- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
Juz sie zarejestrowalam w szpitalu na ktg i czekam na wezwanie ciekawe co mi tym razem powiedza.
Agni trzymam za Was kciuki oby poszlo gladko, zebys szybko wrocila do formy i oby Pola bardzo nie dawala w d*pe, zeby zada mamusi wypoczac
Staslubania mam nadzieje ze cos Ci konkretnego powiedza i szybko sie wyjasni o co z tym plamieniem chodzi. Trzymam zaWas kciuki, melduj jak znajdziesz czas. Masz za soba nieprzesoana noc wiec tez probuj wypoczac.
Milego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Ja już od 5:30 na nogach, śniadanko wciągnięte, teraz trzeba się do porządku doprowadzić
Mam nadzieję, że pogoda dzisiaj będzie już w miarę i będzie można wyjść na spacer, bo wczoraj to cały dzień lało u mnie
Agni trzymaj się tam dzielnie. My tutaj wszystkie trzymamy za was kciuki i czekamy na wieści
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
U mnie przez chmury przebija sie slonce czyzby miala byc poprawa pogody...
Dzis w nocy myslalam ze juz sie zaczyna...obudzilam sie na siusiu i nie moglam zasnac bo cos bolal brzuch i plecy jak na okres i coraz mocniej ale w koncu zasnelam wiec coz...szkoda
Staslubania trzymaj sie tam w szpitalu...mogliby sie wziac za ciebie i rozpakowac. Co z tym plamieniem? Nie powinni od razu tego zahamowac? Ja juz nie rozumiem...
Ja spac nie moglam dluzej bo moj kotek tak mnie szturchal zimnym nosem ze nie dalo rady wytrzymac...
Dziewczyny juz myslalam ze forum nie dziala bo wyswietlily mi sie posty z wczoraj a tu juz od rana dzialacie
Ja dzis do ginekologa ide tylko szkoda ze nie ma w gabinecie usg i dopiero za tydzien zobacze znowu mojego szkraba juz sie laski nie moge doczekac by zobaczyc, powachac i pocalowac mojego syneczka jak zreszta kazda z was...
Milego dnia dziewczyny
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
noc u mnie z tych lepszych. oczywiście było wstawanie do wc i bóle bioder itp..ale mimo wszystko dobrze spałam.
Agni przed Tobą wielka chwila. Ale też mi się wydaje,że to miało byc 2 lipca,że tylko w środy robią cc u Ciebie w szpitalu.
Cania daj znać co powiedzą,ja wizytę mam dopiero za tydzień,ale wtedy to pewnie będziemy ustalać termin cc.
U mnie pogoda nadal beznadziejna,ale to może lepiej,bo muszę dzisiaj wyjść o 13tej a wole jak jest chłodniej niż jak słońce przygrzewa.
Wczoraj coś mi musiało zaszkodzić bo wymiotowałam wieczorem. Mam nadzieję,że to było jednorazowe.
Staślubania ..no jestem ciekawa jak tam u Ciebie się rozwinie akcja... melduj nam co i jak.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Melduję się nadal 2 w 1
Agnilla, Staślubania trzymam za Was kciuki! Wszystko będzie dobrze
Cania koniecznie napisz jak tam ktg..
i jeszcze chyba któraś ma dzisiaj wizytę, ale nie pamiętam kto.... Martyska? ... czekamy na relacje
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Melduję się i zaraz uciekam, bo dzisiaj muszę lecieć po jakieś ciacho - po 12.00 będzie koleżanka z córcią
Jestem w bardzo dobrym nastroju, bo po trzech nieprzespanych nocach dzisiaj spałam wysmienicie! Oczywiście z 2-3 przerwami na siusiu, ale to nic. Od razu zasypiałam dalej. Też miałam lekkie pobolewania brzucha jak na okres, ale niestety nie są nawet w 1% alarmujace także nawet nie zwracam uwagi.
Staslubania, Agni - mocno Was Kobietki dopinguję, żebyście szybko i bez negatywnych przeżyć przeszły przez ten szpitalny okres i mogły o nim jak najszybciej zapomnieć mając swoje ukochane dziciątka na rękach Obyście były teraz silne i dzielne i wróciły szczęśliwe do domów
Polikaaa i Ali - ale macie sliczne łożeczka i kąciki! I muszę przyznać, że gdybym nie kupiła łóżeczka turystycznego, to miałybyśmy Ali takie same łóżeczka Bardzo mi się ono podoba Polowałam na nie swego czasu, ale jednak u nas turystyczne będzie bardziej praktyczne z racji ciągłego przemieszczania
Cania, mi też wczoraj lekko spuchły nogi i stopy i nie wiem czemu.. Aż sie zdziwiłam jak weszłam wieczorem pod prysznic i po skarpetkach bez sciagacza (miałąmw czoraj tak luźne skarpetki, że nawet mi sie same ściagały momentami) a miałam normalnie odciśnięte slady przy kostkach! I po szwach od luźnych domowych getrów Cudo normalnie
Trzymam kciuki za wizyty i dobre wieści!
Uciekam, do później Drogie Mamusie! Uważajcie na siebie!
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tez mi sie cos zdawalo ze Agni pisala o srodzie ale jak pisze, ze dzis do szpitala, to moze mi sie cos pomylilo albo dzis przyjecie a jutro cc? To by sie moglo zgadzac
Ali Jestem juz po Ktg, ze niby zapis bardzo ladny, cokolwiek to znaczy mala co prawda albo spala, albo walczyla ze sprzetem, to znow uciekala, ale cos z tego zapisu da sie wyciagnac tyle ze na usg musze czekac, az zrobia wszystkie przyjecia na oddzial, a to moze potrwac... Wiec siedze i czekam ostatnio zrobili mi od razu i o 9 juz bylam po wszystkim. No ale co zrobic nic mi sie nie dzieje wiec siedze
Elmirka no wlasnie tez nie wiem co z tymi stopami wczoraj, cuda straszne mialam niby skarpet ale tez takie bardzo luzne, spadajace. Cuda a co do nocy to jak wstaje to tez czuje brzuch tu i tam i mam nadzieje ze cos sie w koncu zaczyna, ale skoro usypiam to znaczy ze jeszcze musze poczekac
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A to Małgorzatawalak ma dzisiaj wizytę! Ale chyba jeszcze ktoś... no nic czekamy na newsy
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Btw caly czas czekam w tej poczekalni... Dobrze ze mam gazetke byle jaka ale mam
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Ali naprawde ci spuchly szok mi puchna ale nie az tak.
Polikaa i Ali sliczne kaciki:)
Cania zadnych skurczow ktg nie wykazalo?
Staslubania i Agni trzymam kciuki za was aby wszystko bylo dobrze 3majcie sie tam:)
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wiolcia to zdjęcie z wczoraj to w sumie tak średnio spuchnięte stopy niestety w niedzielę nie zrobiłam fotki, ale każdy ruch sprawiał ból, bo były jeszcze bardziej opuchnięte. Wyglądało to jakby miały mi eksplodować za moment. I dlatego wszyscy się śmieją, że powinnam smarować kremem na rozstepy nie brzuch, ale stopy
Cania trzymaj się dzielnie w tej kolejce. Dasz radę, a w nagrodę zobaczysz małą