- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

Heh a z tym IQ to coś w tym jest. Wczoraj otworzyłam zmywarkę w trakcie pracy i powtarzała część programu, a wieczorem nastawiłam pranie tak żeby wyprało się do 6 rano, tylko zapomniałam wcisnąć start

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewcia87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
to normalne. Sama mam z tym problem od kilku tygodni. Pamięć wsteczna ok, tylko to co było nie dawno za chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć. I tak zapomniałam co z kasą zrobiłam, do dziś się dręczę i nic. Czasami musze długo myśleć czy leki wzięłam, albo najlepsze z wczoraj. Rozkojarzenie to też u mnie na porządku dziennym.
Robie mężowi kolację, a zamiast wywalić do kosza folię, to ja z talerzem z kanapkami do kosza

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
missyy to mnie pocieszasz
ja jeszcze luteinę biorę 2 razy dziennie i magnez też dwa razy dziennie i często się zastanawiam czy już brałam czy jeszcze nie
szaleństwo
Luteinę też biorę dwa razy dziennie. Ale zdarza się, że tej dziennej dawki nie wezmę, tylko wieczorna

Sklerotyk totalny

- serduszko20
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

postaram się wrzucić fotkę ale jest mało wyraźna i w dodatku mało widać nie wiem czy to wina sprzętu mojego lekarza może jak będę na tym połówkowym to tam będzie lepszy i dostanę w końcu jakieś ładne zdjęcie:)
taka pogoda jak dziś za oknem mogłaby już zostać przez najbliższe tygodnie i z czasem oczywiście coraz cieplej:)
ja też mam krótką pamięć a do tabletek szczególnie zastanawiam się czy już brałam czy może jeszcze nie ach...

życzę wszystkim miłego weekendu i dużo odpoczywajcie kobietki

i nie potrafie dodać zdjęcie:( czy jest to wina że zdjęcie mam w formacie jpg a tu jest img??
- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ogólnie wszystko dziś jest do bani i jeszcze brzuch mnie rozbolał z tego wszystkiego, co jeszcze bardziej mnie zestresowało. Zjadłabym wielkie pudło lodów

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Byłam wczoraj w Biedrze, kupiłam mojemu siostrzeńcowi grę i oczywiście żelki

Nie umiem pusto pojechać, mój diabełek mały ma wszystko co chce

Pychotka, nawet nie wiedziałam,że mają żelki na wagę. Pychotka

Jak która lubi to polecam

- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
rodzice i wszyscy śmiali się ze może ta sama data, ale listopad mamy urodzinowy:))) jeden ma jedną imprezę potem drugi ma drugą, chociaż może w tym roku zrobimy razem

missy piszac o lekarstwach przypomnialaś mi, że mam wziąść swje duphaston.,

midnight to nie jest tak ze tylko dziewuchy pyskują

ja tam Ci zazdroszcze dziewczynki

ann sunshine ty nie cwicz posladkow tylko lepiej powiedz mężowi żeby pomasował

milego weekendu

- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja już dziś się wygięłam do tyłu, bo przez noc magicznie urósł mi brzuch

Synek spokojny, mało aktywny prawie go nie było dziś czuć.
Korzystając z pięknej pogody zrobiłam dziś 4 prania i wszystko wyschło. Dziś od rana chodził za mną zapach prasowanego prania, chyba coś wyprasuję, żeby zaspokoić zachciankę.
Tak jak wy mam problem z pamięcią, począwszy od spraw życia codziennego - zamknąć lodówkę, szufladę, włączyć pralkę, łyknąć leki na czczo ( a przecież z rana tak chce się jeść ).
Najgorzej jest z nauką, zachciało mi się studiów uzupełniających i teraz nauka kończy się zawsze drzemka i totalną niewiedzą. Nic nie jestem w stanie się nauczyć, czytam zaraz zapominam o czym.
Ale i tak najlepsze jest to że coś opowiadam, za 30 sekund nie pamiętam o czym

A... i jeszcze stwierdziłam,że skoro mam taki duży brzuch to muszę więcej jeść żeby go zapełnić

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

midnight to podobno dość popularne imię, ale mnie się bardzo podoba

a co do koncentracji, pamięci itp mam podobnie

ja mam siostrzenice 11-letnią, istna diablica

Natalia faktycznie, popularne

a ja dzis pospałam, oj pospałam, do 11

Ann być może to od kręgosłupa... mnie kłuło w boku, to lekarz powiedział, ze najprawdopodobniej od kręgosłupa .. no i zalecił pić nospę forte 2 razy dziennie i po jakimś czasie przeszło całkowicie, moze Tobie tez pomoże?
Missy nic sie nie przejmuj humorkami

Wiki oj, tak

Ewciahihi, tez to słyszałam

Serduszko też na początku miałam problem z dodaniem zdjęcia (jpg) ale mąż przyszedł z odsieczą, trzeba po prostu zmniejszyć zdjęcie do 150 KB

a mój synek wczoraj wieczorem taki aktywny był , ze szok

a dzis korzystając z pogody pojechałam do mojej znajomej fryzjerki

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Hi hi jakby tak spisać wszystkie źle pomyślane czynności ciężarnych, to niezła komedia by była.
Serduszko, zdjęcie musisz mocno zmniejszyć, żeby dodać na forum.
A u mnie się już rozpadało

Midnight, współczuję, nastolatka i niemowlę w domu, hm to chyba jeszcze gorsze połączenie od dwóch malutkich dzieci pod jednym dachem. Może niech córa pisze pamiętnik, wpisuje tam wszystko co jej leży na sercu, ale tak żebyście go nie czytali. Chociaż nie wiem, czy to jest jeszcze na czasie i czy obecne nastolatki piszą pamiętniki. No i przytulam ciebie

Missy fryzura i makijaż

A na żelki jakoś mi ochota przeszła.
Tak jeszcze a propos nastolatków, to właśnie tego etapu panicznie się boję, uległa jestem i boję się, że nie podołam humorkom

Kakadu kiedy mamy z mężem bana od lekarza na seksa, a od masowania pośladków do przytulasków już blisko

Gąska, tak z dnia na dzień cię wybrzuszyło

Poćwiczyłam, trochę dziś pospacerowałam i mniej siedziałam i trochę mi przeszło, zobaczymy jak będzie jutro.
A moje dziecię dziś cichutkie, mam nadzieję, że choć raz mnie kopnie, żebym się nie martwiła.
Oj fryzjer też i mnie by się przydał, tylko że mój mąż to zwolennik długich włosów i nie lubi jak obcinam.
Kurka zrobiłam dobry szybki obiad, ale mi nie posłużył, musiałam się nospą poratować, bo mnie brzuch rozbolał.
Tak dla rozbawienia, opowiem wam jeszcze co wczoraj moja córa wymyśliła. Zobaczyła że pralka jest pełna, sama wyciągnęła dwie miski, wyjęła do nich wszystko z pralki, przyniosła je do pokoju, kazała wyciągnąć i rozłożyć suszarkę, posadzić się na stole i powiesiła z moją pomocą wszystko. Jeden mały szczegół - jeszcze nie zdążyłam nastawić tego prania, wpakowałam je tylko do pralki z myślą, że puszczę ją później. I jak tu zakazać dziecku rozwieszania, zniechęci się i potem już nie pomoże mamusi

Życzę miłego weekendu
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

witam nowe przyszle mamy;)co do dyskusji o sklerozie mam to samo;)humorki tez kochana missy;)i jak u kazdej to maz pbrywal najbardzkej;)
my juz jedno lozeczko kupilismy z tej serkii z zyrafka;)mamy zyrafke jeszcze bedzie jedno z owieczka i jedno z lewkiem;)
ciuszki chusteczki kupujemy a mi powoli wyprawke do szpitala bo moj lekarz nie wrozy mi dlugiego pobytu w domu
od pon moje samopoczucie slabe,bol przy pachwinie koszmarny:bylismy u lekarza codzien od poniedz do wczoraj..dobrze ze jest maz bo stres mnie zjadal.ale cala trojeczka rosnie skacze i szaleje;macica podobno mi rosnie mega szybko:
narazie szyjka dluga wysoko zamknieta:brzuszek juz mam ale na plusie dalej za malo:4,5kg:nie moge jesc wiecej niz garsc
czegos:dzieci sa juz wysoko lekarz powiedzial ze to dlatego
niestety i zaparcia wrocily;(mimo jedzenia odpowiednio;/
dzis za to w lbn bylo wspaniale:pogoda cudowna,1dzien wiosny a my z B.dzis najpierw spacer a potem grill nad zalewem;))))bylo swietnie;) ale niestety dzieciom nie posmakowalo i oddalam co zjadlam;/
jutro znow zakupy jakies :zwlaszcza do szpitala musze miec wszystko gotowe juz w domu.
u mnie juz za 3.5mca dzidziusie na swiecie beda i nie moge sie doczekac!;)we wt mamy wizyte i moze dowiemy sie kto jeszcze siedzi w brzuszku;)
caluski na dobranoc;)
- Ewcia87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

asienka87 Mój synek jakby mógł to by za mną nawet do toalety chodził