BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #896710 przez ggabii
Dziewczyny ale piękne łóżeczka :) Jak ja kącik Tobiego skończę to też wrzucę jakieś zdjęcie :) Ja przyznaję się bez bicia że dziś zmarnowałam calutki dzień. Kompletnie nic nie zrobiłam :( Ale w sumie taki dzień to już nie pamiętam kiedy miałam. Zawsze coś się pojawiło. Więc tak siebie usprawiedliwiam hahaha :whistle:

Rewelka to nic tylko pozazdrościć takiego hotelu ;) Tutaj to co najwyżej można liczyć na 2 kromki chleba i parówkę ;) Mój M też już mi powiedział żebym się nie przejmowała, jak będę w szpitalu to on będzie mi przynosił różne pyszności :) Pomyślałam sobie że pewnie tak tylko pod warunkiem że będzie akurat w Polsce ;)

Cania ja też już z opuchlizną się nie rozstaję. Kostki u stóp to już zapomniałam jak wyglądają :S Ale na tym etapie to już normalne. Trzeba się z tym pogodzić. Już niedługo a wszystko zejdzie :)
Podziękowania: Ali

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #896711 przez polikaaa1
no to z baldachimem to po królewsku:) bardzo ładnie:)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896719 przez martyska
Polikaaa pięknie :cheer:

Ali u mnie też była walka z baldachimem ;) ślicznie :kiss:

Odwiedziła mnie dzisiaj koleżanka i synek dostał dwie nowe zabawki :laugh: już zaczyna zbierać

Cania no to trzymam kciuki za jutro :)

10 lata 5 miesiąc temu #896722 przez rewelka1312
U nas to samo bylo z baldachimem, z4 razy byl zdejmowany zanim prawidlowo wlozylismy haha troche bylo trzeba sie pomeczyc :)
No u mnie tez zawsze sie nosilo obiady jak ktos w szpitalu lezal :) a mojego mama pracowala kiedys w szpitalu to bylo z 20 lat temu to opowiadal ze nie gotowala tylko ze szpitala im przynosila wyzerke haha:)
Zaraz znowu bede skazana na mecz:( juz mam dosyc hehe ale dekoder nam sie popsul z polska tv i nie moge isc na inny telewizor wiec zostaje mecz a naprawic mozemy cyfrowy polsat dopiero jak w pl bedziemy czyli za rok:/

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 5 miesiąc temu #896729 przez Cania
ggabii no wlasnie do tej pory puchly mi stopy tylko na upale albo jak duzo pochodzilam, takze jest to dla mnie pewna nowosc heh :D :)

pamietam ze jak bylam kiedys w szpitalu z kolanem i mialam operacje, to kiedy jeden jedyny raz podali w ogole jakas wedline to akurat bylam przed zabiegiem i nic nie mozna mi bylo zjesc :D a tak to byl chleb z dzemem :P no ale takie uroki szpitalne heh :) za to wszyscy przynosili mi tyle jedzenia, ze ja je wciskalam mamie spowrotem, bo bylo nie do przejedzenia :D :P

padam juz calkiem, chyba przez ta nieprzespana poprzednia noc. Takze zycze dobrej nocy! :)

10 lata 5 miesiąc temu #896746 przez Agnilla
Dziewczynki, wygolona spakowana odmeldowuje się, choć moze jutro uda mi sie jeszcze tu zajrzeć
przeczytalam wszystko
dobrej nocy :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #896748 przez ggabii
Agnilla jutro będę cały czas myślała o Tobie! Zyczę Ci spokojnej nocy choć wiem, że pewnie taka nie będzie. Trzymaj się dzielnie. Jutro zobaczysz swoją ukochaną kruszynkę <3 ach ja też tak się nie mogę doczekać mojego terminu choć też jestem tym faktem przerażona.

Dobrej nocki dla wszystkich Mamuś!!! Od jutra lipiec czyli NASZ miesiąc i naszych dzieciaczków.

10 lata 5 miesiąc temu #896750 przez staślubania
Hej:-) to znowu ja:-) na obchodzie nic konkretnego. Tyle że Staś obrócił pupe w na prawa stronę. Plamie nadal, jutro badanie moczu. Oby to była lekka noc. Dobranoc:-)

10 lata 5 miesiąc temu #896762 przez rewelka1312
Agnilla pewnie masz stresa ja bym nie usnela:) ostatni dzien z brzuszkiem a jutro pierwszy dzien z coreczka:) trzymamy kciuki!!
Ja sie ukladam juz do lozka ale zasnac pewnie zasne za 2 godziny:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896769 przez sabina211
Agnilla, moje kciuki też zaciśnięte. Wszystkiego dobrego, łagodnego wejścia w macierzyństwo i szybkiego dojścia do siebie po cesarce. Dużo dobrych myśli i pozytywnej energii.

10 lata 5 miesiąc temu #896770 przez staślubania
Agni,także trzymam za Was kciuki, za Ciebie, żebyś lekko przeszła cc i szybko wróciła do formy, a Poli zdrówka i wyrozumiałości dla mamy. Sabina też spać nie możesz jak ja. Badanie pulsu dziecka o 0.30 wybiło mnie ze snu i szlifuje korytarze szpitalne.

10 lata 5 miesiąc temu #896773 przez staślubania
Nie no w szpitalu to nie da się spać. Już przed 5 badania, krew ciśnienie puls dziecka temperatura mocz... Aaaa, i plamie nadal, wydaje mi się, że mocniej. Zobaczymy co na obchodzie powiedzą. A jutro na dyżurze będzie mój gin to o wszystko go wymagluje:-)

10 lata 5 miesiąc temu #896774 przez staślubania
Rewelka, jak ja bym chciała dostać menu... I wybrać coś normalnego do jedzenia:-P ale takie luksusy nie w naszym szpitalu.

10 lata 5 miesiąc temu #896775 przez martyska
Dzień dobry :angry: dzisiaj zła bo już od godziny spać nie mogę oczy jak pięć złoty i tyle a później zamulać będę

Agnilla trzymam kciuki ale o ile pamiętam cesarke masz jutro 2 ? Bo coś mi się środa kojarzy :blink: ale i tak ci zazdroszczę ( pozytywnie) że już będziesz miała Pole trzymaj się tam :kiss:

Staślubania no to w sumie nic konkretnego nie wiesz może dzisiaj czegoś lepiej się dowiesz ale najważniejsze że masz opiekę i nie musisz się zamartwiać będzie dobrze :cheer:

10 lata 5 miesiąc temu #896777 przez agnieszka89
Wczoraj 2,5 godz w szkole rodzenia czyli do 21:30 troche przegięcie, w domu od razu nadlam do łóżka ale chociaz odespalam wczorajszą noc

Agnilla powodzenia ;) w koncu bedziesz miała kruszynke ze soba pozazdrościć :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka