BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 2 miesiąc temu #928722 przez meniado
teraz ja wypycham posta :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #928723 przez meniado
i jeszcze raz - jak w czasie porodu :)

10 lata 2 miesiąc temu #928724 przez meniado
no może w końcu wyjdzie :) dobranoc dziewczynki - jutro czeka mnie intensywny dzień więc trzeba iść spać

10 lata 2 miesiąc temu #928728 przez Ali
Kurcze dziewczyny a co jak nietopera zamknęła Agni w tej lodówce? :blink:
Gabi28 tak dokładnie mam, jakby mi się coś przekręciło i boli dopóki nie naskoczy na swoje miejsce. To mnie wystraszyłaś, chyba jeszcze raz pójdę do lekarza i poproszę o skierowanie do ortopedy.
Maniado ale śliczna ta moja "synowa" ;)
MarzenaBZ mała kochaniutka, a pomysł z naklejką - ekstra! Zainspirowałaś mnie na przyszłość ;)
Dobranoc :)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #928743 przez MarzenaBZ
B) Czesc,u mnie nocne karmienie.
A liczylam ze Emilka obudzi sie dzis pozniej bo karmilam ja jeszcze o 22,jak nigdy. A tu prosze. Nie pozniej ale wczesniej.

Meniado poki co na razie probuje swoich sil.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ali widze ze juz przyszlosc synka masz zaplanowana hahaha Ogladasz na tvn Kto poslubi mojego syna?

A propo telewizji,wczoraj widzialamm w tv smieszny filmik z YouTube. Facet przebral psa za pajaka i straszyl tak ludzi. Nagrywsl to i wrzucil do sieci,a teraz mu grozi 3lata pozbawienia wolnosci,bo niby mogl tym spowodowac uszczerbek na zdrowiu. W sumie ja widzac to w tv sikalam po nogach,ale w realu to pewnie nie siki ale numer drugi polecialby mi po nogach;) zwlaszcza ze panicznie boje sie pajakow. Ale musze znalezc te filmiki i podeslac wam linki.

Dobra bo ja na nasxym forum zupelnie o czyms innym pisze.

Moze jutro znajde czas zeby podjac dyskusje na biezace tematy,bo w nocy to mam oczy na zapalkach i nie wiem co czytam wiec zapominam odpisac.

Dobrej nocy i milego weekendu!

EDYCJA-
Znalazlam filmik. Koniecznie zobaczcie. Chociaz to hit internetu to moze juz widzialyscie:D
www.smog.pl/uwaga-zmutowany-pies-pajak-hit-internetu-70889/

Gfyby byl problem z otwarciem linku to w google wpiszcie pies pajak i znajdziecie:)

10 lata 2 miesiąc temu #928747 przez martyska
Witam z rana :-)

Śliczne dziewczynki :silly:

A torty :woohoo:

Wiecie że ten garniturek jest na 74 :blink:

Zapomniałam oczywiście co miałam pisać :blush:

Dzisiaj idziemy do teściów bo teściu miał wczoraj urodziny a ja mam dzisiaj więc będzie biba B)

Marzena fajne naklejki :laugh:

U nas na chrzcie wódki nie będzie

10 lata 2 miesiąc temu #928753 przez MarzenaBZ
Martyśka! Wszystkiego najlepszego 100lat 100lat 100lat!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: martyska

10 lata 2 miesiąc temu #928763 przez malgorzatawalak
Hej dziewczyny :)
Ale mnie już dawno nie było choć was na bieżąco podczytywalam ale zeby napisać to ani chwili ani nastroju nie miałam...chyba przez ta chorobę synka i siedzenie w domu a pogoda tez do dupy to złapałam chandrę i złe mi było :( ja tez podlapalam wirusy i Wogole cała nasza trojka chodziła jak zombi... :angry: masakra dziewczyny największymi wrogowi nie życzę chorego dziecka...ale już wychodzimy na prosta i dziś synus miedzy 4.30 a 5.30 zrobił nam koncert i gadał gadał i gadał :laugh: ale nadal biedny jest i ma takie straszne cienie pod oczami wiec pewnie czeka nas pobranie krwi i zrobienie badań :(

Martyska sto lat :laugh: moja mamuśka sie dziś urodziła a jutro jest impreza z okazji jej 60 urodzin :)

Marzenka BZ fajnie ze masz okazje pracować w domu...tez zastanawiam sie czy nie zacząć czegoś robić i troszkę pieniążków dołożyć do budżetu ale jak to maz stwierdził mam za duże ambicje bo nie mogę czasem siebie ogarnąć a co dopiero zacząć jakieś chałupnictwo :( pewnie ma racje i poczekam aż mały troszkę podrośnie i będzie miał uregulowany tryb dnia to i mój tryb dnia sie ureguluje :laugh:
Ja wiem ze nie powinnam narzekać i robić z siebie męczennicy ale czasem naprawdę nie mam czasu dla siebie choć powiem wam ze tez czuje ze jestem leniwa bo czasem wole isc z małym spać niż posprzątać czy ugotować obiad bo naprawdę czuje sie zmęczona...
Powiem wam ze ze mną coś sie dzieje bo przez ostatnie ponad dwa tygodnie krwawie...już byłam u lekarza i zalecił zrobienie badań i usg :( martwię sie bo coraz gorzej sie czuje...tak jakbym była bez siły :dry: jak myślicie co mi moze być...miałam cc wiec nie powinno być nie tak chyba ze to hormony... Ehhh powiem wam ze masakra ....

Miłego dnia wam życzę :)
Ps. Powiem wam ze zadroszcze wam ze wasze maluszki tak wysoko trzymają główkę...mój jest len i to chyba po matce ;)

10 lata 2 miesiąc temu #928773 przez staślubania
Hejo:)
Martyska, samych radosnych dni :kiss: :kiss:
Małgorzatawalak, koniecznie nękaj lekarza jesli cos cie niepokoi. A samopczucie masz takie, bo choroby nie nastrajają optymistycznie.
A torty mniami, a jakie smaki? Też chcialam dokupić dzidzię cukrowa, ale pomyslałam, że muszę zrobić ozdoby własnymi rękoma i koniec. Uparła się i już ;)
Ali, dałaś mi do myslenia. Nietopery sa nieprzewidywalne. Porwała Polę, Agni zamroziła. EEEE nie ma tego złego, Seksmisje oglądałyście? hibernacja dobra rzecz :woohoo:
Stas mnie woła:) nara

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #928782 przez Agnilla
Kurde nie doczytam Was, robię szybki meldunek i spadam do łóżka
1. Wesele siostry miałam wczoraj
2. Jestem chora :angry:
3.,dostalam kuwa pierwszy po porodzie okres!!!! :angry:
4. Naciagnelam nietopere na ciuszki w tesku bo jest promo :lol:
5. Piekarnik kaput...

10 lata 2 miesiąc temu #928786 przez magduska
witam mamuski, pogoda nas nie rozieszcza, to szybko o jakas chandre ;) al nie dajmy sie :P

Martyska sto lat :kiss: :kiss: :kiss: :cheer: :cheer:

malgorzatawalak nie tylko ty masz lenia, ja tez mam dni,ze nic mi sie nie chce robic, moglabym czasami caly dzien przelezec ;)

torty same pychotki :silly: ja jeszcze w zyciu nie pieklam tortu, a powiem wam,ze gdybym miala super przepis, to z checia bym zrobila na chrzest malego, a tu lipa :unsure:

staslubania oby tylko Agni przezyla z tesciowa ;) a to cos nie tak hehe, chyba ze Agni czeka na wyrok, za nieumyslne spowodowanie uszczerbku na zdrowiu nietoperycy hihi :P

marzenka proboj swoich sil, masz racje ;) narazie nic nie tracisz, trzymam kciuki

elmirka widocznie przyciagasz jakies dziwne babska hehe :P zrobimy ci czary mary- baby wara od malego szkraba hihi :woohoo: moze pomoze

meniado trzymam kciuki za Helenke, sliczna dziewczynka to i napewno nic takiego :)

wszystkie dzieciaczki sliczne i juz takie duze, rosna nam te szkraby bardzo szybko, a tu czlowiek dowiadywal sie,ze w ciazy, robil test, czekal na pierwsze bicie serduszka, pierwsze usg,az łezka w oku sie kreci, jak sie wspomina :) a tu juz nasze male cudy sa z nami :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #928788 przez magduska

10 lata 2 miesiąc temu #928789 przez magduska
Agni zyje hehe :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: i tesciowa tez :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

nie martw sie skoro piekarnik padł, to pewnie tesciowa juz nie przyjedzie do was hihi, beda jakies plusy tego chyba ;)

10 lata 2 miesiąc temu #928790 przez magduska
a tu moje dziecko zadowolone,jak swieci słonko i moze spac na dworze : :silly:

10 lata 2 miesiąc temu #928804 przez staślubania
Agni jesteś:-D jak się cieszę że Cię widzę;-) ciuszki za piekarnik? Cienka wymiana he he.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka