- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Paradise ja żadnych leków nie brałam aby mięte piłam bo myślałam ze mi coś zaszkodziło...
Agnieszka 23 ja mam jeszcze jeden ząbek do zrobienia i muszę zrobić przed rozwiązaniem bo boje się żeby mi się bardziej nie popsuł..... Ale nie martw się też nie lubię chodzić do dentysty.....
My dzisiaj z mężem bierzemy się za posprzątanie akwarium i mieszkania także kupa roboty.....
Paradise też mam chęć kupić już jakieś ciuszki dla maleństwa ale z M ustaliliśmy ze zaczniemy kupować od stycznia wyprawkę)))
pozdrowienia i buziaczki i do później
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja juz nie wiem, co mam zrobic, tak mnie glowa boli, chyba ja sobie odrabie...
Ma ktos siekiere?
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja wczoraj byłam na nocy zakupów w galerii i chyba się znowu przemęczyłam bo znowu śladowe ilości brązowego śluzu, dzowniłam do swojego gina, alema dyżur w innym mieście, zaproponował mi pobyt w szpitalu a na to przy Zojce niestety nie mogę sobie pozwolić, więc leże brzuchem do góry i odpoczywam. Nic mnie nie boli, już śluz znowu jest żółty, ale łzy do oczu mi napłynęły, 21,11 mam badania prenatalne to już w czw i nie będę ganiać do lekarza bo wiem że wszytsko z dzidziolem dobrze.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mam wszystkie ząbki poleczone. Kontrola za pół roku
Mój dziś wraca z delegacji więc pichcę w kuchni ciasto I lepię ruskie pierogi bo mój ubóstwia
Byle do środy do pierwszego USG
Ja się podkusiłam I już mam kilka mini bodów w domu I malusie skarpetulki
Co ma być to będzie a już na pewno nie będę wierzyć w przesądy.
Do usłyszenia. Miłej sobotki kochane
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
agnieszka_23- co do finansów lepiej przez kolejne 3-4 lata się nie zapowiada bo chcielibyśmy miec 2-3 dzieci, więc nie ma żadnej różnicy chyba że byśmy czekali z 5 lat..;p
Co planujecie dziewczyny na obiad bo ja zero pomysłu Kocham, a raczej kochałam jeśc ryby, ale od początku ciąży mnie strasznie odrzucają, więc boję się ryzykowac spotkaniem z łazienką;/
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja zeby sobie zrobilam jak bylam w Polsce w sierpniu, planowalam zrobic przed zajsciem w ciazy, a teraz wiem, ze bylam wtedy pare dni po zaplodnieniu hehehe! Mam jeszcze jedna malutka dziurke, ponoc moze poczekac, wiec przejde sie do lekarza pewnie po porodzie, tutaj w Anglii, bo mam za darmo ze wzgledu na ciaze.
Beaciaa - dobrze wiedziec, ze nie tylko ja jestem wredna Nienawidze samej siebie za to czasami, i wiem, ze przesadzam, ale naprawde nie potrafie tego powstrzymac. W sumie to byla jego wina, ale nie musialam az tak na to zareagowac. No coz, dzieki Bogu ciaza nie trwa iles lat, bo chyba bysmy sie rozstali...
My raczej dzis wyjdziemy na obiad, bo mi sie nie chce gotowac. A z drugiej strony nie mam na nic ochoty...
U nas dzisiaj piekna pogoda, wiec zeby ostudzic emocje pojde sobie na spacer nad morze, na pewno mi to dobrze zrobi
Milego dnia dziewczyny!
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przepis na sok uzdrawiający:
Natka pietruszki musi być surowa, i owoce również. Bombardujesz w ten sposób witaminą C bakterie chorobotwórcze. Pij, pij a wyzdrowiejesz. Mi się udało:D Ja leżałam jak dętka i mąż mi te soki/papki podawał a byłam taka słaba i chora że ledwo do wc szłam o własnych siłach.
Mleczko z miodem:
Mleko z miodem nie może być gorące bo zabija się w ten sposób właściwości uzdrawiające miodu. Mleko ma być delikatnie ciepławe, a najlepiej po prostu w temperaturze pokojowej .
usia i Gosia27- trzeba iść do lekarza żeby to nie było krwawienie lub aby je powstrzymać, ale bez nerwów czytałam w poradniku że to bardzo częste i rzadko jest groźne. I większość kobiet po wizycie u lekarza dostaje duphaston, i przymus odpoczynku i minimum 9 godzin snu
Ja zażywam ten lek na twarda macice,a moja przyjaciółka w ciąży jak krwawiła tez go miała (urodziła zdrowego synka a krwawiła do 7 -go miesiąca z lekami) . A że ma kochana przyjaciółka całą ciąże płakała to i plamiła z nerwów całą ciąże- bo to podobno głównie od stresu i zmęczenia.
wypijcie Melisę i odpoczynek z konieczną wizytą u lekarza. Trzymam mocno kciuki Napewno będzie wszystko w porządku z dzidziusiem.
U mnie w Krakowie z takim plamieniem można jechać do szpitala na oddział ratunkowy który kieruje na oddział ginekologiczny na usg i natychmiastową wizytę u lekarza. Może u was też tak to działa? Ja bym poszła od razu do szpitala- bo po co się stresować.
nati, paradise- polecam wizytę w teatrze ( mayday -extra komedia), kinie na komedii, albo w filharmonii. mnie to wspaniale uspokaja i od razu przestajemy się z mężem kłócić bo i on się wycisza:P:D
beaciaa- mnie tez odrzuciło od ryb, a zawsze je kochałam, ale jeszcze mi smakują w tempurze U mnie na obiadek Burito z chili i sałata z warzywkami, mozarellą i sosem na oliwie z oliwek oraz świeży sok z marchwi - gotuje mąż ! MNIAMMMMM!!!
Słodycze mnie odrzucają ... nawet żelki są fuuu... dziwne...to takie nienaturalne hehhe
Biedroneczka39- ja mam już wszystko zostawione u sióstr, kuzynki i przyjaciółki, a mama kupiła juz pieluchy i smoczki. Chciałabym coś kupić dzidziusiowi, ale te wariatki już wszystko kupiły:D hehhe może też skarpeteczki kupię albo śliniaczek Bo wszystko mam ;/ Ja w zabobony nie wierzę tylko Bóg i jego zasady mnie przekonują;D
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania