- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
staram sie lezec , nic nie robie, jutro do mamy jedziemy , w piatek wizyta, wiecie ze mam dola od wyjscia i jak cos mnie zakluje mam panike juz , ktora = szpital, moze gin mnie uspokoi i pocieszy....na szczescie Tymcio dzis grzeczny , sajgon w pokoju jest, ale przyjdzie S i posprzata z mlodym
GABI dobrze zrobilas, ja w szpitalu spiac na plecach slina sie zakrztusilam jak spalam i tez sie dusilam, nie spie wcale na plecach tylko na bokach teraz...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Renata ja miała sterylizator ale użyłam go 2 razy później wygodniej i szybciej było mi wyparzać po prostu wrzątkiem
ja mam zestaw butelek startowy Avent 2 małe i 2 duże butelki i smoczki do butelek 1 i 2 plus szczoteczka dlatego zakupiłam zestaw ponieważ wychodziło to taniej niż kupiłam bym każdą z osobna a tak mam na teraz i później w razie co ( oczywiście stawiam na karmienie piersią )
tola ja wczoraj też poukładałam ciuszki w komodzie, uprałam rożek, prześcieradła i kocyki zostało mi tylko spakować torbę ( znaczy się wrzucić wszystko do torby) i ogarnięcie łóżeczka także dobiegamy do finiszu
Gabi ja mam pępek wystający od dawna nie wiem czy to taka moja uroda czy dlatego że mały jest obrócony ( w pierwszej ciąży też tak miałam ). ładny masz brzusio dobrze że zadzwoniłaś wszystko będzie dobrze
monis w pierwszej ciąży miałam przez cały brzuszek brązową kreskę a tym razem nie pojawiła się
Mój mąż rzucał palenie bardzo często nic nie pomagało (ale to siedzi w psychice i trzeba bardzo tego chcieć a palił około 2 paczek dziennie ) po zakupieniu elektronicznego papierosa nie pali ponad rok także dumna jestem z tego ale denerwuje mnie jak cały czas go trzyma w rekach ale przynajmniej nie śmierdzi Trzymam kciuki żeby i jemu się udało
Zuza dobrze że wszystko ok mój młody jak się urodził też miał wysokie crp (oznacza infekcje lub stan zapalny) i okazało się że to zapalenie płuc także dobrze że to już leczysz
tweety super wieści bardzo się cieszę że wszystko ok
Asia śliczny brzuszek i wcale nie balon mój wydaje się większy
angela_216 witaj i napisz nam więcej o sobie
uffff nadrobiłam Was starałam się na wszystko odpisać jak coś mi umknęło to sorki
później też wrzucę wam mój brzuszek
- angela_216
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
A ja sobie wpadłam do Was Jak widzę wasz wątek, od razu przypominają mi się moje kwietniówki 2011 i kwietniówki 2013
Dziewczynki kibicuję Wam mocno i przesyłam buźki
Kwiecień już blisko
- angela_216
- Wylogowany
- gaworzenie
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- angela_216
- Wylogowany
- gaworzenie
Tak to moje pierwsze dziecko. Jaś 3 tyg temu ważył 1,5kg, a teraz się okaże. Ale to chyba tak w normie wiec olbrzymem nie będzie;) Z tego powodu cieszę się akurat bo chciałabym rodzić naturalnie.
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia, nie wiem czemu u mnie nie widać Twojego brzusia, zamiast tego jakieś "_KUNENA_BBCODE_HIDDENTEXT" nie wiem czemu....
db, że dziś słońce wyszło, od razu mi lepiej na duszy...
witamy Angele i Dave'a (nie wiem jak to odmienić)
zgodnie z moją sugestią dołączam siebie i Juniora, niestety nadal bezimiennego (nie możemy dojść do konkretnych wniosków) - a przynajmniej spróbuje, bo coś mi tu szwankuje..
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Witaj Angela
załóż suwaczek na którym widać zaawansowanie Twojej ciąży
Tolad czekam na wieści z wizyty
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tolad662 Rozbawiłaś mnie tym Putinem
Salonka jej 7 paluszków, schiza masz! Ale jak to mówią- od przybytku głowa nie boli
A mój mąż nigdy snów nie pamięta a tym razem mówił, że śniło mu się, że dzidziusia na rękach nosił…
angela_216 opowiadaj co u Ciebie, jak ciąża przebiega?
GabiSBB nie znam żadnej infolinii… ale moja szwagierka też tak miała i podobno przez leżenie na plecach, najważniejsze żeby nie panikować, ale łatwo mówić…
igamon ależ maleńki Twój brzuszek!
Agulka, zaciskam kciuki!!!!!!!!
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
pomelo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
monis90 mam nadzieję, że mąż wytrwa:) Ja rzuciłam palenie jak zaszłam w pierwszą ciąże, ale Małż powiedział, że rzuci jak młody się urodzi, ale nie dał rady, jak młody miał kilka miesięcy to Małż zachorował na takie poważne zapalenie oskrzeli i stwierdził, że jak w chorobie nie musiał palić, to już nie będzie i tak już 8 lat
tweety super, że wizyta u gina Cie uspokoiła
Renata Anna ja też bym ciągle jadła, ale nie mogę przez tą cukrzycę A Ty nie bój się, że przytyjesz, bo z tego co pamiętam to Twój gin był zmartwiony, że za mało przybierasz na wadze
Mój młody chodził do publicznego przedszkola, 5 godz było za darmo finansowane przez miasto, przebywał w przedszkolu 8 godz., więc ja płaciłam tylko za 3 godz., stawkę godzinową utstala Rada Miejska, u nas w zeszłym roku było to 2,20, płaciłam więc 6,6 dziennie razy ok. 20 dni, co dawało jakieś 132 zł plus wyżywienie.
100krootka zadzwoń do gina, cukier w moczu to nic dobrego, ja nawet w cukrzycy nie mam.
tolad662 fajny sen, mi się dzisiaj śnił mój gin, doliczył mi na wizycie jakieś dodatkowe badania i musiałam zapłacić ponad 5 tys. i powiedział, że nie mam co liczyć na to że będzie przy moim porodzie A to chyba już tuż tuż, bo wczoraj po 2 ciastach belVita i kawie z mlekiem cukier 99
Salonka mi gin powiedział, że taki ucisk na odbyt w czasie skurczu jest całkowicie normalny, ja do tego mam jeszcze takie uczucie duszności w czasie skurczu A skurcze są naprawde często...
Ach te ciążowe sny
GabiSBB straszna akcja dobrze, że idziesz do lekarza, mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i to nic poważnego.
angela_216 witaj
agulka901 musisz być dobrej myśli
Asia K brzucholek pokaźny
A wiecie co? Ja też mam cudownego mężą