- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już po badaniu krwi od rańca, w czwartek usg - zobaczymy jak wielka jest moja mała
Mój mąż z anginą na L4 kontynuuje remont łazienki, a ja mu chyba łeb urwę! Jest kochany, cierpliwy, ciepły, mądry zdolny.....ale na boga w ogóle nie myśli! Dłubie w tych ścianach i nie wpada na to, że trzeba folię w drzwiach powiesić, kurtki z korytarza sprzątnąć...no co za świat z tymi chłopami.
Pamiętam jak go kiedyś zostawiłam ze starszym synem - jak był niemowlakiem na kilka godzin to biedaczek zapomniał go nakarmić. Staś się darł, on nie dzwonił, bo przecież da rade, myślał, że Mały ma kolkę- bo miewał ją często i intensywnie, a on bidoczek był głodny...Ach te chłopy.
CO prawda ja nie mogę na swojego za dużo narzekać, on przy mnie to jest święty, bo kto inny by z taką zołzą wytrzymał tym bardziej teraz. Dzielny chłopak jest tylko czasem do szału mnie doprowadza takimi akcjami.
Gabi przykro czytać to co piszesz o swoim związku. Ja nie jestem żadnym specjalistą. W moim związku od zawsze panuje zasada - czegoś chcesz to to powiedz. Na szczęście w obie strony to działa. Nawet do tego stopnia, że jak chcesz seksu to musisz to powiedzieć. NIkt niczego nie może się domyślać, co może niektórzy uważają, za brak spontaniczności, czy szaleństwa. U nas to się sprawdza w 100% dochodzi do mniejszych konfliktów i nie ma oczekiwań, których nie rozumie druga strona. Polecam i życzę jak najlepiej.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my laseczki po tygodniowej chorobie, myslalam ze ida zeby ale to za dlugo. pewnie ida ale goraczka nie od tego. maly zaplakany, rozpieszczany, spal duz z nami i w ogole był nie swój. dopiero dzisiaj mam wrażenie że wrócił moj synek. za to 2 pobudki w nocy gdzie nie mogłam odejsc od jego lozka bo plakal, musialam czekac az znowu zasnie.
Adas kopie caly czas, w nocy tez ale ja ciezko spie wiec on ze mna. zreszta wpycha mi nogi pod zebra jak leze, w miednice wali jak chodze wiec wygladam jak polamaniec. ale daje rade, dla brzdaca wszystko. maz mowi zebym pila melise zeby troche go uspokoic. chyba poslucham. z tym wstawaniem dziecka po porodzie to coś w tym jest. ja mniej wiecej z Kacprem 2 razy w nocy na siku wstawalam i tak tez sie budzil 2 razy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a p.s. slyszalyscie o tej kobitce co w 24 tyg robila legalna aborcje bo dziecko mialo zd i wade serca no i plod byl tak duzy 700 gram ze po urodzeniu czy jak to teraz nazwac przezylo i ratowali dzidziusia? dziecko jest w ciezkim stanie ale zyje. to jest teraz temat do dyskusji. masakra.
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Gabi sto lat spelnienia marzen Przykro mi, ze sie musisz denerwowac ale wiesz przeciez, ze nigdzie nie jest idealnie
Dziewczynki reszte poczytam pozniej. Cala noc nie przespana, mlodego boli brzuch i kwiczy. Fajny poczatek ferii
Atenka witaj wsrod nas
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
O tej dziewczyn ie słyszałam - czytałam - nie wiedzialam czy przezylo czy nie , no i info czy rzeczywiscie ma zd to tez nie wiem . Tytuł artukułu był "dziecko mimo aborcji urodziło sie żywe"
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Megi - ja tez mialam okkkkkkkkkkkropppppppppny sen - nawet go nie opowiem , ale śnił mi sie w sobote a do teraz o nim mysle
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam urodziny w następny poniedziałek i wiem, od zaufanego źródła , że mąż mi szykuje meeega niespodziankę .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anulka - ale teraz juz nie bedzie niespodzianka skoro juz wiesz
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
AsiaK miło wiedziec, że nie tylko mi przytrafiła się taka chora akcja
anulka patrząc wstecz to też kilkakrotnie mi organizował takie imprezy niespodzianki - uwielbiam swoje urodziny, więc tym bardziej Ci zazdroszczę, że w tym roku Cię to czeka Na pewno będzie suuuper
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aga koniecznie do szpitala jedźcie! Krawiwenia na początku ciąży to nigdy nie jest normalny objaw! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Matko , Aga, oby wszystko było dobrze z Twoją siostrzyczką i fasolką . Trzymam kciuki za Nich. Tak jak pisze Asia, niech jak najszybciej leci na IP.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi