- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
mam pytanie z innej beczki, czy wszystkie macie linea negra (nigra)?
u mnie wyszło jakis miesiąc temu ( juz myslalam ze mnie ominie bo niezbyt ładnie to wygląda) i oprocz tego ze poszło od pępka w doł to jeszcze w góre. czy ktoras z was tak ma/miała w poprzedniej ciąży?
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Gabi moja mala juz od wielu tyg jest glowka w dol, a pepek mialam wklesly, teraz od 2 tyg. jest plaski, ale raczej nie wyskoczy, bo mialam laparoskopie kiedys i generalnie pepka nie mam a poscieli tez na razie nie bede malej dawala, tylko baldachim, falbanke pod przescieradlo, ochraniacz i przybornik, ale wypralam caly komplet i jest masakra. Brzuszek super
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pepek tez plaski, a maly ulozony glowkowo od dawna, wie to chyba nijak ma sie do tej teorii.
rany dziewczyny jaki dzisiaj ciezki dzien, pogoda mnie dobija i lekkiego dola lapie. Nawet malenstwo jakby spokojniejsze...
patrzac na ta fotke brzuszka mam ochote zaproponowac Wam zebysmy wszystkie sobie takie porobily i wrzucily:)
- pomelo
- Wylogowany
- pierwsze słowa
je pępek mam z natury głęboki i wywinął mi się w 20 tc, teraz skórę mam tak naciągniętą, że pępka w ogóle nie mam - mam płaski brzuch Krechę też mam, pojawiła się nieco później, bo w 25 tygodniu.
Jutro w końcu długo wyczekiwana wizyta u gin - 2 miechy przerwy, w końcu wolałam poczekać niż iść do innego lekarza. Trochę się obawiam czy na pewno jest wszystko ok z maluszkiem, czuję się dobrze (pojęcie względne) więc mam nadzieję, że i on się dobrze miewa.
My też wczoraj ukończyliśmy szkołę rodzenia - nawet dyplom dostaliśmy no i położna mówiła o kąpieli maluszków, ogólnie polecała emolienty nie sugerując żadnej marki więc wierzę na słowo, że są korzystne w pielęgnacji maluszka. A że tata ma problemy ze skórą to mały tez może być wrażliwy na tym punkcie - w ogóle to zastanawiam się nad białym jeleniem. Czytałyście/słyszałyście żeby ktoś maluszka w białym jeleniu mył? W sumie to najbardziej naturalne mydełko jakie znam i w ogóle cała gama produktów, już postawiałam na płyn do prania biały jeleń.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
igamon jestem za, ja bardzo lubię się brzuchem chwalić Jakoś jestem z niego strasznie dumna! Nie to, że z samego brzucha tylko z maluszka w środku.. oj ciężko to wyjaśnić ale z przyjemnością wywalam brzuchola na wierzch i pokazuje każdemu kto chce zobaczyć
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
zaczelam ogladac fajny serial "z pamiętnika położnej" prod. brytyjskiej. bardzo fajnie przedstawia prace poloznych, wlasnie obejrzałam 2-gi odcinek i się strasznie wzruszyłam jak jedna z położnych odbierała poród pośladkowy, była taka skupiona i opanowana, ze dopiero gdy miala przeciąć pępowinę zaczęły jej się rece trząść.
musze sie pochwalic, mój mąż rzuca palenie. juz jakis miesiac zabral sie za to i po 3 dniach stweirdził ze mu sie nie uda, ale przed urodzeniem się Filipka jeszcze rzuci. Kupiliśmy wczoraj desmoxan ktory reklamują i walczy z nałogiem. jak wrocil z pracy to poszedl spac... chyba taki ma sposob, przespac głód nikotynowy ;p hehe
mam nadzieje ze tym razem mu sie uda.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale brzuszek masz ładny, w sam raz
monis tą linię to ja mam od 4 miesiąca, teraz zrobiła się ciemniejsza w rejonie zarostu łonowego, a ciągnie się do biusty. Desmoxan chwalił NieMęża kumpel z pracy, który 2 paczki dziennie palił, od nowego roku ani jednego
Zuza kurcze, dobrze że wszystko dobrze a co to jest te crp?
My z baldachimu dziś zrezygnowaliśmy, łóżeczko staneło tak że nie ma sensu mu tam nic montować, dodatkowo po założeniu na próbę stwierdziłam że w ogóle mi sie to nie podoba. Wypiore resztę i dopiero przystroje. Zamówiłam też co się dało z apteki i patrząc na listę stwierdzam, że zostały mi na prawdę szczegóły A najważniejsza i tak bielizna.
Za fotami jestem jak najbardziej ale jak nie zapomne
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Atenka85
- Wylogowany
- gaworzenie
W Esotiqu oglądałam biustonosze do karmienia od 65G, kupowałam 75F. Co do większych obwodów to pewno mają, ale ręki uciąć sobie nie dam. Biustonosze był w normalnej cenie ok. 80zł, ja je kupowałam na promocji i za dwa plus skarpety dla męża zapłaciłam 100zł.
Co do La Ventil to tam ceny zbliżone, zaczynały się od 40zł po promocji, do 80zł. Tylko modele w Ventil były ciekawsze.
Ja chciałam dziś zaglądnąć do Esotiq, ale niestety mojemu "mężusiowi" się nie chciało.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u gina ok. ta wada serduszka mam sie nie przejmowac bo przeważnie jest ok po porodzie. szyjka leciutka ale wytrzyma jeszcze. dzidzius duży i ze względu na ciężki pierwszy porod i wage Adasia byc moze będzie cesarka. o tym za 2 tygodnie. ulzylo mi po wizycie
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ja w szpitalu crp mialam 10 a 10 to norma..tzn od 0 do 10 wiec mi sie fuksnelo..
Tweety super wiesci , a w ogole teraz duze dzieci sie rodza...
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
co do pępka to mój chyba nie wyjdzie na wierzch
a linię mam od ok 20 tygodnia i szczerze mówiąc lubię ją
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Joasia, dobrze, że dzidzia jeszcze poczeka, a Ty dbaj o siebie!
Ewelkaa mi zostały już tylko „przekąski”, woda i ewentualnie antybakteryjny żel/ krem do rąk, no i doczekać się na zamówione rzeczy. Torba już niemal spakowana! Tylko nic niepoprasowane, ale pocieszę Cię, przede mną jeszcze przeprowadzka, więc…
Gabi, ja mam lekko wywiniety pepek, ale do wystających nie należy, więc chyba tak zostanie, a synek faktycznie – już główka do dołu…
monis90 ja mam tę linie, ale jest lekko zaznaczona, bardziej pomarańczowa, bo brunatna to zbyt mocne określenie ,a czarna to nie jest na bank!
Zuza_204 3majcie się teraz w takim razie, będzie już dobrze
My bez baldachimu i bez poscieli będziemy na początku, tylko materac, poduszka klin, prześcieradło i rożek lub kocyk
mąż wrócił z ubłoconym psiakiem, bedzie kapiel zmykam, dobrej nocki