- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ale tłumacze sobie tym ze mamy to w genach moja siostra na 1 dziecko przytyła tez +20,na drugie +18 i teraz tez jest szczuplejsza niż przed
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- angela_216
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny mam pytanie o laktator kupić ręczny czy elektryczny?
Ps.No więc jestem już po kolejnej wizycie u lekarza ogólnego...dostałam antybiotyk na 7 dni;-( ale może to i lepsze, szybciej przejdzie. Mój Jasiek jakiś dzisiaj ospały trochę się martwię Czy to moje przeziębienie ma na niego ogromy wpływ?
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Igamon ja +4 i leżący tryb życia od ostatniego miesiąca, a mimo to wyglądam szczuplej niż przed ciążą, poza brzuszkiem. Jak dobije do 8 to i tak będzie dobrze, a wyliczenia z kalkulatorów pozwalają mi na jakieś 11 kg. Jestem dobrej myśli
Zastanawiałam się po co luteinę wkłada sie pod język, ona nie jest jedynie dopochwowa?
Angela ja mam ręczny ale gdybym kupowała to pewnie elektryczny. A dzidzia miewa gorsze dni jak każdy inny, może dziś ma właśnie taki dzień.
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Luteina jest w 2 wersjach, podjezykowo w takim plastik. sloiczku i dopochwowo w listkach.
Angela ja tez mam reczny avent, dawal rade, jak wrocilam do pracy to spokojnie cala butelke scigalam.
- angela_216
- Wylogowany
- gaworzenie
Ponawiam pytanko gdzie mam dodać link do tego suwaczka jak już go ustawie?
A co do wagi to ja mam teraz +8;-) tyle że z tych szczupłych nie jestem.
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Wrocilam juz od lekarza ktory mnie przebadal, osuchal i powiedzial, ze takie napady braku oddechu sa nrmapne i jesli znowu bedzie mi sie tak dzialo to mam sie powyginac na wszystkie strony bo to jest ucisk. Takze dziewczynycjak sie Wam nie daj Boze zdarzy obudzic bez oddechu to nie panikowac tylko wginac sie w kazda strone i powinno przejsc. Ale powiem szczerze ze az boje sie dzis polozyc spac. Rozmawialam tez z kilkoma koleznakami w ciazy i po ciazy i prawie kazdej przynajmniej raz zdarzyla sie taka akcja. Jedna z kolezanek jest w ciazy i mieszka sama i mowi zebjak idzie spacbto podbtylek i plecy daje dodatkowebpoduszki i kladzie sie na lewym boku. Dzieki temu nie polozy sie calkiem na plecach bo poduszki ja blokuja. Tezbtak bede robic, bo mimo zebspiele z mezem to mamy teraz tak ogromneblozko ze mozemy sie po nim gonoc Lekarzbdodatkowo skierowal mnie na morfo i zrobie jutro, z wynikami mam isc do niego w piatek. Uspokoil mnie ze tabakcja nie miala wplywu na malego woec tyle dobrze!
Spokoinej nocy!
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny jak z ciążą jest ok. Tzn np nie skraca się szyjka to nie ma powodu niewspolzyc ciąża nie choroba..nawet zwykle organizm ma zwiększone libido bo "wie" że po porodzie przez jakiś czas będzie trzeba się wstrzymać..
Ślicznie wyglądające, piękne macie brzuszki a ich zawartości jeszcze piękniejsze, więc nic tylko kozystac oswieccie mnie jeśli się mylę..
Ja nie unikam w każdym razie
Tolad żelazna jest teraz szpitalem prywatnym, i mają podpisaną umowę z nfz na konkretną ilość świadczeń, więc każdej którą nie chodzi tam na wizyty w ramach nfz powiedzą że miejsc nie ma.. mi się udało że moja lekarka mnie tam woreczka i chodzę za darmo..
Ja mam elektryczną modele i jestem zadowolona, myślę ze z ręcznym laktatorem bym zwariowala, ale to pewnie zależy kto ile musi ściągać.
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
- angela_216
- Wylogowany
- gaworzenie
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ponky witam cię również
mila nie martw się tymi kg ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg i powiem że po porodzie zrzuciłam ale jak przestałam karmić to je nadrobiłam i później już nie mogłam zgubić teraz mam na plusie 7 kg ale startuję z większej wagi take teraz będę szczególną uwagę zwracać na to
Angela ja mam ręczny avent ale dostałam go od mojej siostry jeśli musiałam bym kupić to rozważałabym elektryczny
gabi śpij spokojnie i się nie stresuj już nic się nie wydarzy
mamutek powyżej tekstu masz ikonki i tam odszukaj ukryty tekst
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Witaj Ponky!
Dziewczyny od dwóch dni Borys jest bardzo aktywny. Ciągle się wierci... Kurcze nawet dzisiaj nie zauważyłam czy miał porę "odpoczynku". Zaczynam się trochę tym martwić. Wiem,że to dobrze, że się rusza, ale intensywność i częstotliwość tych ruchów trochę mnie niepokoi.
Może ma już za mało miejsca i dlatego tak się wierci?
Poza tym dzisiaj miałam akcje SIKANIE. Normalnie latałam co jakiś czas do kibelka, bo nacisk na pęcherz pod koniec ciąży jest i trzeba latać do kibelka, ale dziś to masakra jakaś była. Ledwo wyszłam z toalety i musiałam wracać, bo znów mi się chciało. Najlepsze w tym jest to, że miałam ciągle czym sikać, a w ciągu dnia bardzo mało płynów przyjęłam. Tylko kawę pół talerza zupy...
Nie wiem o co kaman
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ponky zauwazyłam ze tez jestes z leszna, tak jak ja
ja nie mam jeszcze wózka kupionego. najpierw chcialam xlandera albo mutsy evo
pozniej sie zdecydowalam na jedo fyn, ale nie kupilam jeszcze. a dzis po spotkaniu z kumpela chce coletto dante mega leciutki z dzidziusiem w środku prowadzilam jedną ręką
ktos mi cos pomoże? byc moze ktoras miala do czynienia z jedo albo coletto bo te dwa pierwsze sobie odpuscilam
ja uciekam... bo dzis z mezem mamy 8 rocznice poznania hehehe buziaki i do jutra
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jakie to uczucie mieć skurcz? Bo ja nie wiem czy mam. Wczoraj miałam takie dziwne uczucie kłucia w dole brzucha i zastanawiam się czy to to.
Jutro o 20 mam wizytę u gina i będziemy z mężem oglądać Julianka.
Jakoś się stresuję, czy jest wszystko ok. Jednocześnie nie mogę się doczekać tej wizyty.
Siedzę od miesiąca na L4 i przytyłam przez ten czas 5 kg. Ogólnie 15 kg. Coś za bardzo sobie pozwoliłam i mam wyrzuty sumienia. Muszę się pilnować, bo jeszcze 8 tygodni.