- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dziś byłam na badaniach oczywiście wysiedziałam się na nich potem dostałam operę o laborantek że nie weszłam bez kolejki ale po co żeby nas zlinczowali MASAKRA
Asia ja mam zgagę non stop co bierzesz na nią bo ja Manti ale pomaga dosłownie na chwilkę
Dziewczyny naprawdę szczuplutkie jesteście z ślicznymi brzuszkami
Zuza nie denerwuj się będzie dobrze Odpoczywaj kochana póki możesz później tego czasu będzie znacznie mniej
Megi trzymam kciuki jak zawsze
Renata to fakt rodzice bardziej przeżywają pójście dzieci do przedszkola czy żłobka niż one same. Mój młody jak szedł pierwszy raz to był zadowolony uśmiechnięty a ja wyłam
Gabi tak się nakręciłam twoją nocną przygodą że jak się przebudziłam w nocy od razu pomyślałam o Tobie czy dziś nic się nie wydarzyło ale wiedziałam że będzie ok
Miłego dnia Wam życzę
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia piekny elaboracik Ci wyszedl, doczytalam zeby nie bylo
a Salonka rzeczywiscie masz nogi do pozazdroszczenia, takie chude to ostatnio mialam w podstawowce:)
Co do wagi szacowanej na usg to musicie wiedziec ze na koniec to pomiar jest +/-500g i kazdy gin Wam to powie. Ja mialam usg kilka dni przed porodem i pozniej przy przyjeciu do porodu i zawsze mowili 3100g. Mysle, fajnie malutki, latwiej wyjdzie, a pozniej sie okazalo ze 3670g mial:)
Co do chust to tez posiadamy, maz malego nosil:) mysle ze teraz tez sie przyda.
Renata wiem co przezywasz, my przerabialismy to w sierpniu-poranne placze skonczyly sie jakos w pazdzierniku, moze listopadzie. Najgorzej jak choroba wybijala go z systematycznego chodzenia, wszystko zaczynalomsie na nowo. Poszedl jak mial 2lata 5m-cy. Teraz jest ok. Ale od wrzesnia przenosimy go do publicznego i pewnie wszystko zacznie sie na nowo.
Kumpela dala corke do zlobka jak miala 1,5roku i ta w ogole nie plakala. Twoja da sobie rade, tylko przebrnijcie przez poczatek
(Ja sie trzymalam ale moj ojciec mial urlop i pierwszy tydzien odwozil malego ze mna, to mnie wyzywal, jak moge go takiego placzacego zostawiac. Sam wymiekal.)
Italia to pdzynajmniej wiesz co Cie czeka:)
Fajnie ze ten pomysl ze zdjeciami brzuszkow wypalil i tak chetnie sie nimi dzielicie- przynajmniej mozna nick do brzuszka dokleic i juz sie wie z kim sie postuje
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
ja pamietam jak posyłalam synka do przedszkola 3 lata temu , wylam jak głupia a on sie smiał. Popłakał sie jak go odbierałam - jak sie zapytałam dlaczego płacze to mi odpowiedział "bo mnie tak wczesnie odbierasz"
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelka - tak pracuje jeszzce i konca nie widac ,
Dosłownie wszyscy juz sie smieją ze w pracy urodze
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Salonka a skąd wyrzuty sumienia, ciesz się! My z mężem nadal, choć rzeczywiście rzadziej niż wcześniej…
monis90 gratuluję rocznicy!!!!
Ewelkaa no i mniej więcej w tym czasie dochodzi do synchronizacji polykania i oddychania, co jest warunkiem prawidłowego ssania! Także nasze dzieciaczki już by sobie poradziły, ale jeszcze niech w tłuszczyk obrastają do terminów
Dziś wizyta, o 20 dopiero... badań nie robiłam dodatkowo, bo przez tel. lekarz powiedział i, że w ciąży może się zdarzyć glukoza w moczu i jeśli wartość jest niewielka to nie ma co sie martwić, troszkę się uspokoiłam... Ale o kciuki poproszę!
Dziś nie ma wody u mnie więc zmywanie i pranie odpada... Żebra mi synek przestawia
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moze zaczne nosem
Tweety - nastepna chudzina - ale wam tylko w brzuszek poszło - ZAZDROSZCZE
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
My mieliśmy do jedo adapter do nosidełka maxi cosi.
A co do chust to mega polecam moje chłopaki aba były zachustowane. Jedyny minus to ten, że mężowie są w stanie poderwać KAŻDĄ LASKE jak mają dziecko w chuscie..
Bardzo fajnie u nas się sprawdza do tej pory nosidełko TULA. Jest od 7kg.
Jas w przedszkolu, Antoś z opiekunką a ja mam jeszcze 2h do wizyty, więc postanowiłam się porozpieszczac . Siedzę w restauracji, jem pizzę na cieście razowym i pisze do Was..jest mi blogo Ps.za godzinę mierze cukier-blogosc się skonczy
Ech lubię być w ciąży..czasem
Ciao Kochane!!!
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Atenka85
- Wylogowany
- gaworzenie
Kolejnego dnia.
Zuza_204 : Co do maści końskiej, to w aptece farmaceuta stwierdził, że można ale chłodzącą, tylko nie za często i nie bardzo duże powierzchnie.
Co do biustonoszów do karmienia to ja dziś nabyłam w Esotiq kolejny ze starej kolekcji przeceniony na 32zł. Tylko niestety były już przebrane. Nowa kolekacja pełna wymiarówka w 3 kolorach, tylko cena dość konkretna 90zł.