BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851062 przez majeczka22
mamutek daj na początek tego linku słowo "img" w takich nawiasach [] a na końcu "/img" też w takich nawiasach[] oczywiście wyrazy w nawiasy wpisz bez cudzysłowiu. I zdjęcie ładnie będzie widać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #851065 przez GabiSBB
Od rana Was podczytuję jednoczesnie piorąc, sprzątając, pisząc swoje zlecenia i biorąc się za prasowanie ;) Nie wiem dlaczego, ale rano zawsze się gorzej czuję. Potem koło południa dostaję powera i euforii i tak mi zostaje do wieczora. Poranki są na prawdę mega dołujące dla mnie :(

Pytała któraś z Was o pieluszki, ja mam na wyprawce napisane, że mam mieć do szpitala 15 szt, a jakich to zalezy ode mnie. Na szkole rodzenia polecali na pierwsze dni (30 dni) papmpersy new born, więc takie kupię (mam nadzieję, że nie dostaną prowizji od sprzedanej paczki ;) :laugh: :lol: :woohoo: :silly: ).

Piszecie tez o baldachimach do łóżeczek no i ja własnie się biję z myślami, bo też mam a ponoć to siedlisko kurzu i roztoczy i już sama nie wiem czy go zakładać czy nie...

Mamutek ale Ci fajnie! Ja uwielbiam takie dni gdy mam czas dla siebie i wiem że niedługo nie będzie ich wcale, ale i tak teraz nie mam kiedy wygospodarować czasu na przyjemności. Od rana do wieczora jest coś do zrobienia, dokończenia... Eh...

Tez bardzo bym chciała chustę! Na pewno się zaopatrzę i zobaczę czy będę małego nosić, ale nastawiam się na tak!

Na facebooku wrzuciłam Wam 2 artykuły odnośnie ćwiczeń dla kobiet w ciąży i masażu. Oba napisała moja wykładowczyni ze szkoły rodzenia :) W prezencie urodzinowym od przyjaciółki dostałam masaż dla ciężarnej, który wykona właśnie Ewa, idę w przyszłym tygodniu i już nie mogę się doczekać :) Dam Wam znać czy macie drukować artykuł, wieszkać na lodówce i zaciągąć mężów do nauki takiego masażu ;)

Brzuszki macie wspaniałe! Idealne :) Ja wrzuciłam też jedno swoje zdjęcie na facebooka :)
Czekam nadal na efekty sesji zdjęciowej, podejrzewam, że zdj będą do 2 tygodni - nie doczekać się :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851066 przez Zuza_204

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #851085 przez tolad662
mamutek pizza :kiss: :kiss: ja wczoraj wpuszczona do spożywczaka bez opieki po miesiącu nie wiedziałam za co się zlapać i tak pomyślałam że NieMęzowi na bank posmakowała by pizza mrożona :D Sobie pomyślałam też wezmę serową, najwyżej zjem pół, haaa naiwna ja! Zjadłam całą, a cukier 119 :lol: i pomimo mych obaw później też nie podniósł się ponad normę. Nie ogarniam tej cukrzycy :)

Z IP pomysł dobry ale jednorazowo. Przecież nie będę co tydzień chodzić z tą samą wymówką :huh:
Atenka ja właśnie dlatego nie jadę nawet do tego sklepu, swoje jak znam życie rozmiaru nie znajdę po przecenie :( a 90zł to teraz trochę dużo. Zwłaszcza że nie wiem jak z tym karmieniem będzie ;/

Ja za swoim brzuszkiem będę tęsknić :( Dziwnie mi będzie bez niego ale w końcu będę mogła zobaczyć pewne części swego ciała :D

Gabi ja chciałam baldachim żeby młodego od światła od tv odseparować bo łóżeczko miało tak stac. Teraz jak zmieniliśmy rozmieszczenie nie montujemy i bardzo się cieszę bo jednak w ogóle mi się to nie spodobało :D (na próbę założyliśmy) i nawet stwierdziłam że młody zaduch będzie miał w tym kokonie w upalne dni- my kupiliśmy zwykły, nie tiul.

10 lata 10 miesiąc temu #851091 przez tweety

10 lata 10 miesiąc temu #851098 przez krecia88
cześć dziewczyny jestem mamą styczniową.

Robie porządki w szafie swojej córki i może coś Was zianteresuje. :cheer:

Zapraszam : allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11607175

Przepraszam za zaśmiecanie wątku :)

10 lata 10 miesiąc temu #851109 przez GabiSBB
Dziewczyny prawdopodobnie przeczytacie teraz najgłupsze/najdziwniejsze pytanie na świecie, ale muszę je zadać!
Od kilku dni, gdy mały się wiertoli tam niżej to słyszę wydobywające się z brzucha takie "klik", nie wiem jak to nazwać, ale takie jakby bańka mydlana pękła... Czy Wy też cokolwiek słyszycie z brzucha jak się dziecko wierci?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851114 przez mila
hejka a to my
tylko w połwie bo się w kadr nie mieszcze
Troche mało efektownie ale foto mi nie słuzy :laugh: :laugh: ;)
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851123 przez Renata Anna
Gabi mnie też to "klik" zdarzyło się 2 razy. I zastanawiałam się czy to na pewno mały... Za drugim razem byłam już pewna, że to on spowodował ten "klik", ale jak to nie wiem.

Dzięki dziewczyny za pocieszenie w sprawie przedszkola Celiny. Ale i tak chyba się poryczę :(

Brzuszki przepiękne i każdy inny. Super. A Ty mamutekidziesz ze mną łeb w łeb jeśli chodzi o termin, a brzuś masz malutki :) :blush:

Kupiłam w pepco dwa bodziaki. I jest git ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851133 przez tolad662
mila super :) i ja tu nie widzę +20 :P
gabi ale że słyszysz coś? Ja nie miałam tak ale np. szwagierka jak pod koniec ciąży najadla się wędzonej ryby na morzem to slyszała jak synuś jej baki w brzuchu puszczał :lol:
Renata wyslałam Ci zaproszenie do znajomych. Po pączkach poznałam :lol:

edit: Renata śliiiiiiiiiiiczny kocur :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #851142 przez mila
dzięki Tolad ale faktycznie tyle jest:-)

10 lata 10 miesiąc temu #851162 przez GabiSBB
Tolad no własnie słyszę! Zawsze jest to poprzedzone ruchem w dole brzucha. Najpierw ruch i ułamek sekundy później takie "klik" czy "pstryk" nie wiem jak to określić. O! Trochę tak jak się pisze na klawiaturze komputera i klawisze taki dźwięk wydają to takie jedno klik :) Chyba mi rośnie mały komputerowiec...po tatusiu :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851169 przez angela_216
No to i mój brzuchol :laugh: Przepraszam za jakość zdjęcia ;)

10 lata 10 miesiąc temu #851175 przez angela_216
a jednak nie moge wstawić :(

10 lata 10 miesiąc temu #851180 przez 100krootka
Podczyuję i odliczam czas do wizyty..., też zrobiłam zdjątko telefonem, więc jak przewód znajdę to spróbuję wrzucić ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka