BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #896780 przez Cania
Hej Dziewczyny :)

Juz sie zarejestrowalam w szpitalu na ktg i czekam na wezwanie :) ciekawe co mi tym razem powiedza.

Agni trzymam za Was kciuki :) oby poszlo gladko, zebys szybko wrocila do formy i oby Pola bardzo nie dawala w d*pe, zeby zada mamusi wypoczac :)

Staslubania mam nadzieje ze cos Ci konkretnego powiedza i szybko sie wyjasni o co z tym plamieniem chodzi. Trzymam zaWas kciuki, melduj jak znajdziesz czas. Masz za soba nieprzesoana noc wiec tez probuj wypoczac.

Milego dnia! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #896782 przez Lyanka
Cześć dziewczynki ;)
Ja już od 5:30 na nogach, śniadanko wciągnięte, teraz trzeba się do porządku doprowadzić :)
Mam nadzieję, że pogoda dzisiaj będzie już w miarę i będzie można wyjść na spacer, bo wczoraj to cały dzień lało u mnie :(
Agni trzymaj się tam dzielnie. My tutaj wszystkie trzymamy za was kciuki i czekamy na wieści ;-)

10 lata 5 miesiąc temu #896784 przez staślubania
Martyska, no nic konkretnego nie wiem, ale brzuch boli. Może coś się rozwinie. AGNI, też coś mi się kojarzy, że cc miałaś mieć 2 lipca. Ale ja mam skleroze to mogłam coś namieszac. Przynajmniej słonko świeci:-) miłego dnia dziewczyny:-)

10 lata 5 miesiąc temu #896786 przez malgorzatawalak
Hej dziewczyny :)
U mnie przez chmury przebija sie slonce :) czyzby miala byc poprawa pogody...
Dzis w nocy myslalam ze juz sie zaczyna...obudzilam sie na siusiu i nie moglam zasnac bo cos bolal brzuch i plecy jak na okres i coraz mocniej ale w koncu zasnelam wiec coz...szkoda :(
Staslubania trzymaj sie tam w szpitalu...mogliby sie wziac za ciebie i rozpakowac. Co z tym plamieniem? Nie powinni od razu tego zahamowac? Ja juz nie rozumiem... :huh:
Ja spac nie moglam dluzej bo moj kotek tak mnie szturchal zimnym nosem ze nie dalo rady wytrzymac... :laugh:
Dziewczyny juz myslalam ze forum nie dziala bo wyswietlily mi sie posty z wczoraj a tu juz od rana dzialacie :laugh:
Ja dzis do ginekologa ide tylko szkoda ze nie ma w gabinecie usg i dopiero za tydzien zobacze znowu mojego szkraba :) juz sie laski nie moge doczekac by zobaczyc, powachac i pocalowac mojego syneczka :) jak zreszta kazda z was...

Milego dnia dziewczyny :)

10 lata 5 miesiąc temu #896788 przez gabi28
Witam :)

noc u mnie z tych lepszych. :) oczywiście było wstawanie do wc i bóle bioder itp..ale mimo wszystko dobrze spałam.

Agni przed Tobą wielka chwila. Ale też mi się wydaje,że to miało byc 2 lipca,że tylko w środy robią cc u Ciebie w szpitalu.

Cania daj znać co powiedzą,ja wizytę mam dopiero za tydzień,ale wtedy to pewnie będziemy ustalać termin cc.

U mnie pogoda nadal beznadziejna,ale to może lepiej,bo muszę dzisiaj wyjść o 13tej a wole jak jest chłodniej niż jak słońce przygrzewa.
Wczoraj coś mi musiało zaszkodzić bo wymiotowałam wieczorem. Mam nadzieję,że to było jednorazowe.

Staślubania ..no jestem ciekawa jak tam u Ciebie się rozwinie akcja... melduj nam co i jak.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896820 przez Ali
Dzień dobry!
Melduję się nadal 2 w 1 ;)
Agnilla, Staślubania trzymam za Was kciuki! Wszystko będzie dobrze :kiss:
Cania koniecznie napisz jak tam ktg..
i jeszcze chyba któraś ma dzisiaj wizytę, ale nie pamiętam kto.... Martyska? :whistle: ... czekamy na relacje :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896824 przez elmirka_20
Dzień dobry Mamusie! ;)

Melduję się i zaraz uciekam, bo dzisiaj muszę lecieć po jakieś ciacho - po 12.00 będzie koleżanka z córcią ;)
Jestem w bardzo dobrym nastroju, bo po trzech nieprzespanych nocach dzisiaj spałam wysmienicie! ;) Oczywiście z 2-3 przerwami na siusiu, ale to nic. Od razu zasypiałam dalej. Też miałam lekkie pobolewania brzucha jak na okres, ale niestety nie są nawet w 1% alarmujace także nawet nie zwracam uwagi.

