- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- dariak
- Wylogowany
- gaworzenie
Śliczne zdjęcia maluszków
Ja nadal w dwupaku, jutro mam się zgłosić do szpitala i powiem wam, że zaczyna mnie ogarniać przerażenie na myśl o tym, że zechcą mi wywoływać poród. Dlatego wciąż uciążliwie próbuję namówić małego na to, żeby sam dziś wyszedł, ale wcale go to nie obchodzi Ale w sumie z drugiej strony się cieszę, że coś się może ruszy i w końcu będę mogła tulić maluszka Ciekawe jaką decyzję podejmą jutro...
Przepraszam, że tak narzekam i tylko o sobie, ale jakoś nie jestem w stanie myśleć o czymś innym. Szczerze wolałabym, zacząć rodzić znienacka a nie jechać do szpitala na wyznaczony termin. A poza tym to mam stres, bo momentami zastanawiam się czy mnie przyjmą, bo moja gin nie dała mi skierowania tylko kazała się zgłosić do szpitala 11 z kartą ciąży i badaniami wszystkimi.
Miłego wieczoru wam życzę dziewczyny i tym, które chcą już rodzić owocnego wieczoru albo nocy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Ali noo to wyglada na to ze jednak sie gdzies tam spotkamy moze nie na samej porodowce, ale na oddziale ja juz mam to jako.planowane przyjecie, bo dr dzwonil do szpitala na oddzial i mnie sobie gdzies tam zapisali ze do wywolania. I kurcze nie chce Cie straszyc ale mojej malej tydzien temu we wtorek tez wymierzyli 3500, a dzis 3950... Wiec dopiero beda decydowac czy to ma byc sn czy cc. No zobaczymy.
Malgorzata no to dobrze ze zapis wyszedl ladny najwazniejsze zeby z maluszkiem bylo wszystko dobrze
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Elmirak nie martw się, dasz radę ! :* poradzisz sobie i juz jutro prawdopodnie bedziesz tuliła swojego malutkiego ;*
Mnie zaczyna brac powoli tez wielki stres, jak to bedzie jutro .. Dzis na obiad zrobiłam frytki, na kolacje kanapki z majonezem ;D trzeba bylo skorzystac ostatni raz hehe bo na jakis czas bedzie sobie trzeba odmówic tego czy tamtego..
Nie wiem czy zasne dziś w nocy, to bedzie chyba najhgorsza noc w moim zyciu ;D ale jakos dam rade. Tyle kobiet urodzilo, nie jedna miala wywołany poród a maluszki sa zdrowe i duze! takze my tez damy rade!
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Szczerze to ja bym najchętniej już dziś się na tym oddziale położyła, byleby tylko mój synuś szybko zechciał wyjść i nie był za duży
ale przecież najważniejsze, żeby nasze dzieciaczki były zdrowe.
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- SylwiaWiktoria
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem Położną.
Zachęcam kobiety ciężarne do wypowiedzenia się na temat karmienia naturalnego i Banków Mleka w Polsce - poprzez wypełnienie ankiety.
docs.google.com/forms/d/1_5ct2dOl7w-ym0b...hKjVnqEiBAk/viewform
Proszę o pomoc poprzez udostępnianie oraz wypełnianie.
Dziękuję bardzo.
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Jak tylko dam rade bede sie odzywac.
Misiana, ja tez umieram ze strachu, na pewno nie zasne tej nocy :/ Latwo sie tylko mowi ze przed porodem trzeba odpoczac. Musieliby mnie uspic!
Tym ktore moga spac-dobrej nocki a my cykorki postarajmy sie myslec o czymkolwiek innym niz jutrze...
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ali no wlasnie mi tez o tym mierzeniu mowil, ze jeszcze będą biodra mierzyc i oceniac czy przejdzie. Tez jakiś szalowych bioder nie mam, wiec zobaczymy co z tym fantem. I dobrze ze ten termin przyjęcia już mam, bo tak to po tym 40tc faktycznie kazali się co 2 dni na ktg zglaszac...
misiana to prawda, teraz to już się zacznie mielismy już pierwszy boom porodow, teraz pora na drugi trzymam kciuki za jutro, melduj co i jak
Elmirka trzymam kciuki żeby jednak się rozkrecilo samoistnie! będzie dobrze, nic się nie boj! pomysl ze już niedługo maleństwo będzie z Toba!
Tez mi dzisiaj nogi spuchly... jest niby niezbyt wysoka tempeatura, ale dosyć parno, wiec pewnie dlatego. No i trochę tez pospacerowałam dziś, wiec to druga przyczyna.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bylam dziś z l4 w pracy i każdy na mnie wielkie oczy, jaka już wielka jestem i kiedy urodze, bo to chyba jakos już teraz miało być heh. Ale było milo
Rewelka nie panikuj, pooglądaj jeszcze ta szkole rodzenia online która wysylala Elmirka. Bo jak wody odejda to nie czas na panike. Nie zakładaj od razu ze będziesz panikować tylko trzeba się wziąć w garść Mala jest już donoszona wiec na Twoim miejscu jakby się zaczelo to zamiast panikować bym się bardzo cieszyla
uciekam spac, dobranoc Dziewczyny