BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu #900132 przez Cania
Magduska trzeba trzymac reke na pulsie i jesli cokolwiek sie dzieje, reagowac. Na szczescie wszystko jest w porzadku :)

Rewelka z tego co mi wiadomo to.od razu mozna z bujaczkow korzystac. Chyba ze jestem zle poinformowana :)

Agnieszka uwazaj n siebie zeby nie bylo wiecej takich sytuacji. Na szczescie brzuszek oslonilas, malenstwo sie rusza i zadnych innych niepokojacych objawow nie masz, wiec dobrze ze sie tak skonczylo :)

Ali trzymam kciuki zeby sie ruszylo jednak jak najszybciej! :) zebys miala juz malenstwo w ramionach :)
Podziękowania: Ali

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #900165 przez malgorzatawalak
Ewa ale przystojniak :) super ogladac zdjecia waszych maluszkow :)
Agnieszka dolaczam sie do innych...uwazaj na siebie :)
Ali no to moze rzeczywiscie beda blizniaki :) tego ci z calego serca zycze :cheer:
Magduska chociaz sie uspokoilas z tymi ruchami i tetnem :) najwazniejsze ze jestes juz spokojna...
Ja juz nie wiem jak mam stac...nogi mi w dupe zaraz wejda...ale mam straszna ochote na nalesniki z dzemikiem wisniowym :P mniammmm....
Dziewczyny uwazajcie na siebie i zycze wam milych wieczorow :)

10 lata 8 miesiąc temu #900195 przez magduska
forum szwankuje, czy tylko u mnie cos nie tak :huh:

10 lata 8 miesiąc temu #900215 przez Ali
No niestety dziewczyny, chciałabym urodzić dziś, ale synuś najwyraźniej nie ;) bo teraz czuje się bardzo dobrze, zero skurczy czy bólu. No nic zobaczymy co się jutro dowiem u mojej gin. Mam nadzieję, że dostanę skierowanie od razu i synuś zdecyduje się szybko i bezboleśnie urodzić :silly: a teraz jeszcze 12 lipca ma 9-te urodziny mój chrześniak, także w sumie też byłaby fajna data. Miałabym moich dwóch synusiów z tego samego dnia ;)
Ale cisza na forum... rodzi ktoś? czy forum odmawia posłuszeństwa?

10 lata 8 miesiąc temu #900235 przez Cania
faktycznie cisza...

Ali ja tez licze jeszcze na dzisiejszy dzień, albo raczej noc :) także trzymam za Ciebie kciuki a Ty trzymaj za mnie :D

10 lata 8 miesiąc temu #900240 przez Ali
Oj byłoby fajnie Cania! :)
trzymam mocno kciuki! ale przynajmniej w moim wypadku wiem, że nic z tego nie będzie ;)
Podziękowania: Cania

10 lata 8 miesiąc temu #900246 przez Cania
zobaczymy, ja raczej tez watpie ale dajmy się zaskoczyć :D :)

Czekamy z mezem na mecz a Julka tez kibic, daje czadu w brzuszku tak, ze caly faluje w jedna i druga :)

10 lata 8 miesiąc temu #900249 przez magduska
cania to trzymam kciuki ;) moze Julka postanowi obejrzec mecz finalowy juz na zywo hehe z rodzicami

a ja jak pochwalilam,ze wczoraj dobrze sie czuje,to dzis juz zaczyna mi doskwierac bol podbrzusza, ale damy rade, boje sie porodu,ale wiem,ze i tak mnie to czeka i chcialabym juz urodzic i miec juz z glowy wszystko ;) ale maly uparciuch po rodzicach nic sobie nie robi z tego ;) zobaczymy co jutro po ktg powi lekarz,moze poprosze go o badanie i blizej powie mi co tam slychac,czy jest jakies rozwarcie :whistle:

10 lata 8 miesiąc temu #900250 przez hansel
witam Mamusie,

same slicznosci na tych zdjęciach, tylko całować i przytulac :)

u mnie tez zero jakichkolwiek skurczy przepowiadajacych, czop juz odszedł, ale faktycznie tej wydzieliny jest teraz mnóstwo, wkurzajace to :/ także mnie tez chyba czeka przenoszenie ciąży. w dodatku u nas kiepska pogoda, 15 stopni, cały czas leje i zero słońca i tak ma być cały tydzień. AZ Wam zazdroszcze tych upałów, bo ja nawet je dobrze znosilam :)

a wczoraj miałam akcje z czeresniami, zjadalm ich chyba ze dwa kilo, wiem, ze w ciąży nie można przesadzac z niczym, ale ja nie mogę się im oprzeć, któraś tu pisała, ze ma tak z brzoskwiniami. masakra, bo cały czas mam ochotę na nie, zeby nie wiem jaka ilość była w domu, to i tak zjem. ale podobnomsa bogate w jod i latwoprzyswajalne żelazo, to się przyda do porodu ;)

pozdrawiam i czekamy dalej :)

10 lata 8 miesiąc temu #900271 przez ggabii
Dopiero teraz dotarłam do domku. Życzę Wam owocnej nocy :D Dobranoc !!!!!

10 lata 8 miesiąc temu #900280 przez rewelka1312
juz coraz mniej nas w 2paku zostalo i dlatego cisza haha, reszta juz sie cieszy swoimi maluszkami:)
Ja jestem dzisiaj skazana na mecz moj w pomaranczowej koszulce siedzi i swira juz dostaje juz dzisiaj patrzyl nawet bilety jakie ceny z kosmosu maja na final do brazyli bilet na mecz z samolotem 3 tys euro rozumiecie ta cene!!!???? to normlanie za to juz dobre auto mozna kupic!! masakra:D
I juz dzisiaj ogladal hotele i przeloty na kolejne mecze holandi od wrzesnia sie zaczynaja ale ja jescze w tym roku nie polece, poleci sam a , za rok juz z lenka bedziemy latac spowrotem na mecze:) a teraz zostaje tv:)
Hansel-czeresnie, teraz na nie sezon ja dzis wysalam mojego po bulki i wlasnie po czeresnie hahaha takie pyszne prawie czarne i cala paczke zjadlam sama jakbym nie widziala na oczy. w tym tyg juz 4 pudelka zjadlam a jak byl sezon na truskawki teraz to bylo to smao hahahhaa

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 8 miesiąc temu #900306 przez wiolcia1004
Oto sens mojego życia:-)
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #900308 przez malgorzatawalak
Wiolci gratulacje :) masz racje to jest sens zycia :)

10 lata 8 miesiąc temu #900309 przez Lyanka
Witam o poranku wszystkie mamuśki ;)
Wczoraj nie odzywałam się, bo jakiś zaganiany dzień byl...na dodatek jest teraz u nas córka mego męża z pierwszego małżeństwa, więc jakoś mi tak dni lecą, że nawet nie wiem kiedy...
Sabina, przepraszam cię bardzo, ale jak byłam we wtorek w szpitalu, to zapomniałam zapytać o przyjęcia :( skleroza ciążowa....ech
Ale jakoś tak się zestresowałam tą wizytą, że wszystko mi wyleciało z głowy... Mam nadzieję, że nie pogniewasz się na mnie...

Co do sygnałów zbliżającego się porodu, to gdyby nie cesarska też bym pewnie przynosiła :) ogólnie jest mi już bardzo ciężko, brzuch pobolewa na dole, synek wieczorami wierci się strasznie....i to by było na tyle :huh: chyba dobrze mu w brzuszku....no ale nie ma to tamto ;) ma jeszcze czas do wtorku ;)
W weekend muszę jakieś większe zakupy zrobić z mężem, bo u nas jest tradycja robienia pępkowego dla najbliższej rodziny. A że najbliższa rodzina u nas liczy ok. 20 osób, to mąż z teściową będą mieli trochę roboty :)
A jak jest uwas z pępkowym dziewczyny??

10 lata 8 miesiąc temu #900310 przez Lyanka
Witam o poranku wszystkie mamuśki ;)
Wczoraj nie odzywałam się, bo jakiś zaganiany dzień byl...na dodatek jest teraz u nas córka mego męża z pierwszego małżeństwa, więc jakoś mi tak dni lecą, że nawet nie wiem kiedy...
Sabina, przepraszam cię bardzo, ale jak byłam we wtorek w szpitalu, to zapomniałam zapytać o przyjęcia :( skleroza ciążowa....ech
Ale jakoś tak się zestresowałam tą wizytą, że wszystko mi wyleciało z głowy... Mam nadzieję, że nie pogniewasz się na mnie...

Co do sygnałów zbliżającego się porodu, to gdyby nie cesarska też bym pewnie przynosiła :) ogólnie jest mi już bardzo ciężko, brzuch pobolewa na dole, synek wieczorami wierci się strasznie....i to by było na tyle :huh: chyba dobrze mu w brzuszku....no ale nie ma to tamto ;) ma jeszcze czas do wtorku ;)
W weekend muszę jakieś większe zakupy zrobić z mężem, bo u nas jest tradycja robienia pępkowego dla najbliższej rodziny. A że najbliższa rodzina u nas liczy ok. 20 osób, to mąż z teściową będą mieli trochę roboty :)
A jak jest uwas z pępkowym dziewczyny??

Wiolcia serdeczne gratulacje. Śliczna kruszynka!!! Dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domku :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka