BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #896951 przez Cania
Misiana tak, 1 wrzesnia 2012 :) ale z roku na rok celuje z urlopem na wrzesien, bo wtedy tez najpiekniejsza pogoda :) :p

Dzieki za info od Magdalen, pozdrow ja od nas! :) i niech koniecznie informuje jesli zacznie sie rozpakowywac! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #896953 przez wiolcia1004
Marzena, Elmirka masakra jakas ja tez wczoraj jadac autem jednemu facetowi srodkowy palec pokazalam ale jakbym mogla to bym wyszla i mu kopow nastrzelala tak mnie wkurzyl zagrozenie na drodze stwarza palant jeden moj poziom agresji skoczyl do 100 wiec pol dnia to przezywalam co za ludzie, co za pajace dostaja te prawo jazdy.
Marzena ale wyhaczylas fajne ciuszki, ja juz nawet sie nie pokazuje w lumpiku bo juz mam tych ciuszkow od groma a zawsze cos mi w lapy wpadnie. Cania ty tam korzenie zapuscisz biedaczko.

10 lata 5 miesiąc temu #896970 przez MarzenaBZ
Wiolcia - ja też sobie już obiecałam, że koniec z lumpkiem, ale nie wychodzi!!!!!
Poza tym, nie mogłam nie kupić za 1 zł takich rzeczy!

Misiana pozdrów Magdalen!!!

Kurczę, idę myć te naczynia w końcu i robić obiad-dziś ryż z truskawkami, bo mnie ciągle na słodkie dania bierze-jak nie naleśniki z serem to coś podobnego. A mój mąż twierdzi, że tym nawet nie da się najeść:D

Buziaki! Postaram się częściej zaglądać!!!

10 lata 5 miesiąc temu #896988 przez Cania
W koncu sie wydostalam! :) :D mowili ze dzis wyjatkowo duzo przyjec do szpitala. A przestrzegali zeby nie przychodzic w poniedzialki.i piatki, bo podobno wtedy jest najwiecej :) tak czy inaczej skurczy nie ma, szyjka skrocona ale na chwile obecna nic z tego nie wynika. Za to mala die wziela za rosniecie i wazy 3500! Juz widze jak bede sie z nua meczyc heh... I jesli nie urodze do przyszlego tygodnia to mam sie znow pojawic. A przeplywy i wszystko w normie.

10 lata 5 miesiąc temu #896991 przez wiolcia1004
Cania czyli czekamy az cos zacznie sie dziac. Teraz niech Julka czeka sobie do nasteonego tygodnia hehehe

10 lata 5 miesiąc temu #896996 przez Ali
Cania dobrze, że wszystko w porządku! Pewnie Julka chce iść w brzuszku na wesele, a potem będzie się działo ;) chociaż wyobrażasz sobie co będzie jak Julcia zrobi psikusa i wybierze sobotę? :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896998 przez Cania
Wiolcia no wlasnie, teraz niech sobie czeka :) chociaz do soboty wieczorem albo niedzieli :p

Ali nawet nie chce myslec :p ma pozwolenie dopiero po 21:00 :p

10 lata 5 miesiąc temu #897004 przez Ali
Trzymam kciuki żeby ułożyło się po Twojej myśli! :)

10 lata 5 miesiąc temu #897016 przez rewelka1312
czesc dziewczyny ja to pol dnia przegadalam na skype, odkurzylam 2 pokoje i dalej nie dam rady, osttanio nawet odkurzac juz nie dam rady coraz mniej sily, mowia zeby spacerowac a ja juz do sklepu nie dojde bo mi tak ciezko zaraz plecy bola i brzuch ciagnie niesamowicie. wkurza mnie moje spanie zasypiam o o 1-2 w nocy i wstaje o 11!! masakra poprostu ledwo co z lozka sie zwlekam tak mi sie dobrze lezy i spi. do 13 chodze w pizamie teraz sie ubralam troche podmalowalam i dalej mi sie spac zachcialo:(
Ali ale masz stopy!!!!to ja faktycznie nie widzialam spuchnietych nóg bo moje to prawie nic nie puchna, ale dwa razy mialam takie same rece rano jak wstalam jak banie:)
juz 3 strony naskrobalyscie, zaraz polowa bedzie miala swoje dzieciaczki kolo siebie, ja dopieor na koncówke lipca:(ale juz bym chciala zeby lenka z nami byla juz bym chciala porod miec za soba bo coraz bardziej panikuje..

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 5 miesiąc temu #897027 przez Cania
wrocilam i co? i nogi jak u Ali na zzdjjeciu. masakra... juz wystawilam je do gory i owinelam w reczniki zmoczone w zimnej wodzie. oby ulzylo...

a mala w najlepsze beztrosko rozrabia :)

10 lata 5 miesiąc temu #897031 przez moofka
Hej dziewczyny :)

Z dumą forumowej cioci chciałam Wam przekazać że Agi jest już mamusią :) Pola ma 3900g i 57cm :)

10 lata 5 miesiąc temu #897034 przez rewelka1312
U mnie jak zwykle jeden telefon i nastrój popsuty bo rozmawialam z tesciowa... 5 minut i czlowiek fioletowy sie robi heh... mala czkawki dostala a ja jakos bez sił ejstem nie mam na nic ochoty nic mi sie nie chce, jaks sie za cos wezme to za chwile juz nie dam rady:(

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 5 miesiąc temu #897036 przez Ali
No to dużo zdrówka dla Agni i Poli! :kiss: :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #897037 przez martyska
Ale super :woohoo: a jaka duża dziewczynka gratulacje dla Agni :kiss:

Cania no to czekamy:-)

Dziewczyny która następna bo u nas coś cisza ja chce rodzić!! :silly:

Rewelka główka do góry

10 lata 5 miesiąc temu #897038 przez Cania
moofinka dziekujemy za wspaniale wiesci :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka