- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

Ja dziś obiad skrótem, czyli krem z marchewki z imbirem i gołąbki wyciągnięte z zamrażalnika.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ann sunshine: jaki piękny brzusio:) super! Ja i tak ze sprawą do Ciebie: potrzebuje tą listę z wyprawką którą kiedyś wrzucałaś: nie mogę tego znaleźć i nie wiem czy już to kopiowałam i zniknęło gdzieś czy co się z tym stało:)
Proszę Cię bardzo kochana, sprawdzałam inne listy wyprawkowe ale Twoja jednak najbardziej mi odpowiadała:)
Inna: hehe problem ze spaniem jest chyba nagminny w naszym stanie: u mnie też trudność z zasnięciem a potem jak missy: jak wstane siku to potem czasem usnę a czasem czekam na sen jak na zbawienie:)
U mnie wczoraj znów wymioty: wszystko: cały dzień;/ wykończyłam się:(Jutro mamy wizytę żeby podejrzeć bobasy i wtedy może lekarz coś doradzi bo jeśli wymioty wróciły to się załamie:)
Ja dziś wstałam o 7 i wzięłam się za prasowanie: pobudzałam jelitka po syropie żeby zaczęły pracować. U mnie dzieci już duże i chyba dlatego takie problemy, nie wiem.,
natalia: Kochana Ja tak dużo pije od dawna: kiedyś zaczęłam przygodę z różnymi cwiczeniami, siłownia etc i tak mi zostało do teraz,że pije jak szalona:)
Na szczęście chociaż za to lekarz mnie chwali:)
My idziemy z moim B zaraz na dwór na spacer: LBN dziś powitał słońcem ale i chmurki się pojawiają więc wykorzystać pogodę chcę

Dziś słuchaliśmy dzieci tym przyrządem o którym Wam kiedyś pisałam: serduszka im ślicznie biją : hehe harcują po całym brzuszku:))
miłego dnia
Ann: czekam z niecierpliwością na info gdzie Twoja wyprawka jest(strona:))
AAAA zgadzam się, że czas teraz leci jak wściekły:)

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja jestem już po badaniu glukozy i jestem wściekła jak diabli bo nie dość że mnie trzy razy kuli, piłam to świństwo i siedziałam w poczekalni 2 godz to po odebraniu wyników wyszła jakaś bzdura bo na czczo było - 76 po 1h - 114 a po 2h - 204 Czyli albo pomylili próbki albo już nie wiem co bo po 2 godz powinno spadać a nie rosnąć wrrrrr

Pytanie do tych co już miały robione obciążenie glukozą Jakie miałyście wyniki?
ann-sunshine Brzuszek super Ja już te mam spory i mały często się kreci więc już moje chłopaki też poczuli pierwsze kopniaczki

Katsi jestem pod wrażeniem ilości wody którą wypijasz Mi może udaje się ze 2 l pić dziennie i to wszystko więcej nie dam rady
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Wiki Ja miałam na czczo 88, po 1 godzinie 179 po 2 godzinie 166 (i mam cukrzycę a właściwie nietolerancję stwierdzoną) - nie bój żaby, pewnie rzeczywiście pomylili i jutro będą dobre

Byłam dzisiaj u diabetologa w przychodni przyszpitalnej na madalińskiego, i wyszłam podbudowana, bo babeczka stwiedziła, że dzielnie sobie radzę i nie muszę nic zmieniać w diecie - kolejna wizyta dopiero za miesiąc:) Jeszcze lepsze jest to, że mam zalecone usg co miesiąc, żeby sprawdzać, czy maluch nie za szybko rośnie, więc będę go mogła często podglądać

Pamiętam, że któraś ciężarówka na forum miała w planach rodzić na madalińskiego w Warszawie,a albo iść tam na szkołę rodzenia, ale nie mogę teraz tego znaleźć... jest tu taka?

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
A ile razy dziennie się kłujesz?

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Przybywam po weekendzie

Maluch wykopał mnie dziś z łóżka i to dosłownie !
Tak mocno broił że brzuch podskakiwał

Musiałam wstać i dać mu na śniadanko
dwie truskawki, kanapkę z pomidorem i jabłko

No i się uspokoił

A na obiad dorsz z ziemniaczkami i suróweczką

Zabieram się za nadrabianie bo tu jak w ulu

missyy super kompleta se sprawiłaś, zazdroszczę

katsi doczekasz się układania na półkach

natalia no może akurat na tej szkole się czegoś dowiesz ciekawego a zawsze możesz się jeszcze gdzieś wybrać

Gburia hahahno OK niech Ci będzie

witaj Inna

Ewcia ja tak samo się śmiałam ! żeby przypadkiem się z naszego syncia dziewczynka nie zrobiła

Ann byś go widziała 'po gołemu' jutro takie porównawcze zrobię do serii to wrzucę

midnight to maleńką córcię miałaś ! i urodziła się w terminie??? ja myślę intensywnie nad 3d/4d....

Gąska to u Was wszystko jeszcze możliwe i się okaże co tam chowasz w brzuszku

asienka były lody otwarte tak jak mówiłam ?

Wiki no to nieźle Ci zrobili z tymi próbkami

No nic kobiety idę trochę poleżakować... z godzinkę

i czas zabrać się za obiadek.. i szafki tak mnie wołają do posprzątania
a ja tylko odkładam i odkładam

albo może dziś mnie natchnie?? echhhh....
Udanego dnia

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziewczynki kurcze gdyby to bylo takie proste ja sie teraz mecze jak stary parowóz heh wiec normalnie nie ma szans bym do wieczora wytrzymać bo wystarczy ze cos porobie ok 2 godz i jestem tak zmęczona jak bym robila to cały dzień pozatym przebywam na zwolnieniu lekarskim ze wzgledu na moje nogi puchna, bolą a ostatnio zauważyłam brzydkie fioletowe rozstepy

Na temat obciążenia glukoza nawet sie wypowiedź nie moge bo w UK czegoś takiego nie ma ... bynajmiej nic mi do tej pory o tym nie mówili ..
- serduszko20
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

chciałabym żeby znów wyszło słoneczko:) ja teraz w sobotę mam połówkowe i mam trochę stresa bo jadę do innego miasta ,lekarza i nie wiem czego się spodziewać

a dziś za 2godz jadę do koleżanki trochę poplotkować

wczoraj byłam na hali sportowej bo przyjechał do nas kabaret neo-nówka i tak się naśmialiśmy całe bite 2godz rzadko był taki czas żeby na sali było cicho a najlepsze w takich występach na żywo jest to jak Ci co występują sami się z siebie śmieją i później muszą jakoś ratować sytuację

tak mówicie o badaniach z glukozą i nie wiem czy powinnam się martwić bo mi lekarz nic jeszcze nie kazał robić w jakich tygodniach to się robi??
wczoraj dzidzia w jednym momencie kopnęła i chciałam żeby mój przyszły poczuł a nagle cisza i tak już któryś raz z rzędu jak tata chce poczuć kopniaka to cisza...

pozdrawiam i wrzucam fotkę choć niewyraźną w końcu udało mi się dodać

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i malenstwa

Tak Was czasem podczytuje bo jestescie troche z ciaza do przodu niz ja wiec moze czegos sie dowiem ciekawego

Ann sliczny brzusio Ci rosnie

Aggi hehe nie jestes sama ja tez wole miec wszystko wczesniej kupione niz pozniej sie martwic jakie zakupy moj M. zrobi

Inna wspolczuje... heh ja teraz mieszkam u meza 20km od mojego rodzinnego domu i tez w sumie tu nikogo nie znam... i powoli korzenie w domu zapuszczam

Ed
serduszko sliczne malenstwo

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354
serduszko

Gosia no to się cieszę że nie jestem sama bo jeszcze byście mnie tu za wariatkę uznały

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Aggi wow ale zdrowo się dziś odżywiasz. A może nie tylko dziś? Jak tak to podziwiam.
Inna, rozumiem, mnie też ciężko się przestawić na siedzenie w domu. Szydełko, druty, rozwijaj pasję kucharzenia w domu, kompletuj wyprawkę, wychodź na kawę do kawiarni z książką, lub na ławkę do parku. Jakoś trzeba sobie radzić. Pooglądaj filmy, które zawsze chciałaś zobaczyć, a brakowało czasu. A na to puchnięcie nóg też nic nie mówią?
Serduszko glukoza 24-28 tydzień.
A co do foty to opis potrzebny, bo też mam problem co gdzie jest.
Gosia wysłałam na priv
- serduszko20
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17