- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zuza to dobrze, ze jeszcze pozamykana jestes

Gabi ja Ci nie poradze odnosnie wozka, bo mam stary po mlodym moim

Dobranoc odezwe sie jutro

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pomelo
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dlaczego?
-łatwy i szybki montaż gondoli bądź z adapterem fotelika (porównywałam z jedo - też polska firma ale już gorzej się montowało gondolkę na stelażu, trudniej i dłużej)
- odpięcie gondolki jedną ręką
- skrętne, duże koła, pompowane
- w zestawie pompka - nie każdy ma
- w zestawie torba
- w zestawie folia do gondoli i do spacerówki
- lekki i zgrabnie się składa, nawet koła możesz zdjąć, na dłuższą podróż zajmuje jeszcze mniej miejsca
- z gondolą waży bodajże 11kg więc nie dużo
- cena - wraz z fotelikiem maxi cosi dałam 2000
- duża, zapinana na suwak torba na zakupy (ta pod spodem)
- w zestawie mini przewijak

- w spacerówce miękka wkładka ale sztywne plecy - ponoć ważne żeby kręgosłup się nie krzywił
- osłonka ka nóżki do spacerówki
nic więcej mi do głowy nie przychodzi, jak by co to pytaj.
Buźki i dobranocka Dziewuszki

edit: chciałam dodać zdjęcie ale jakoś się nie załącza mimo dobrego rozmiaru :/
- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Ale ja to wogóle chcialabym dozyc do 67 lat z moją nerwówką w pracy

Gabi – są nikłe szanse na to ze dzidzia sie obróci wiec ja juz bym na twoim miejscu sie nastawila.
100krotka bo pewnie zdjecia masz za duze – spróbuj je zmniejszyc
Zuza – super ze po wizycie wsio oki – niech tam bedzie jeszcze pozamykane I bramy sie niech nieotwieraja bo na ciebie jeszcze nie czas

Ostatnio wam nie mówilam , ale mój ginek mi powiedzial ze jak bede rodzic I rzeczywiscie okaze sie ze Mała ma około 4 kg to moge na porodówce powiedziec , że pierwszy poród zakonczył sie 7 cm rozwarcia , ze nie dalam rady urodzic syna o wadze 4050 I teraz tez nie czuje sie na silach by urodzic naturalnie. Dodał ze ordynator musi sie do tego ustosunkowac I zrobic cc.
Wydaje mi sie ze on sie miga by wypisac mi skierowanie, a z drugiej strony przeciez cc na zyczenie nie ma , wiec troche mnie to zdołowało.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

- igamon
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Tolad my mamy wozek Roan Marita, po pierwszym synku. Bardzo dobrze sie go prowadzi, nawet na sniegu i piasku, bylismy z nim nad morzem. Minus to waga, bo stelaz troche ciezki, ale generalnie jestesmy, zwlaszcza ja, zadowoleni

dzis mnie obudzilo "mama, posikalem sie" SUUUUPER a dopiero malego chwalilam ze nam wcale nie sikal odkad mu pampersa zdjelismy czyli od roku. No i maszwykrakalam. Na szczescie materac "dorosłego"lozka okazal sie beznadziejnie chlonny

A dzis czeka mnie ginek, spotkanie z kolezanka ktora jest 2 tyg dalej w ciąży i jakies zakupy kosmetyczne do torby, zebym pozniej po lazience sie szukala, a i meza bez pasty mp nie zostawila

Asia K jak tak wyglada wieloryb, to zapraszam do oceanarium na rekonesans, bo masz zle dane

EWELKA sama tez bym nie chciala trafic na taka polozna, to jest zupelne nieporozumienie zeby w wieku 60+ pracowac np na porodowce..., ale to juz na inna historie.
- igamon
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
mailing.ekorodzice.pl//4-urodziny-portal...nie,82,456,1756.html
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U mnie cisza... Nawet jednego skurczyku. No chyba, że nie czuję. Idę na 11:00 na KTG i w sumie nie wiem po co. Znowu lekarz powie, że bardzo ładny wykres bez czynności skurczowej

Tydzień od zeszłego KTG zleciał mi migiem. Myślałam,że coś się ruszy, a tu nic i nic.
Płakać mi się chce, bo czuję w kościach, że będę mieć indukowany poród. Nie chcę się tak męczyć. Kilka dni w szpitalu przed porodem i potem po porodzie też... A co z Celinką? Nie chce jej zostawiać bez mamy na tak długi czas. Nosz ku*wa ja to całe życie mam pod górkę. Renata bym się nie nazywała gdyby było inaczej...
Idę, nie smęcę

Pa!
- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Co ma byc to bedzie - nie stresuj sie na zapas, ale generalnie tak jest ze my matki jestesmy bardziej stesknione za dziecmi które zostaja w takich przypadkach w domkach niz same dzieci za nami. One jakos to znosza - to nam jest trudniej .
Pomysl ze to wszystko dla niej i dla Boryska - ich usmiechy ci wynagrodzą wszystko

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Wczoraj oglądałam już 2 raz nowy program na polsac cafe- porody. Nie wiem czy słyszałyscie o nim ale ja się mile zaskoczyłam. Fajnie pokazane od przyjazdu na porodówke do samego porodu polskie "rodziny" no i co dla mnie teraz istotne pokazuja cc

Gabi no to widać tu sie lekarze zgadzają. Mi mówiła jeszcze, że sens by miało mierzenie dokladniutkie gdybym miala sn rodzić, aby sprawdzić czy oby nie jest za duży itd.
Wózek mam x-lander xa- jakieś 14kg waży jak dobrze pamiętam, adaptery do gondoli i fotelika więc wpina sie sprawnie. Za używany zestaw 3w1 ze wszystkimi pierdolami poza moskitierą dalismy 800zł- stan idealny.
Ooo Asia dała fotkę

Dziewczyny dajcie znać jak te Wasze KTG wyszly

- igamon
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Renata, duzo seksu (sperma konieczna

I glowa do gory

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama
Dzięki za odp odnośnie wózków. Jak na razie Pomelo wózek przypadł mi do gustu, ale ciężko znaleźć używany z tego co widzę.
X-landera oglądałam, ale jak dla mnie jest za ciężki, zwlaszcza po cc gdy nie będę mogła dźwigać to nie wiem jakbym go wtaszczyła po schodach.
A czy ktoraś z Was zdecydowala się na Camarelo lub Jedo? Słyszałyście jakies opinie o tych wózkach?
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nie wiem czy mają wi fi u nas w szpitalu, ale postaram się odezwaćco i jak

Asia całkiem podobna

igamon takie siuśkowe niespodzianki będą się zdarzały. Mój posikiwał jak był chry.
Renata Anna moja koleżanka urodziła w pon. i też nie miała skurczy żadnych, które na ktg by wyszły, bo miała jakieś bóle od krzyża. Nie nastawiaj się na najgorsze, bo się za bardzo zdołujesz

Ja też sobie nie wyobrażam jak ja tam będę leżała, a młody w domu bez mamusi

- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Joasia B
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama