- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ja dziś witam się późno ale pogoda sprawiła, że spałam do 10;)
Jak zwykle mam pełno do nadrobienia:(
Mnie brzuch też swędzi masakrycznie. Jak leżałam w szpitalu, to była tam dziewczyna, która miała swędzenie brzucha i nóg. I ginekolog zlecił jej zrobić badania na cholestazę ciążową... Dziewczyna była w 38 tygodniu, więc już pewnie została do porodu, bo miała już skurcze i rozwarcia (choć podobno miała je od dawna). Ale wiecie, swędzenie jej przeszło zaraz a musiała czekać aż przyjdą wyniki-czyli ok tygodnia Masakra nie?
Dobra spadam ogarniać mieszkanie, bo mam straszny bałagan. Podzielę się tylko z Wami, moimi wczorajszymi zakupami w "szmateksie" W poniedziałki jest wszystko za 1 zł - więc myślę, że udało mi się trafić tanie i świetne perełki:)
Kombinezon - będzie kolorystycznie pasować do wózka:)
Spodenki - te białe tak mi się strasznie spodobały, że nie mogłabym ich nie kupić
Sweterek-bieluśki i widać, że nowy - może będzie na chrzest:)
Body-pewnie komplet-bo identyczne tylko różowe dostałam w komplecie z Primarka od koleżanki z Angli. Też widać, że pewnie nawet ich żadne dziecko nie ubrało!
Sukieneczka - zakochałam się w niej. I bluzeczka z kapturkiem z uszkami - też mi się bardzo spodobała:)
A tu szorciki z Pepco od mojej mamy - kosztowały tylko 7.99zł. Rozmiar do 1miesiąca. Może zdążę ubrać w nie małą przynajmniej do sesji zdjęciowej:)
Załącznik nie został znaleziony
Ok. Miłgo dnia - i słońca w końcu życzę
Buziaki:*
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jakos tak dziwnie sie dzisiaj czuję, spałam jak zawsze do prawie 9, poszlam po jakies zakupy na sniadanie, wrócilam tak starsznie zmeczona jak nigdy ;(
Dowiedzialam się, że chcąć uzyskać zaświadczenie do ślubu z USC muszę najpierw wyciagnąć swój akt urodzenia z miejscowosci gdzie mnie meldowali rodzice, potem mojego M tam gdzie jego, kazdy akt 22 zł. Potem do naszego USC gdzie mieszkamy i kolejne 84 zł zaplacic. POLSKA BIUROKRACJA ehh ;/
Za tydzień idizemy do ksiedza i zawiśniemy w kosciele hehe spiszemy z nim ten protokuł i zaczną nam sie nauki O ile wytrzymam hehe
Martyska Tez mam się 11 lipca stawić na oddział jak nic do tego czasu samo sie nie rozwinie
Agnila Trzymamy kciuki i jesteśmy z Toba myślami :* Jeszcze troszeczkę
Tez mam juz tak, że chcialabym swojego malego tulić .. wciaż do komody podchodze, cos ukladam, dotykam .. Juzchyba w jakaś paranoję wpadam hehe
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Wiecie co... Ale mnie stara baba zdenerwowała! Wyszłam po ciasto do cukierni, bo zaraz przyjdzie koleżanka, miałam na sobie getry z pasem ciążowym, więc cały brzuszek pod materiałem, bluzke na ramiączkach długą i na to jeszcze bluzka z krótkim rekawkiem i bluza z kapturem !!! Czyli łącznie brzuszek był w czterech warstwach materiału! No ale wyszło słońce i było mi starsznie gorąco to zdjęłam bluzę. Ledwo zdjęłam bluzę, czyli dzidziuś został w trzech warstwach materiału a jakiś stary babsztyl stojący na przystanku do mnie z ryjem i niesamowitą neinawiścią w oczach (normalnie jakbym własnie wzięła nóż i na jej oczach zabijała własne dziecko !!! Tak się na mnie gapiła %@$$*& stara !!! ) : NIE ZAMROZI PANI TEGO DZIECKA??? A ja na to, że JA WIEM, CO MAM ROBIĆ. A ta $#%$% zaczęła bluzgać pod nosem aż jej odpowiedziałam, żeby się odwaliła cały czas idąc dalej... I taki mnie skurcz z nerwów złapał, że normalnie bym tej babie w pysk chętnie strzeliła, choć agresywność u mnie wynosi zawsze 0. Tak mnie brzuch rozbolał przy tym, że już chciałąm po męża dzwonić bo nie wiedziałam czy zaraz nie kucnę całkiem. Ledwo dowlekłam się do tej cukierni choć była cały czas na widoku, tak blisko... No co za stara rura musiała tak mnie zdenerwować. Ten tekst o zamrożeniu dziecka nie wytrąciłby mnie z równowagi, gdyby nie to jej spojrzenie nienawistne na mnie !!! No straszne to było !!! Jakybm była jakimś nieodpowiedzialnym debilem bez odrobiny nawet rozumu i współczucia dla własnego dziecka !!!!! 20 stopni, słońce, trzy wartswy bawełny na brzuchu - tylko krótki rękawek na mnie, bluza w reku a tu jakaś głupia $#$@%$#^^ niepotrzebnie się wpier^$%#@ .............................................................................
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Misiana no to super data - będzie się działo
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Zjedz ciacho,pogadaj z koleżanka a o tytm incydencie zapomnij.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Elmirka to mnie tez ktos powinien zbluzgac, bo mam na sobie spodnie z pasem i tunike, co prawda spodnie dlugie a tunika z rekawem 3/4, ale to wciaz tylko 2 warstwy! nie przejmuj sie jakas stara rura! Ktora pewnie zalowala ze sama futra nie ubrala, bo tak zimno
A ja ciagle czekam
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ja też mam włączony agresor ostatnio. Mój mąż mówi, że to chyba instynkt obronny - jak lwice walczymy o życie swoje i dzieci
Dla pocieszenia opowiem Ci moją agresywną historyjkę:
Ostatnio stanęliśmy z mężem przy pasach na jednej z bocznych uliczek. Auta się zatrzymały, to my już krok na pasy aż tu nagle wyjechał z parkingu mi jakiś snob, mega furą przede mną - jakieś 10cm, dzieliło mnie od niego. I nstanął na środku pasów, bo chciał się do ruchu włączyć. Ja nie myśląć wiele, jeszcze w szoku, walnęłam z całych sił pięścią w auto i ominęliśmy go przechodząc. Snob się wychylił w czarnych okularkach z auta i krzyczy do mojego męża, bo pewnie myślał, że o on: "Kutafonie, przyje**ć Ci!!!???", a ja się odwróciłam z tym brzuchem i do niego: "A tobie???" I poszłam dalej.
Mój mąż był w szoku, że w ogóle tak walnęłam. Wiem, głupie to było, ale z drugiej strony, miałam wiele szczęścia, że ten palant, nie uderzył lusterkiem mojego brzucha!!! Wtedy byłabym gotowa wydrzeć go z auta i naprawdę go rozszarpać jak lwica!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej, oby nasze maleństwa agresora po nas nie przyjęły;) Jakby co, Elmirka-będziemy się wspierać A w napadzie złości, rozwalimy parę koszy na śmiecie i kilka przystanków:D Co Ty na to???
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Misiana to jakby co rodzimy 11 lipca
Elmirka współczuje ale ja też tak mam niestety ja mam 23 lata wyglądam bardzo młodo dużo osób mi nie daje tyle lat i wiecie jak się te baby patrzą wiecie wzrokiem małolata zrobiła sobie dziecko i pewnie będzie złą matką a ja już prawie dwa lata po ślubie ...
A no pozostaje tylko rodzić ale kiedy mi też czop wypadł jakoś w tamtym tygodniu
Marzena śliczne ciuszki
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Misiana wrzesien to najlepszy miesiac na slub, wiem co mowie
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Madzia jest nadal w dwupaku, nic sie nie zapowiada na jej poród na dniach hehe
macie sie wszytskie trzymać :*
Agni dasz rad, trzymam kciuki
I czekamy na zdjęcia małej Polusi
Cania też brałaś slub we wrześniu ??