- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"

Rewelka z tego co mi wiadomo to.od razu mozna z bujaczkow korzystac. Chyba ze jestem zle poinformowana

Agnieszka uwazaj n siebie zeby nie bylo wiecej takich sytuacji. Na szczescie brzuszek oslonilas, malenstwo sie rusza i zadnych innych niepokojacych objawow nie masz, wiec dobrze ze sie tak skonczylo

Ali trzymam kciuki zeby sie ruszylo jednak jak najszybciej!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Agnieszka dolaczam sie do innych...uwazaj na siebie

Ali no to moze rzeczywiscie beda blizniaki

Magduska chociaz sie uspokoilas z tymi ruchami i tetnem

Ja juz nie wiem jak mam stac...nogi mi w dupe zaraz wejda...ale mam straszna ochote na nalesniki z dzemikiem wisniowym

Dziewczyny uwazajcie na siebie i zycze wam milych wieczorow

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Ale cisza na forum... rodzi ktoś? czy forum odmawia posłuszeństwa?
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ali ja tez licze jeszcze na dzisiejszy dzień, albo raczej noc

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

trzymam mocno kciuki! ale przynajmniej w moim wypadku wiem, że nic z tego nie będzie

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czekamy z mezem na mecz a Julka tez kibic, daje czadu w brzuszku tak, ze caly faluje w jedna i druga

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

a ja jak pochwalilam,ze wczoraj dobrze sie czuje,to dzis juz zaczyna mi doskwierac bol podbrzusza, ale damy rade, boje sie porodu,ale wiem,ze i tak mnie to czeka i chcialabym juz urodzic i miec juz z glowy wszystko

- hansel
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 6
same slicznosci na tych zdjęciach, tylko całować i przytulac

u mnie tez zero jakichkolwiek skurczy przepowiadajacych, czop juz odszedł, ale faktycznie tej wydzieliny jest teraz mnóstwo, wkurzajace to :/ także mnie tez chyba czeka przenoszenie ciąży. w dodatku u nas kiepska pogoda, 15 stopni, cały czas leje i zero słońca i tak ma być cały tydzień. AZ Wam zazdroszcze tych upałów, bo ja nawet je dobrze znosilam

a wczoraj miałam akcje z czeresniami, zjadalm ich chyba ze dwa kilo, wiem, ze w ciąży nie można przesadzac z niczym, ale ja nie mogę się im oprzeć, któraś tu pisała, ze ma tak z brzoskwiniami. masakra, bo cały czas mam ochotę na nie, zeby nie wiem jaka ilość była w domu, to i tak zjem. ale podobnomsa bogate w jod i latwoprzyswajalne żelazo, to się przyda do porodu

pozdrawiam i czekamy dalej

- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja jestem dzisiaj skazana na mecz moj w pomaranczowej koszulce siedzi i swira juz dostaje juz dzisiaj patrzyl nawet bilety jakie ceny z kosmosu maja na final do brazyli bilet na mecz z samolotem 3 tys euro rozumiecie ta cene!!!???? to normlanie za to juz dobre auto mozna kupic!! masakra:D
I juz dzisiaj ogladal hotele i przeloty na kolejne mecze holandi od wrzesnia sie zaczynaja ale ja jescze w tym roku nie polece, poleci sam a , za rok juz z lenka bedziemy latac spowrotem na mecze:) a teraz zostaje tv:)
Hansel-czeresnie, teraz na nie sezon ja dzis wysalam mojego po bulki i wlasnie po czeresnie hahaha takie pyszne prawie czarne i cala paczke zjadlam sama jakbym nie widziala na oczy. w tym tyg juz 4 pudelka zjadlam a jak byl sezon na truskawki teraz to bylo to smao hahahhaa
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wczoraj nie odzywałam się, bo jakiś zaganiany dzień byl...na dodatek jest teraz u nas córka mego męża z pierwszego małżeństwa, więc jakoś mi tak dni lecą, że nawet nie wiem kiedy...
Sabina, przepraszam cię bardzo, ale jak byłam we wtorek w szpitalu, to zapomniałam zapytać o przyjęcia

Ale jakoś tak się zestresowałam tą wizytą, że wszystko mi wyleciało z głowy... Mam nadzieję, że nie pogniewasz się na mnie...
Co do sygnałów zbliżającego się porodu, to gdyby nie cesarska też bym pewnie przynosiła

W weekend muszę jakieś większe zakupy zrobić z mężem, bo u nas jest tradycja robienia pępkowego dla najbliższej rodziny. A że najbliższa rodzina u nas liczy ok. 20 osób, to mąż z teściową będą mieli trochę roboty

A jak jest uwas z pępkowym dziewczyny??
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wczoraj nie odzywałam się, bo jakiś zaganiany dzień byl...na dodatek jest teraz u nas córka mego męża z pierwszego małżeństwa, więc jakoś mi tak dni lecą, że nawet nie wiem kiedy...
Sabina, przepraszam cię bardzo, ale jak byłam we wtorek w szpitalu, to zapomniałam zapytać o przyjęcia

Ale jakoś tak się zestresowałam tą wizytą, że wszystko mi wyleciało z głowy... Mam nadzieję, że nie pogniewasz się na mnie...
Co do sygnałów zbliżającego się porodu, to gdyby nie cesarska też bym pewnie przynosiła

W weekend muszę jakieś większe zakupy zrobić z mężem, bo u nas jest tradycja robienia pępkowego dla najbliższej rodziny. A że najbliższa rodzina u nas liczy ok. 20 osób, to mąż z teściową będą mieli trochę roboty

A jak jest uwas z pępkowym dziewczyny??
Wiolcia serdeczne gratulacje. Śliczna kruszynka!!! Dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domku