- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- marta.dds
- Wylogowany
- gaworzenie
Moim zdaniem jeżeli w ogóle chodzi o dietę to nie da rady odżywiać się zdrowo w dzisiejszych czasach... mówią jedz owoce bo mają witaminy ale nie wspominają o tym że wszystkie bez wyjątku są pryskane to samo z warzywami.
Nie ma niczego zdrowego, my trafiłyśmy na taką porę że niestety nie możemy iść na ogródek i zerwać czy tam zebrać czegoś chociaż i tu- nie wiemy czym ziemia jest nasiąknięta jakie tam są toksyny...
Mięso to samo faszerują konserwantami i całą resztą chemii nie ma sposobu żeby uniknąć tego wszystkiego nawet chleb jest nic nie wart... nie liczy się jakość tylko ilość wszędzie niestety takie czasy...
Muszę wam powiedzieć, że z moich znajomych, rodziny to faceci najczęściej zadają pytanie: "Czy stosujesz jakąś dietę i czy inaczej się odżywiasz" hehe śmiesznie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja miałam taki smak na faworki jakiś czas temu, musiałam codziennie jeść.. Ale dostałam cudowny przepis, szybko się robi i ile jedzenia ;D na kilka dni starczało aż chyba dziś znowu zrobię
uśmiechnięta- lekarz powiedział, że takiego badania nie robi. Pytałam inne jego pacjentki i taki jego urok, wykonuje mało badań. Ale opinie ma baaaaardzo dobre..
Zapytam za tydzień na szkole o tą substancję. Wiem, że to jakieś nowe badania. Ta położna była właśnie na jakiejś konferencji poświęconej temu tematowi. Mówiła, że chodzi o kawę z dużymi ilościami mleka. Mówiłam o tym przyjaciółce- odpowiedziała mi, że właśnie jej tata czytałam artykuł na ten temat i faktycznie było tak napisane. Ja nie mam pojęcia w sumie, dlatego Was zapytałam ale jeśli pijecie to i ja nie odmówię sobie małej kawki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
agnieszka_23- ja nigdy nie lubiłam faworków, a od wczoraj tak mnie naszło, że koniec świata
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja ju po pobraniu krwi i w koncu zjadlam śniadanie Jutro wyniki.
A teraz czas troche popakowac kartonow.
Milego dnia
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Agnieszka_23 na Wilka z Wall Street albo na Jacke Strong'a się wybierz
chciałam się Was zapytać, jakich wymiarów zamawiacie podkłdy poporodowe
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
laktator to pewnie ręczny kupię bo ceny elektrycznych mnie przerażają, a tak naprawdę to nie wiadomo czy pokarm będę miała...zobaczymy jak będzie szło, może z czasem zainwestuję w lepszy ale może faktycznie, któraś z doświadczonych w tej kwestii mam coś doradzi???
marta u mnie zakupy wyglądają tak samo! dlatego najczęściej chodzę sama, albo zamawiam przez internet takie drobiazgi...zaangażowany jest jedynie w wózek, nawet co do koloru mi marudzi! ale jak wchodzimy do sklepu z całym wyposażeniem dla niemowląt i co chwilę słyszę pytanie "a co to? a to do czego?a to też potrzebne?" to już mi się odechciewa i wychodzimy zazdroszczę, że masz już wszystko
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moniaW
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dzisiaj miałam kolejną wizytę na której okazało się że moje badanie coombsa jest skreślone w komputerze i wyniki w ogóle nie przyszły jutro muszę jechać z rana ponownie oddać krew na to badanie.Pani w laboratorium jest bardzo miła ale też zakręcona i to pewnie jej wina mam nadzieję że jutro wszystko dobrze zrobi.
od jutra mam brać 4 tabletki magnezu,1 żelaza i witaminy.czy to nie jest za dużo wy też tyle bierzecie? rozumiem jakbym miała złe wyniki ale mój lekarz nie robił mi ostatnio żadnych badań na ich poziom więc skąd on wziął takie dawkowanie to ja nie wiem