- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja zaraz zmykam z mezem na zakupy i moze skorzystamy z tego upalu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Rewelka trzymam kciuki! Przy Twoim narzeczonym wszystkie trudności i nieprzyjemności będą z pewnością lżejsze do zniesienia. A widok małej Ci wszystko wynagrodzi. Jesteście pod bardzo dobrą opieką

Martyska ale śmieszek kochany

A mi wczoraj odszedł czop. Miałam parę skurczy ale wszystko w granicy tej niealarmowej

Pytanie mam do dziewczyn po cesarkach tych planowanych (może akurat będę miała szczęścia i któraś z Was wpadnie na ten post

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Rewelka, trzymaj się tam dziewczyno. Będzie wszystko dobrze i już niedługo będziecie tuluć Lenke

Czekamy na wieści

U nas dzisiaj nocka całkiem udana. Mamusia nawet się wyspala, a wczoraj mieliśmy pierwszą kąpiel w domku

Dziewczyny, ja też poprzedniej nocy miałam problem z kupkami małego, bo zjadłam płatki na mleku na noc...i chyba mu to mleko zaszkodzilo

Piersi niestety cały czas mam obolałe. Smaruję pokarmem, lanolina, wietrze....a wczoraj nawet w laktator elektryczny zainwestowalismy, bo mam też twarde piersi i dużo pokarmu, bo mi się aż sam wylewa. Na razie walczymy i jestem dobrej mysli.
To tak w skrócie co u nas

Buziaki kochane....i miłego, spokojnego dzionka życzę

- polikaaa1
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
- maggi
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ja nadal 2w1, troszke sie nie odzywałam bo mi czas schodzi na innych sprawach, ale podczytuję. Dzis po poludniu jedziemy nad wodę ze znajomymi, mam nadzieje ze jakos wysiedze tam w cieniu.
Polikaaa sliczna ta córcia Twoja!!
Ggabii ja nie miałam cesarki, ale mogę odpowiedzieć bo nie wiadomo kiedy dziewczyny po cc tu zajrzą. Majtki siatkowe jak najbardziej sie przydadza, bo mimo ze po cc oczyszczaja macice z łożyska itp to i tak sie krwawi jak po porodzie sn (podobno troszke krócej) wiec majtki i podpachy jak najbardziej.
Powodzenia zeby akcja poszla, ja czekam na swoją i pewnie mine nawet termin mimo ze szyjka skrócona i rozwarcie na palec. Ale u mnie w rodzinie juz tak jest, mama moja rodzila po terminie 2 dzieci a trzecie moja siostre w terminie. Ja tez po terminie juz rodziłam, a 2 tyg temu moja siostra urodzila po terminie drugie dziecko. Smieję sie ze tak wyczekuje juz tego porodu, że znowu bede sie czuła jak bym rodzila 3 tygodnie, tak mialam z pierwsza córka ze juz juz miałam rodzic a w rezultacie mialam porod wywoływany.
Miłej i owocnej soboty.
P.S powodzenia dla Rewelki
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dziewczyny wy juz o kupkach i pokarmie a ja wciaz w dwupaku ... Mam nadzieje ze juz niedlugo

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34
Polika sliczny mały pultasek

Lyanka u nas tez przy zmienie pieluszki i kąpieli jest troche krzyku hehe mam nadzieje ze maly sie do tego przyzwyczai

Rewelka Powodzenia !

mY MAMY ZA SOBA JUZ DWA SPACERKI I MIMO ZE MALY MIAL NA SOBIE same body skarpetki a nozki okryte tetrowa pieluszką ma potówki ;( nie wiem jak sie tego cholernego swinstwa pozbyc ;(
A to nasz przystojniak

Załącznik nie został znaleziony
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dziewczyny, które mają maluszków już na świecie, kiedy wyszliście na pierwszy spacer?? Bo my planujemy dzisiaj. Jest tak gorąco, że aż żal malucha w domu trzymać. We wtorek byl poród...czy to aby nie za wcześnie??? Będę wdzięczna za każą opinie

A to mój przystojniak puszcza mamusi oko

- sabina211
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
A ja nietypowo proszę o trzymanie kciuków, żeby Mały nie zaczął się rodzić chociaż do pn., a najlepiej do środy. Musimy poodbierać dzieci z miejsc zbiórek i przygotować na kolejny wyjazd na środę.
Trzymajcie się wszystkie. Pa.
- sabina211
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Polika Gratuluję córeczki!!!
Misiana moja koleżanka pracująca w sklepie dla niemowlaków ostatnio poleciła mi coś z Oilatum Baby, tylko nie mam pojęcia który produkt dokładnie. Wiem że był największy ze stojących na półce i kosztował ok. 75zł. Ale jej siostra ma teraz 3 miesięczną córeczkę, która dostała straszny trądzik, a po tym od razu zaczęło jej znikać. Jak dowiem się dokładnie to na FB Ci napiszę!
Uwielbiam oglądać Wasze maleństwa! Ja pewnie będę na samym końcu:)
Buziaki:* i miłego weekendu!!!!!!!!!!!
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23