- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Salonka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Forum włączone i tylko odświeżam.. Chciałabym każdej coś odpisać ale po prostu mam taką blokadę jak nigdy.
Jutro mój dzień planowany masaż.. w głowie milion myśli na sekundę.. Jestem przerażona i bardzo mi źle, źle się czuję psychicznie i nic nie mogę na to poradzić..
Do tego problemy z zębami mnie niszczą. Niby nie boli nie do wytrzymania ale co chwilę dochodzi kolejny i nowy problem

Ryczę z bezsilności , że właśnie mi się to musiało przytrafić..Tak bardzo bym chciała zdrowo dotrwać do rozwiązania atu najwyraźniej nie jest mi dane.. Już się tyle naczytałam i nasłuchałam że to szkodzi dziecku że robi mi się słabo na samą myśl.
Zazdroszczę każdej z Was która zna termin porodu cc.
Trzymam kciuki za każdą u której coś zaczyna się dziać.
Wybaczcie brak entuzjazmu ale jak wspomniałam.. nie miło mi mija ta końcówka a ja też nie chcę Wam tu przynudzać i truć miłej atmosfery.
W każdym bądź razie, jestem z Wami i wspieram duchowo każdą z osobna.
Pozdrawiam serdecznie.
PS W końcu udało mi się coś napisać bo to forum działa jak chce..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Czekasz 9 miesięcy, a i tak nie można się na to przygotować. Macie racje, nie ma po co jechać do szpitala jak nic się nie dzieje i się niepotrzebnie stresować. Skurcze mam cały dzień, ale nieregularne i mam nadzieję, że tak będzie do jutra, pojadę sobie spokojnie na 11 i o 14 napiszę Wam, że się rozpakowałam

- [email protected]
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Tyle emocji we mnie od rana z waszego powodu. Coś w końcu zaczyna się u nas dziać. Cieszę się.
Ja mam termin na 30.04 więc pewnie wszystkie będziecie już rozpakowane jak u mnie będzie się coś działo

- Salonka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Ewelka - dobry plan - tak trzymac

edit: ja tez zazdroszcze wszystkim co znaja termin cc , ale tak pozytywnie zazdroszcze

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ewelka no ja juz NieMężowi relacje zdałam przejęta jak cholera a on tak patrzy na mnie jakbym mówiła o pierwszym porodzie na świecie

3 godziny... no nieźle sobie zaplanowałaś

My się W KOŃCU dorobiliśmy szafki w łazience, remont skończony w październiku a teściowa dzis dopiero szafkę kupila

- igamon
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
zazdroszczę wam trochę tych terminów ja tez już chce no może za 2 tyg chociaż to będzie 38 i 2dni dokucz mi już wszystko chodzenie sprawia mi taki ból czuje jakby biodra się miały rozstąpić i wszystko w środku nie mam siły właśnie przed chwilą miałam upust emocji

a tak mnie wkurza nieraz jak się pytaja jak się czuje (moja babcia dziś zapytała a ja naskoczyłam na nia no ze jak mogę czuc się w 9 miesiącu)trochę mi głupio się zrobiło wiem ze to z troski ale na szczęście babcia zauważyła ze jestem po prostu zmeczona tą ciążą na maksa i było ok

no niezłe Igamon

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama

Bardzo Ci współczuje problemów z zębami, musisz jeszcze trochę wytrzymać!
Ja miałam dziś skończyć jeden projekt, bo drugi czeka na dokończenie a chcę to wszystko ogarnąc jeszcze w tym tygodniu i co robiłam przez caly dzień? Facebook, forum, facebook, forum...Co prawda ogarnęłam trochę mieszkanie, prasowanie, gotowanie, ale to tylko z wyrzutów sumienia, ze nie robię tego co powinnam. Tylko jak tu się skupić na czymkolwiek????????????????????
A co do mojego terminu cc, którego nie jedna zazdrości to pomyślcie sobie co ja mam w głowie, jeśli moja cc uzależniona jest od położenia małego i co jeśli do tego czasu się odwróci????!!! To dopiero będzie jazda dla mnie, bo chyba jednak łatwiej przestawić się sn na cc a nie na odwrót! Juz sama nie wiem co myśleć i jak myśleć. Chociaż chyba jednak wiem: nadal będę mysleć pozytywnie, bo za bardzo innego wyjścia nie mam!!
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pożyjemy zobaczymy.
- 100krootka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Zuza_204
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Tolad - powiesz ile Twój Hubcio waży?
Ewelka - czekam na Twoje rozpakowanie
Wszystkie dziewczynki kochane jesteście dzięki za wsparcie i trzymam za Was wszystkie kciuki żeby wszystko było z nami i naszymi pociechami dobrze. Buziaki
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A wlasnie a propo mierzenia, od razu mi powiedziala ze maly ma tak ciasno ze ledwo widzi i ciezko jej robic pomiary. Dlatego tez tej wagi w ogole nie biore juz pod uwage
- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A ja jestem w kropce z wózkiem. Wiem, że już o tym pisalyśmy, ale jesli dla Was to nie problem to napiszcie prosze na jakie wózki się zdecydowałyście i jak je oceniacie na tą chwilę, chodzi mi o to, że szukam wózka na lekkim stelażu z którego będzie się latwo wypinac czy to gondolkę czy fotelik, stelaż żeby się szybko i łatwo składal i żeby byl lekki.
Tymczasem dobrej nocy :*