- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
malgorzatawalak trzba czasami takiego psychicznego odpoczynku, czlowiek wtedy odrazu lepiej sie czuje i ma wiecej energii do dalszego dzialania
Misiana, Magdalen gratuluje udanego weekendu macie co wspominac
Cania kontroluj meza i mala ucz od poczatku hihi wyrosnie napewno na super babeczke
Rewelka oby wszystko ci sie juz unormowalo z malutka, ty tez powinnas troszke odpoczac, a kiedy przyjezdza twoja mama?, napewno pomogla by ci bardzo duzo dla ciebie wsazany jest relax
maly lezy mi na brzuszku i domagasie spaceru po domu, uciekamy, milego dnia
Fabianek przesyla buziaczki swoim kolegom i kolezanka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Magduska moja mam nie wiem kiedy przyjedzie.. proboje wziasc urlop... ale za to za 2 tyognie mamy wychodne z moim mamy w planach jechac do amsterdamu na mecz:) Spotkamy sie ze znjaomymi zawsze to jakas odskocznia:) a zaraz podskocze na zakupy kupie malej pare ciuszkow i musze poszukac siemie lniane, bardzo mi pomoglo na moj zoladek, zalewam to wrzatkiem i pije ta galarete, zbyt smaczne to nie jest ale pomaga:)
smieszek:)
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
Martyska, nie miałam zamiaru iść do okulisty ze Stasiem, nie mam takich wskazań a profilaktycznie? nie zastanawiałam się. Myślę, że nie jest to konieczne w tej chwili.
Miłego dnia:) a jest pięknie, słonecznie.
Rewelka, cudny śmieszek:)
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
No to ja nie wiem co ta moja pediatra taka dokładna ale skoro kazała to IDE żeby nie było później że nie dbam jestem ciekawa co mi powie i jak go zbada no ciekawe ...
Gabi ja pierwszy okres dostałam po 7 tygodniach od porodu a drugi równo 28 dni później i przed ciążą miałam tak samo .
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Mój mały od jakiegos czasu chce jesc co 1 h ;/ meczace to strasznie ale sie nie poddajemy. W nocy co 2-3 h ;/ czasem daje mu butelke ze zmeczenia juz i dlatego ze nie wiem czy mam malo pokarmu czy slabszy ;(
i dlyszalam ze jak ktoras mama dokarmia dziecko butelka to powinna dostac okres. A u mnie juz 12 tyg nic. Nie zebym narzekala czycos bo dobrze mi ze go nie ma ale kurde czy to normalne ?
rewelka no kawalek drogi mamy do siebie ale bylo warto sie poznac
lenka mala dama
martyska ja mialam isc z malym do okulisty gdyby mu nie przeszlo lzawiace oczko, ale minelo
Załącznik nie został znaleziony
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
Ci do okresu mam które karmią niestety nie pomogę
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Ogólnie czuje się bardzo dobrze, nic mnie nie boli, rana po cięciu zagoila się też ładnie...tylko nie mam jak wybrać się do swego gina, bo jeździłam do niego do Warszawy,a teraz taka wyprawa niestety nie dla mnie Mąż jest w domu przeważnie na weekendy, a mój gin przyjmuje w poniedziałki i czwartki. No i chyba pójdę do kogoś innego tutaj gdzie teraz mieszkamy, bo zbadać się trzeba.
A wy wszystkie już po wizytach?
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ja nie chcę okresu! Karmi piersią i mam nadzieję, że szybko nie dostanę! A no i liczę, że nie będę mieć już takich bóli jak zawsze. Umierałam w czasie miesiączki, wymiotowałam, miałam biegunki, kręgosłup mnie bolał...Raz myślałam że mi nogi sparaliżowało! Bez termoforu, ketonalu i czopka panadol femina nie mogłam funkcjonować. Jak mi po porodzie to nie przejdzie, to się załamię, albo zrobię kolejne dziecko
Mój mąż śpi na fotelu z Emilką na rękach, a ja mam okazję żeby w spokoju napisać. Skończyłam też wreszcie robić fotoksiążkę!
No i korzystałam dziś z pięknej pogody i byłam na dwóch spacerkach:)
O nie, moje dziecko chyba walczy z moim uzależnieniem od forum, bo już się budzi. I tak jest zawsze, jak tu zaglądam;) Pozostaje mi tylko pisanie przez telefon:)
Wrzucę jeszcze tylko kilka fotek i lecę Miłego wieczorka:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maluch jest dziś straaaaasznie marudny więc nie mam czasu nawet dla siebie. Chciałby ciągle być na rękach no ale mamusia niestety ma tylko jeden kręgosłup i nie jest na reklamacji więc staram się również w inny sposób wypełniać mu czas
W ogóle (żeby nie zapeszyć) ostatnio bardzo ładnie mi śpi. Zasypia koło 22 a budzi się dopiero o 6.
Co do okresu nie pomogę za bardzo bo właśnie wczoraj miałam ostatni dzień pierwszego okresu po porodzie. I MarzenaBZ powiem, że jestem w szoku, że zupełnie nic mnie nie bolało a przed ciążą umierałam podobnie jak Ty. U mnie pojawił się około 9 tygodnia po porodzie, a trwał tyle co zawsze, czyli 5 dni.
Marzena, Gabi wspaniałe z Was rodzinki. A dacie wiarę, że my nie mamy żadnego wspólnie rodzinnego zdjęcia w 3.? Tzn ja Marcin i Tobiasz? Kurcze.... :/ Ale mam nadzieję, że przy najbliższych imprezach się to nadrobi Za 2 tygodnie wesele, a za 3 chrzciny
Uciekam póki co, powoli kąpiel się zbliża
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
U nas nastąpiły zmiany - od 2 dni Andreas trzyma smoczka w buzi! Jestem w szoku, bo wcześniej nie chciał, wręcz go zbierało na wymioty, jak mu próbowałam wcisnąć. A teraz ładnie zasypia ze smokiem w buzi
Mam pytanie - czy Wasze maleństwa zerkają w górę? Bo mój mały ma jakąś manie i patrzy do góry bardzo dużo. Zaczyna mnie to stresować, chociaż nie jest tak, że cały czas, bo jak sobie gadamy to patrzy ładnie na mnie. No i rusza dużo oczkami, w prawo, lewo, nie wiem czy tak może być, czy powinnam iśc z nim do okulisty. Za tydzień ma dawkę na rotawirusa, więc zapytam pediatrę.
Misiana, Magdalen cały czas myślałam, że Wy znacie się osobiście jeszcze sprzed forum super, że się spotkałyście. Wogóle dużo z Was też pisze, że "poznało się" na fb. Fajnie takie forumowe znajomości
Ja okresu jeszcze nie mam, karmię piersią, także mam nadzieję, że szybko nie dostane.
MarzenaBZ bardzo ładna z Was rodzinka a mała słodziutka - do schrupania