BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 9 miesiąc temu #897044 przez wiolcia1004
Gratulacje dla Agni i Poli :):) duza dziewczynka:) no to zalozycielka naszego watku juz po wiec teraz ktora w kolejce martyska ja tez bym chciala hehehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #897052 przez wiolcia1004
A ja ogladam porodówke mialam nie ogladac ale to silniejsze odemnie spłakałam sie strasznie, ja nieiwem co to bedzie jak urodze zaleje cala porodowke.

10 lata 9 miesiąc temu #897062 przez wiolcia1004
ale cisza zapadla ciekawe co u pozostalych mam?! cos czuje jak wszystkie urodzimy to tu zapadnie wiekopomna cisza:(

10 lata 9 miesiąc temu #897063 przez Cania
miejmy nadzieje ze nie :) ze wszystkie nie przepadniemy :D musimy swiezo upieczonym mamusiom dac chwile na oswojenie sie z nowa sytuacja :)

10 lata 9 miesiąc temu #897071 przez staślubania
Agni:-) gratulacje:-) zdrówka dla Ciebie i dużej Poli:-) ja to w szpitalu chyba zostanę do końca lipca:-D

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #897076 przez misiana
Agnilla gratuluję w imieniu swoim i Magdalen ! ;* Cieszymy sie waszym szczęsciem ;* duuzo zdrówka dla Was. I czekamy na zdjęcie słodziutkiej Polusi ;*

Staślubania A co mówia lekarze ? Co z tym plamieniem ?

10 lata 9 miesiąc temu #897077 przez agnieszka89
No to gratulacje dla Angi i coreczki, szybkiego powrotu do formy i zdrowka :)

Ja wysprzatalam mieszkanie, wyciagnelam psa na dluuugi spacer, polarakam po schodach i po za bolem w krzyżu nic :)

10 lata 9 miesiąc temu #897083 przez malgorzatawalak
O ja cie ... Agni wielkie gratulacje :) ale ci zazdroszcze tego ze juz tulisz swoja corcie w ramionach :cheer: zdrowka wam obu zycze :)
Ja mialam miec dzis wizyte i siedzialam przed gabinetem od 13.30 a o 16.15 wsiadlam do autobusu w droge powrotna bo niestety lekarz nie dojechal... :( ale stwierdzilam ze i tak mi to nic nie pomoze...i tak jestem na wychodnym a zwolnienie mam do terminu porodu wiec nie potrzebnie czekalam...za tydzien mam wizyte u innej mojej pani doktor to moze i malego podejrze chyba ze wczesniej zobacze go na wlasne oczy :) oby...dziewczyny trzymajcie kciuki :laugh:
Wlasnie moj synus czkawki dostal i czuje non stop pukanie w dole brzucha... :laugh:
Agnieszka ja tez ostatnio coraz rzadziej sie klade i coraz czesciej sobie spaceruje a tu nic czasem moze jakis bol brzucha ale zaraz przechodzi :unsure:

Milego wieczorku dziewczyny :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #897084 przez rewelka1312
wiolcia1004 ja tam sie boje zeby nie drzec sie na cala porodówke:D

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 9 miesiąc temu #897086 przez Ali
Małgorzatawalak a co ten lekarz w kulki leci czy jak? Tyle czekania :huh: szkoda, że na darmo.
Kurcze a ja nie wiem co mi jest, jak całą ciążę nie miałam żadnych smaków to dziś wsysam jak odkurzacz. Właśnie zjadłam 4 naleśniki, brzoskwinie, kilka cukierków, bułkę ze sałatką śledziową i popiłam colą :S i jeszcze coś mi chodzi po głowie do jedzenia, ale nie wiem co :whistle:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #897087 przez Cania
malgorzatawalak to co Cie tak wystawili... no ale skoro masz zwolnienie do konca, a i tak dzis mialas nie miec usg to w sumie faktycznie nie bylo na co czekac. Ja mam tez l4 do konca i sie tak zastanawiam, co dalej, jak nie urodze... moja gin na urlopie :D :)

ja chwilowo sie wstrzymuje z przyspieszaniem :D teraz musimy wytrzymac do tego wesela :P no chyba ze jeszcze dzis w nocy cos mala wymysli :) ale tak to juz nie przyspieszamy... ale sie stresuje, nie dosc ze porodem, to jeszcze tym slubem, zeby na nim byc :D :)

Ali nalesniki i bulka ze sledziem to niezle kombo :D :) ja teraz tez strasznie wciagam... zjadlam 2 bulki z serkiem, salata i pomidorem i zagryzlam jeszcze snickersem... i nie powiem ze jeszcze bym czegos nie zjadla :D

10 lata 9 miesiąc temu #897088 przez hansel
Agni, gratulacje dla Ciebie i córeczki, jest faktycznie spora :) niech się dobrze chowa. dochodz szybko do siebie i wpadaj tutaj opisać swoje wrażenia :)

a propo spania, ja tak mam od polowy ciąży, ze chodze spać o 1-2 i tez wstaje kolo 10
ciekawe, jak sobie to przestawimy, jak się urodza nasze szkraby :)

10 lata 9 miesiąc temu #897089 przez Ali
No właśnie Cania do mnie jeszcze "mówi" banan, ale boję się, żeby nie przesadzić hehe
A jak tam stopy? Moje dalej jak banie :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #897092 przez wiolcia1004
Rewelka ja jak mysle o porodzie to bardziej o tej koncowej fazie jak juz zobacze mała strasznie sie boje o nia zeby z nia wszystko było ok a reszta nieistotna nie my pierwsze i nie ostatnie ktore wydra sie na porodowce he he najwyzej bębenki wszystkim popękaja he he. Cania uwielbiam snikersy przypomnialas mi o nim i wlasnie mam na niego smaka a nie mam w domu:-(ale zastapie czyms innym słodkim :-)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #897093 przez martyska
Ali Cania nie jesteście same bo ja też ciągle jem normalnie wciągam nosem teraz też IDE robić sobie jakąś większą przed kolacje bo ssie mnie ;)

Przeszłam się do sklepu i ledwo wróciłam mały cała drogę wypychał nóżki i wiercił główką to tak mnie kuło w kroku i nad spojeniem łonowym że tiptopkami szłam ale to dobrze :silly:

No ja też mam zwolnienie do terminu bo lekarz powiedział ze dalej to już leci macierzyński nawet jak nie urodze :blink:

Wiolcia ja tak samo do tego podchodzę oczywiście boję się bardzo ale będę wiedzieć że niedługo będę miała w ramionach mojego synka i też się bardzo martwię żeby mały dobrze zniósł poród i żeby było wszystko dobrze

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka