- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
domis, ale sie usmialam to niby my nie mamy serca?
ewelka, zeby dzidzius sie pomaranczowy nie urodzilja, tak zaczniesz wicnac marchewke. ale takpowaznie to nie martw sie, dobra dieta i oboje bedziecie zdrowi a cukrzyca siecofnie po ciazy. dobrze ze to tylko dieta a nie koniecznosc przyjmowania insuliny
ja ieszcze nie panikuje, ale strach wrocil. w niedziele przyjezdza mojtato zeby zpstac z Kacprem zeby M moj jechac i mnie za reke trzymac. boje sie ale bede twarda. dzieki za wsparcie.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
tolad Lactulosum słyszałam że najlepiej brać na czczo. Moja koleżanka biorąc ją mówiła że gazy się bardzo po tym zbierają także ja nie spróbowałam ale mój gin też mówił żeby ją wziąć w razie potrzeby ale czopki glicerynowe póki co wystarczają
aaaa i fajna przytulanka
majeczka dzięki za tabelkę
Spokojnej nocki i miłego weekendu życzę
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Domiś, gratuluję syneczka Oj tak, w kwietniu przynajmniej u nas jajka rządzą
A ja się wczoraj dowiedziałam, że nie będziemy mieli aż tyle wydatków przed urodzeniem Malucha Przyjaciółka ma synka z początku maja zeszłego roku i wszystko trzymają na strychu, mamy sobie powybierać co będziemy chcieli Z kolei druga koleżanka, która też jest teraz w ciąży i rodzi chwilę po mnie, będzie miała dziewczynkę, więc też zaproponowała, że rzeczy po starszym synku możemy wziąć które chcemy. Super sprawa W styczniu pomyślimy tylko nad zakupem wózka i łóżeczka, a resztę najpierw poprzeglądamy i powybieramy, a potem ewentualnie dokupimy
Tweety, cały czas mocno trzymam kciuki za poniedziałek. Na pewno wszystko będzie dobrze z Adasiem. I oczywiście koniecznie daj znać jak już tylko będziesz po!
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tolad
Trzymaj się ja też trzymam kciuki za Adasia
A ja drugi dzień na diecie lekarz w poniedziałek i narazie tak działam z tym jedzeniem trochę po omacku, ale jak nie zjem o czasie, to się odrazu źle czuję, więc to chyba naprawdę cukrzyca. Dziś obudziłam się w nocy i już nie mogłam zasnąć takie lęki mam co to będzie.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja gdy byłam rok temu wrześniówką 2012 też u nas chłopcy rządzili : 20 chłopczyków się urodziło i 14 dziewczynek
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Tolad – a te gadzety to za darmoche dostałaś?
Italia – super rozwiazanie - , no I fajnie ze masz osoby które chca sie swoimi rzeczami podzielic
Ja mam dwie siostrzenice (pamietacie – juz o nich wspominałam) , ale nie licze na nic od siostry po nich – przynajmniej nie za darmo , a jak mam kupic uzywane w cenie nowych to wole walic prosto do sklepu
No jajka zadzą a mówią w statystykach ze wiecej dziecwzynek sie rodzi
Ewelka – nie bojaj bo prawdą jest ze ja nie mam cukrzycy – tak mysle , ale wiele dziewczyn w ciazy to przechodzi I jest gicior na koncu wiec nie ma sie czego bac – najwazniejsze ze nasze brzuszki rosną I maja sie dobrze :*
Swoją drogą martwie sie I czesto mysle o dziewczynach które tak nagle zamilkły … mogły chodziaz sie odezwac ze juz nie chca z nami gadac albo cuś
Anulka – ale dzieciaczków wtedy miałyści e- pewno emocji mnóstwo – u nas troche malutko nas ale chociaz nie ma spiec bo sie dogadujemy cnie?
A wlasnie – na fb mam Anulke I Megi – która jeszcze chce dołączyc to sie odzywac – namiar przesle na priv.
Mnie boli gardło I męczy mnie kaszel – co polecacie? Uprzedzam ze grzanie sie w domu odpada bo do pracy trza isc a tutaj zwolnienia “nieuznają”
edit: Wczoraj oficjanie mąż zgodził sie na imię Asiulka dla córci Ciesze sie bardzo
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie ma to jak pobudka skoro świt, no, ale dzień będzie dłuższy i już od 14 z mężem Maluszek kopie regularnie I wogóle świat jest piękny
Co do tabelki to można u nas wpisać Ksawery z małym znakiem zapytania - chya mąż mnie przekonał i nie sądzę, żeby sie to zmieniło
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa