BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #842067 przez marta.dds
Czytając różne artykuły w prasie czy słuchając czegokolwiek można zgłupieć... jedni pić kawę drudzy, że nie...
Moim zdaniem jeżeli w ogóle chodzi o dietę to nie da rady odżywiać się zdrowo w dzisiejszych czasach... mówią jedz owoce bo mają witaminy ale nie wspominają o tym że wszystkie bez wyjątku są pryskane to samo z warzywami.
Nie ma niczego zdrowego, my trafiłyśmy na taką porę że niestety nie możemy iść na ogródek i zerwać czy tam zebrać czegoś chociaż i tu- nie wiemy czym ziemia jest nasiąknięta jakie tam są toksyny...
Mięso to samo faszerują konserwantami i całą resztą chemii nie ma sposobu żeby uniknąć tego wszystkiego nawet chleb jest nic nie wart... nie liczy się jakość tylko ilość wszędzie :( niestety takie czasy...
Muszę wam powiedzieć, że z moich znajomych, rodziny to faceci najczęściej zadają pytanie: "Czy stosujesz jakąś dietę i czy inaczej się odżywiasz" :P hehe śmiesznie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #842078 przez agnieszka_23
beacia- mój też czasami ma leniwe dni.. potrafi przez cały dzień 2 malutkie kopniaczki zafundować, ale jak zacznie nadrabiać.. :D ja mam wrażenie, że dziecko mi się obkręciło i główkę ma po lewej stronie a nóżki po prawej. Tylko czy to możliwe, aby tak leżał?
Ja miałam taki smak na faworki jakiś czas temu, musiałam codziennie jeść.. Ale dostałam cudowny przepis, szybko się robi i ile jedzenia ;D na kilka dni starczało :laugh: aż chyba dziś znowu zrobię :) :)

uśmiechnięta- lekarz powiedział, że takiego badania nie robi. Pytałam inne jego pacjentki i taki jego urok, wykonuje mało badań. Ale opinie ma baaaaardzo dobre..
Zapytam za tydzień na szkole o tą substancję. Wiem, że to jakieś nowe badania. Ta położna była właśnie na jakiejś konferencji poświęconej temu tematowi. Mówiła, że chodzi o kawę z dużymi ilościami mleka. Mówiłam o tym przyjaciółce- odpowiedziała mi, że właśnie jej tata czytałam artykuł na ten temat i faktycznie było tak napisane. Ja nie mam pojęcia w sumie, dlatego Was zapytałam ;) ale jeśli pijecie to i ja nie odmówię sobie małej kawki :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #842085 przez beaciaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

agnieszka_23- ja nigdy nie lubiłam faworków, a od wczoraj tak mnie naszło, że koniec świata :D

10 lata 10 miesiąc temu #842089 przez agnieszka_23
dziewczyny byłaś któraś ostatnio w kinie na jakimś fajnym filmie :laugh: ? Planuję dziś jechać do kilku hurtowni pooglądać wózki a później iść do kina, tylko nie wiem co wybrać :angry:

10 lata 10 miesiąc temu #842093 przez agnieszka_23
beacia- właśnie ja też nie lubiłam ! za to w ciąży pokochałam :laugh: Tak jak na faworki to i na borówki mam ciągle ochotę.. ile ja już ich zjadłam :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #842095 przez Paradise1982
O boze teraz to i ja mam ochotę na faworki hahaha!!!

Ja ju po pobraniu krwi i w koncu zjadlam śniadanie :) Jutro wyniki.
A teraz czas troche popakowac kartonow.

Milego dnia :)

10 lata 10 miesiąc temu #842098 przez Paradise1982
Agnieszka - ja niestety sie nie orientuje co leci w kinach :/ więc tez z checia usłyszę opinii innych dziewczyn :)

10 lata 10 miesiąc temu #842115 przez beaciaa
Agnieszka_23- z nowości polecam Wkręconych- polska komedia, typowy odmóżdżacz:) Wilk z Wall Street- osobiście oglądałam kątem oka, ale mąż zachwalał bardzo, Wałęsa. Człowiek z nadziei , Last Vegas- świetny naśmiałam się bardzo :) Opowiada o wieczorze kawalerskim pana ok. siedemdziesiątki i mój numer jeden Minionki rozrabiają :D Aa i jeszcze Babcia Gandzia wczoraj zaczęliśmy oglądać, ale było już późno i padliśmy :) Ale na pewno dokończymy :)

10 lata 10 miesiąc temu #842133 przez danusia87
No to mnie uspokoiłyście!!!! W ciąży z Olivią i Hannah czegoś takiego nei miałam moze to dlatego że męska ciąża?! Nie wiem poobserwuje się jeszcze trochę...zobaczymy...

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842139 przez Gosia27
Mnie nocami męczą bardzo bóle podbrzusza jak przy @ :dry: dziś pół nocy przepłakałam,znowu musiałam wziąć no-spę,wpt na wizycie wszytsko z podwoziem było ok. Lekarka odstawiał mi już luteinę, wypisała w razie W receptę,byłam już ją wykupić....tą ciążę dużo gorzej znosze, co chwila jakieś inne dolegliwości się pojawiają

Agnieszka_23 na Wilka z Wall Street albo na Jacke Strong'a się wybierz

chciałam się Was zapytać, jakich wymiarów zamawiacie podkłdy poporodowe

10 lata 10 miesiąc temu #842169 przez OlgosAmigos
Agnieszka dziękuję za maile :) co do filmów to również polecam Wkręconych, ale tak jak mówi beacia-odmóżdżacz ;) Wilk z Wall Street też fajny, ale strasznie długi, ciężko wysiedzieć bo kręgosłup boli :dry: któregoś dnia zaczęłam oglądać Ona, ale nie przypadło mi do gustu :huh: Pod Mocnym Aniołem-wg mnie mocno przereklamowane!a co do Sierpnia w hrabstwie Osage to do tej pory nie wiem o co szło :dry: to tyle co mogę się wypowiedzieć co do tego co teraz grają :blink:
laktator to pewnie ręczny kupię bo ceny elektrycznych mnie przerażają, a tak naprawdę to nie wiadomo czy pokarm będę miała...zobaczymy jak będzie szło, może z czasem zainwestuję w lepszy :blink: ale może faktycznie, któraś z doświadczonych w tej kwestii mam coś doradzi??? :)

marta u mnie zakupy wyglądają tak samo! :laugh: dlatego najczęściej chodzę sama, albo zamawiam przez internet takie drobiazgi...zaangażowany jest jedynie w wózek, nawet co do koloru mi marudzi! :silly: ale jak wchodzimy do sklepu z całym wyposażeniem dla niemowląt i co chwilę słyszę pytanie "a co to? a to do czego?a to też potrzebne?" to już mi się odechciewa i wychodzimy :P zazdroszczę, że masz już wszystko :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #842294 przez danusia87
Gosiu ja nie kupuje tych podkladow bo u nas dostaje sie to w klinice i do domku tez....

Mnie naszlo na ciacho francuskie z serem i mandarynkami i wyszlo pieknie

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #842297 przez danusia87
A teraz z Olivia i Mezusiem zjedlismy 1.5kg truskawek i tylko tyle zostało hehe

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #842299 przez danusia87
A teraz z Olivia i Mezusiem zjedlismy 1.5kg truskawek i tylko tyle zostało hehe

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #842333 przez moniaW
danusia87 ale mi narobiłaś ochoty na truskawki :S gdzie dorwałaś aż 1,5 kg? u nas widziałam tylko w takich małych pojemniczkach po parę sztuk.

dzisiaj miałam kolejną wizytę na której okazało się że moje badanie coombsa jest skreślone w komputerze i wyniki w ogóle nie przyszły :angry: jutro muszę jechać z rana ponownie oddać krew na to badanie.Pani w laboratorium jest bardzo miła ale też zakręcona i to pewnie jej wina :dry: mam nadzieję że jutro wszystko dobrze zrobi.

od jutra mam brać 4 tabletki magnezu,1 żelaza i witaminy.czy to nie jest za dużo :unsure: wy też tyle bierzecie? rozumiem jakbym miała złe wyniki ale mój lekarz nie robił mi ostatnio żadnych badań na ich poziom więc skąd on wziął takie dawkowanie to ja nie wiem :huh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka