- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Gabi28 tak dokładnie mam, jakby mi się coś przekręciło i boli dopóki nie naskoczy na swoje miejsce. To mnie wystraszyłaś, chyba jeszcze raz pójdę do lekarza i poproszę o skierowanie do ortopedy.
Maniado ale śliczna ta moja "synowa"
MarzenaBZ mała kochaniutka, a pomysł z naklejką - ekstra! Zainspirowałaś mnie na przyszłość
Dobranoc
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
A liczylam ze Emilka obudzi sie dzis pozniej bo karmilam ja jeszcze o 22,jak nigdy. A tu prosze. Nie pozniej ale wczesniej.
Meniado poki co na razie probuje swoich sil.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ali widze ze juz przyszlosc synka masz zaplanowana hahaha Ogladasz na tvn Kto poslubi mojego syna?
A propo telewizji,wczoraj widzialamm w tv smieszny filmik z YouTube. Facet przebral psa za pajaka i straszyl tak ludzi. Nagrywsl to i wrzucil do sieci,a teraz mu grozi 3lata pozbawienia wolnosci,bo niby mogl tym spowodowac uszczerbek na zdrowiu. W sumie ja widzac to w tv sikalam po nogach,ale w realu to pewnie nie siki ale numer drugi polecialby mi po nogach;) zwlaszcza ze panicznie boje sie pajakow. Ale musze znalezc te filmiki i podeslac wam linki.
Dobra bo ja na nasxym forum zupelnie o czyms innym pisze.
Moze jutro znajde czas zeby podjac dyskusje na biezace tematy,bo w nocy to mam oczy na zapalkach i nie wiem co czytam wiec zapominam odpisac.
Dobrej nocy i milego weekendu!
EDYCJA-
Znalazlam filmik. Koniecznie zobaczcie. Chociaz to hit internetu to moze juz widzialyscie:D
www.smog.pl/uwaga-zmutowany-pies-pajak-hit-internetu-70889/
Gfyby byl problem z otwarciem linku to w google wpiszcie pies pajak i znajdziecie:)
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Śliczne dziewczynki
A torty
Wiecie że ten garniturek jest na 74
Zapomniałam oczywiście co miałam pisać
Dzisiaj idziemy do teściów bo teściu miał wczoraj urodziny a ja mam dzisiaj więc będzie biba
Marzena fajne naklejki
U nas na chrzcie wódki nie będzie
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Ale mnie już dawno nie było choć was na bieżąco podczytywalam ale zeby napisać to ani chwili ani nastroju nie miałam...chyba przez ta chorobę synka i siedzenie w domu a pogoda tez do dupy to złapałam chandrę i złe mi było ja tez podlapalam wirusy i Wogole cała nasza trojka chodziła jak zombi... masakra dziewczyny największymi wrogowi nie życzę chorego dziecka...ale już wychodzimy na prosta i dziś synus miedzy 4.30 a 5.30 zrobił nam koncert i gadał gadał i gadał ale nadal biedny jest i ma takie straszne cienie pod oczami wiec pewnie czeka nas pobranie krwi i zrobienie badań
Martyska sto lat moja mamuśka sie dziś urodziła a jutro jest impreza z okazji jej 60 urodzin
Marzenka BZ fajnie ze masz okazje pracować w domu...tez zastanawiam sie czy nie zacząć czegoś robić i troszkę pieniążków dołożyć do budżetu ale jak to maz stwierdził mam za duże ambicje bo nie mogę czasem siebie ogarnąć a co dopiero zacząć jakieś chałupnictwo pewnie ma racje i poczekam aż mały troszkę podrośnie i będzie miał uregulowany tryb dnia to i mój tryb dnia sie ureguluje
Ja wiem ze nie powinnam narzekać i robić z siebie męczennicy ale czasem naprawdę nie mam czasu dla siebie choć powiem wam ze tez czuje ze jestem leniwa bo czasem wole isc z małym spać niż posprzątać czy ugotować obiad bo naprawdę czuje sie zmęczona...
Powiem wam ze ze mną coś sie dzieje bo przez ostatnie ponad dwa tygodnie krwawie...już byłam u lekarza i zalecił zrobienie badań i usg martwię sie bo coraz gorzej sie czuje...tak jakbym była bez siły jak myślicie co mi moze być...miałam cc wiec nie powinno być nie tak chyba ze to hormony... Ehhh powiem wam ze masakra ....
Miłego dnia wam życzę
Ps. Powiem wam ze zadroszcze wam ze wasze maluszki tak wysoko trzymają główkę...mój jest len i to chyba po matce
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
Martyska, samych radosnych dni
Małgorzatawalak, koniecznie nękaj lekarza jesli cos cie niepokoi. A samopczucie masz takie, bo choroby nie nastrajają optymistycznie.
A torty mniami, a jakie smaki? Też chcialam dokupić dzidzię cukrowa, ale pomyslałam, że muszę zrobić ozdoby własnymi rękoma i koniec. Uparła się i już
Ali, dałaś mi do myslenia. Nietopery sa nieprzewidywalne. Porwała Polę, Agni zamroziła. EEEE nie ma tego złego, Seksmisje oglądałyście? hibernacja dobra rzecz
Stas mnie woła:) nara
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
1. Wesele siostry miałam wczoraj
2. Jestem chora
3.,dostalam kuwa pierwszy po porodzie okres!!!!
4. Naciagnelam nietopere na ciuszki w tesku bo jest promo
5. Piekarnik kaput...
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
Martyska sto lat
malgorzatawalak nie tylko ty masz lenia, ja tez mam dni,ze nic mi sie nie chce robic, moglabym czasami caly dzien przelezec
torty same pychotki ja jeszcze w zyciu nie pieklam tortu, a powiem wam,ze gdybym miala super przepis, to z checia bym zrobila na chrzest malego, a tu lipa
staslubania oby tylko Agni przezyla z tesciowa a to cos nie tak hehe, chyba ze Agni czeka na wyrok, za nieumyslne spowodowanie uszczerbku na zdrowiu nietoperycy hihi
marzenka proboj swoich sil, masz racje narazie nic nie tracisz, trzymam kciuki
elmirka widocznie przyciagasz jakies dziwne babska hehe zrobimy ci czary mary- baby wara od malego szkraba hihi moze pomoze
meniado trzymam kciuki za Helenke, sliczna dziewczynka to i napewno nic takiego
wszystkie dzieciaczki sliczne i juz takie duze, rosna nam te szkraby bardzo szybko, a tu czlowiek dowiadywal sie,ze w ciazy, robil test, czekal na pierwsze bicie serduszka, pierwsze usg,az łezka w oku sie kreci, jak sie wspomina a tu juz nasze male cudy sa z nami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
nie martw sie skoro piekarnik padł, to pewnie tesciowa juz nie przyjedzie do was hihi, beda jakies plusy tego chyba
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21