- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Nati - odpoczywaj biedna
Usia - milej imprezy :)Sie nie upij.....sokami hihihihihi!
Danusia - szybkiego powrotu do zdrowia dla coreczki
mowmimama - masz racje, nigdy za duzo torebek
Agnieszka - slyszalam, ze duze ilosci sluzu sa normalne
Ja dzis troche ogarne dom, bo juz wczoraj posprzatalam, a potem pojdziemy na zakupy, bo nie mamy nic w lodowce poza swiatlem!
A potem zrobie obiad i bede odpoczywac.
W koncu po okolo 36 godzinach przestala mnie bolec glowa, poszlismy wczoraj na prawie 3 godzinny spacer, dotlenilam sie, my sie pogodzilismy i od razu czuje sie lepiej
Milego dnia dziewczyny, u nas pogoda ponura, ale nie pada.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Nati- ja tak mam co kilka dni od 2-3 tygodni.. rada- łóżko nogi w góre i duuużo wody
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Wczoraj jak się ułozyłam na prawym boku to w dole brzuszka wyczułam maluszka, też tak macie? mocno docisnęłam paluchy i nawet R wyczuł kuleczkę, z Zosią tak miałam ok 15-16hbd, myślę że się nie mylimy. Czuję się bardzo dobrze, no po za tym że dziś zemdliły mnie spaliny a tak to ok
Miłej niedzieli małych Ahmend terrorysta mnie wzywa
- lumena
- Wylogowany
- gaworzenie
jeśli można też chcę się do Was dołączyć, to moja 1 ciąza a lata już nie takie młode:) bo po 30:) jakoś wcześniej nie złożyło się, praca kariera itp, kompletnie bez sensu, a jak się z meżem zreflektowaliśmy że trzeba trochę zwolnić i odpuścić, to długo nic i nic nie wychodziło, no ale wreszcie udało się
chyba przez te długie starania mam strasznego pietra czy wszystko będzie ok.
wiem że powinnam sie z tego cieszyc, ale prawie nie mam żadnych objawów, na pocz. troche mnie mdliło i byłam zmęczona - to tyle.
Teraz też trochę już mnie wybrzuszyło, ale poza tym nic niezwyklego - chyba wolałabym jakieś jaśniejsze sygnały:)
mam termin na 8 maja
pozdr.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Aguśka88
- Wylogowany
- gaworzenie
Za 2 tygodnie się przeprowadzamy, na domek
Ogólnie wszystko po staremu, dolegliwości ciązowe minęły , mam wiecej energii, czas leci jak szalony.
Co to śluzu to mam gęstszy niż przed ciążą i też jest go sporo, jest mętny, wczesniej był bardziej jakby przezroczysty.
We wtorek mam spotkanie z położną, bedziemy słuchać serduszka, a za miesiąc nastepne usg i mam nadzieję że poznam płeć.
Pozdrowiam wszystkich, miłej nocki
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja widzę że kilka z nas w niedzielę wzięła się za porządki w mieszkaniu ja już od 7 na nogach, szykuję się do wyjścia i sioo na zajęcia
Paradise1982 To miło spędziłaś wczorajszy dzień
lumenaCześć witamy Cię najważniejsze, że się udało
Miłego dnia Wam życzę!
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
I znowu czas do pracy
Aguska - wspolczuje afty, tez kiedys mialam, boli jak cholera
Witam nowa mamusie
No nic, lece, odezwe sie wieczorem xxx
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj rano obudzilam sie z mega bólem podbrzusza...dobrze ze wizyta w srode bo dowiem sie czy to normalne ale wydaje mi sie ze nie skoro czasami tak boli az wymiotuje...
Poza tym wszystko dobrze...tylko papierkowej roboty z moja firma mam sporo niestety. ..Tydzień temu w pon dzwonilam bo potrzebowalam zaswiadczenie do urzedu ze jestem do maja na macierzyńskim powiedzieli ze wysla a ja czegos takiego nie dostalam do dzis...jak zadzwonilam spytac o co chodzi powiedzieli że musza spytac kogos jeszcze czy moge to dostac, boziuuuuuu jak najszybciej chce zakonczyc wspolprace z ta tepa firma bo ja jak debil czekalam caly tydzien na papiery ktore musze dzisiaj odeslac a nic nie dostalam... no nic o 10 mam dzwonic znow zobacze co wymyślili.
Agnieszka_23 ciekawa interpretacja tego co napisalam
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Witam nową mamusię
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Usia dobrze że "brudzenie" się u Ciebie uspokoił
Danusia nawet sobie nie wyobrażam jak bardzo musi Cię boleć brzuch skoro wymiotujesz<przytulam>
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ciesz się że nie masz mocnych objawów:D
Będziesz się mogła cieszyć rosnącym brzuszkiem i dobrym samopoczuciem !Wspaniale!
A już niedługo poczujemy ruchy dzidziusia i będziemy super czuły że mamy dzidziusia.
Już w 16-18 tydzień czuć dokładnie -tak czytałam w poradniku swym.
Ja też miałam problem żeby zajść ale udało się Chciałam przed 30 -stką dwoje mieć, i kto wie może mi się uda:D
Sama codziennie dotykam brzuch i czekam i wysyłam do dzidziusia informacje "kop" ale nic nie czuje jeszcze ;/ Bulgotanie jakieś ... ale nie wiem czy to dzidzia czy kolacja;/
Aguśka88- oh domek -zazdroszczę. Ja w bloku 36m mieszkanko;/ i to wynajęte tylko za 1250 zł + media ;/ A na jaką płeć czekacie ? wiadomo że liczy się że zdrowe, a pokochasz i jedno i drugie, ale jakbyś miała wybór? To chłopczyka czy dziewczynkę byś wybrała?
mowmimama- ja ostatnio cały czas sprzątam (choć lekarz kazał leżeć) ale mąż widząc że mnie nosi sprząta żeby mnie nie denerwował bałagan i żebym ja nie musiała hehhe Pomaga mi cały czas . Gotuje , gary myje-wspaniały. To wspaniałe być w ciąży / on pewnie uważa inaczej ale fajnie że się stara oby tak dalej:D Może Ty swojego też wykorzystaj troszkę a sama odpocznij:D
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mój wyjazd w góry szlag trafił .. przedźwigałam się, dostałam boleści brzucha, byłam ciagle na tel z lekarzem, i w łóżku... ale już wszystko ustało, na szczęście nie pojawiła się krew bo tego bałam się najbardziej ze względu na taki incydent w 8 tygodniu.
Widzę, że chyba wszystkie na raz zebrałyśmy się za sprzątanie
Usia- ja nie musiałam czekać nas reakcje rodziny bo moja mamaunia wszystkim sięjuż pochwaliła, że przypadło jej być babcią hehe
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
uważa,że gdybymja miała taką propozycję to bysmy skorzystali do balu jeszcze trochę czasu, zobaczysz jak będziesz się czuła