Staslubania, Agni - mocno Was Kobietki dopinguję, żebyście szybko i bez negatywnych przeżyć przeszły przez ten szpitalny okres i mogły o nim jak najszybciej zapomnieć mając swoje ukochane dziciątka na rękach :) Obyście były teraz silne i dzielne i wróciły szczęśliwe do domów ;)

Polikaaa i Ali - ale macie sliczne łożeczka i kąciki! :) I muszę przyznać, że gdybym nie kupiła łóżeczka turystycznego, to miałybyśmy Ali takie same łóżeczka ;) Bardzo mi się ono podoba :) Polowałam na nie swego czasu, ale jednak u nas turystyczne będzie bardziej praktyczne z racji ciągłego przemieszczania :)

Cania, mi też wczoraj lekko spuchły nogi i stopy i nie wiem czemu.. Aż sie zdziwiłam jak weszłam wieczorem pod prysznic i po skarpetkach bez sciagacza (miałąmw czoraj tak luźne skarpetki, że nawet mi sie same ściagały momentami) a miałam normalnie odciśnięte slady przy kostkach! :) I po szwach od luźnych domowych getrów :) Cudo normalnie :)

Trzymam kciuki za wizyty i dobre wieści! :)

Uciekam, do później Drogie Mamusie! :) Uważajcie na siebie! ;)
Podziękowania: Ali

10 lata 5 miesiąc temu #896829 przez Cania
Malgorzatawalak trzymam kciuki za wizyte :) za wszystkie Wasze wizyty, Dziewczyny, te o ktorych nie pamietam rowniez :)

Tez mi sie cos zdawalo ze Agni pisala o srodzie :) ale jak pisze, ze dzis do szpitala, to moze mi sie cos pomylilo :) albo dzis przyjecie a jutro cc? To by sie moglo zgadzac :D

Ali Jestem juz po Ktg, ze niby zapis bardzo ladny, cokolwiek to znaczy :) mala co prawda albo spala, albo walczyla ze sprzetem, to znow uciekala, ale cos z tego zapisu da sie wyciagnac :) tyle ze na usg musze czekac, az zrobia wszystkie przyjecia na oddzial, a to moze potrwac... Wiec siedze i czekam :) ostatnio zrobili mi od razu i o 9 juz bylam po wszystkim. No ale co zrobic :) nic mi sie nie dzieje wiec siedze :)

Elmirka no wlasnie tez nie wiem co z tymi stopami wczoraj, cuda straszne :p mialam niby skarpet ale tez takie bardzo luzne, spadajace. Cuda :) a co do nocy to jak wstaje to tez czuje brzuch tu i tam i mam nadzieje ze cos sie w koncu zaczyna, ale skoro usypiam to znaczy ze jeszcze musze poczekac :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896849 przez Ali
Dziewczyny to u mnie jeszcze gorzej było ze stopami :S skarpetek to już wogóle nie zakładam, bo krzywdę bym sobie zrobiłam niemiłosierną ;) u mnie stopy i kostki jak banie. Prawa stopa zawsze bardziej niż lewa, normalnie stopy king konga ;) Żeby nie być gołosłowną - fotka :D :whistle: tylko dla widzów o mocnych nerwach ;) :sick:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A to Małgorzatawalak ma dzisiaj wizytę! :) Ale chyba jeszcze ktoś... no nic czekamy na newsy :)

10 lata 5 miesiąc temu #896855 przez Cania
Ali tak wlasnie moje wczoraj wygladaly! A choroba przeciez ani pogoda na puchniecie, bo lalo caly dzien... To chyba juz po prostu ciaza... A upaly dopiero ida! Nawet nie chce myslec :)

Btw caly czas czekam w tej poczekalni... Dobrze ze mam gazetke :p byle jaka ale mam :)

10 lata 5 miesiąc temu #896856 przez wiolcia1004
Hejka ja tez nadal 2 in 1:)
Ali naprawde ci spuchly szok mi puchna ale nie az tak.
Polikaa i Ali sliczne kaciki:)
Cania zadnych skurczow ktg nie wykazalo?
Staslubania i Agni trzymam kciuki za was aby wszystko bylo dobrze 3majcie sie tam:)
Podziękowania: Ali

10 lata 5 miesiąc temu #896858 przez wiolcia1004
Cania a duza kolejka??

10 lata 5 miesiąc temu #896859 przez martyska
Melduje się po wizycie a więc tak szyjka skrócona :woohoo: wszystkie pomiary z USG wychodzą na 40 tygodni główka 10 cm po długości czyli jest już w pełni donoszony waga 3250 więc może się rodzić w każdej chwili a jak się nie urodzi do 10 to 11 mam się zgłosić na izbę przyjęć i tam będą decydować

10 lata 5 miesiąc temu #896861 przez wiolcia1004
No martyska to super :) teraz tylko czekaj jak sie zacznie, a rozwarcie jakies jest?

10 lata 5 miesiąc temu #896864 przez Ali
Martyska czyli jednak dobrze koajrzyłam, że Ty masz wizytę :) wow! nic tylko rodzić! super :) :woohoo:
Wiolcia to zdjęcie z wczoraj to w sumie tak średnio spuchnięte stopy :blink: niestety w niedzielę nie zrobiłam fotki, ale każdy ruch sprawiał ból, bo były jeszcze bardziej opuchnięte. Wyglądało to jakby miały mi eksplodować za moment. I dlatego wszyscy się śmieją, że powinnam smarować kremem na rozstepy nie brzuch, ale stopy ;)
Cania trzymaj się dzielnie w tej kolejce. Dasz radę, a w nagrodę zobaczysz małą :) :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka