- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Odetchnęłam z ulgą Jestem happy, wiadomo
Oczywiście weszłam na wizytę z ponad 30 min opóźnieniem. Lekarka była zadowolona z wyników badań.Dostałam zlecenie na glukozę To z tych nieprzyjemnych rzeczy
Bobo rośnie, Naoglądałam się pleców, znowu. więc zdjątka nie mam
Chwilkę udało się uchwycić jak bawiło się rączkami, kosi, kosii
Nóżki uparciuch na krzyż. Po kilku podejściach pozostaje dziewczynką. Miesiac temu też tak samo lekarka powiedziała:)
Oczywiście zostawiam sobie jakiś %, że może okazać się jeszczze chłopak. Ale chyba się nie zanosi
Aż marzy mi się jechać do smyka i kupić cokolwiek:lol:
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- midnight
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
missyy Super! Cieszę się, że rośnie zdrowo i wszystko ok:)
Ja wczoraj chodziłam po sklepach i tak mnie strasznie korciło, żeby coś kupić, ale na razie jeszcze się boję ... (strasznie strachliwa w tej ciąży jestem). tak z ciekawości - określała ci lekarka szacunkową wagę bobasa? pytam, bo mamy niedaleko siebie termin i ciekawa jestem
Wczoraj objadłam się truskawek, przechodziłam obok straganu i tak pachniały, że ślinotoku dostałam i nie mogłam się powstrzymać(a jakie były dobre )a dzisiaj pokutuję za to
- mam całą rękę w swędzącej wysypce... :/ masakra
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Byłam wczoraj na tej glukozie ale wyniki dopiero na dziś Chociaż już jestem prawie pewna na 100 % że cukrzyca jest bo mam w domu glukometr i jak po trzecim pobraniu wyszłam to sobie zmierzyłam w samochodzie i było 166 więc nie ma lekko Jutro idę na połówkowe więc zobaczę co i jak dalej.
Jeśli chodzi o pracę to ja po macierzyńskiem wracam a moja mama wybiera się na emeryturę więc sobie posiedzi z wnukiem Nawet jest chętna. Mąż ze względu na pracę nie wchodzi w grę z ojcowskim a by mu się przydało posiedzieć i zobaczyć jak to jest
serduszko, Aggi fajne macie te brzuszki żadne tam wielkie Ja mam wrażenie że mój jest wielki mama już 92 w pasie
Missy super, że badanie wyszło dobrze i z dzidzią wszystko w porządku To chyba jak nic będzie dziewczynka. Możesz coś iść już kupić cos takiego bardziej uniwersalnego a napewno frajdę będziesz miała z zakupów
Katsi87 U Maluszków wszystko dobrze i to jest najważniejsze. Nie zdziwię się jak ta Wasza Niespodzianka zostanie nią do porodu Współczuję tych wymiotów ale może w końcu przejdą bo wiadomo mało to komfortowe i dodatkowy stres.
Maniula Owieczka bomba. Zdolniacha z Ciebie. Możesz dla Maleństwa całe zoo zrobić bo do porodu jeszcze sporo zostało
Życze Wam miłego dnia Kochane i żeby było cieplej bo W-wie tylko 4 stopnie tylko brrrr
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
dziś rocznica ślubu, lecimy na kawkę, deser, a potem śmigamy do Smyka ;D
Tyle sobie odmawiałam, chociaż coś dziewczeńskiego kupie
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
missyy mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze. teraz masz już zakaz jakiegokolwiek zamartwiania się Fajnie, że masz szanse na dziewczynkę W końcu worek z płcią piękną rozwiązał się na naszym forum
Teraz tylko czekamy na wieści kogo Annnosi w brzuszku.
Dziewczyny śliczne te Wasze domki maluszków
midnight ja też wczoraj dopadłam się do truskawek. Na szczęście ja żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałam.
A tak poza tym to jakie witaminy bierzecie?
Ja na początku ciąży brałam
- midnight
- Wylogowany
- pierwsze słowa
missyy udanej rocznicy! daj znać co kupiłaś
Wiki przy cukrzycy przynajmniej usg powinno być co miesiąc, więc będziesz mogła bobasa często podglądać
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
midnight Ja mam lekarza w szpitalu i on ma taką zasadę że robi usg na każdej wizycie bo powiedział że lepiej zawsze sprawidzić czy wszystko w porządku mi to jak najbardziej odpowiada
- midnight
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
obudziło nas śliczne słoneczko, teraz już niestety za chmurami, ale i tak jest nieźle.
Missy śmigaj na zakupy i ciesz się nimi
Midnight ale jeszcze nic a nic nie kupiłaś dzidzi? Ja nie wytrzymałam i kupiłam dwie pary półśpiochów w cudnych żywych żółtym i zielonym kolorach (bo ja te kolory i dla chłopca i dla dziewczynki używać będę)
Wiki, no cóż najwidoczniej taka twoja uroda, ważne że będziesz pod opieką lekarzy i będą o ciebie dbać. Popatrz na to z tej strony, że przynajmniej za dużo nie przytyjesz, skoro dieta wymuszona będzie. Czekamy na relację z połówkowego.
Wiki mam tyle samo w pasie co ty.
Natalia ja witamin nie biorę, tylko kwas foliowy, bo mam dobre wyniki więc nic nie biorę, bo boję się że dzidzia za duża urośnie, ponoć jest taka zależność.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Witam się słonecznie, ale chłoooodno .
Dopiero co wywlekłam się z łóżka !
Ale ja to ja.. Grzecznie wstałam o 6 z mężem
(ani jednego wstawania na siku w nocy - szał )
i spowrotem do łoża poleżakować jeszcze
Ann śmietana kwaśna, woda, duuuużo przypraw, trochę mąki i już sos gotowy tak naprawdę nie lubię kombinować i z najprostszych rzeczy wolę robić
asienka no wyśmienita to ona była, ale zdrowa napewno nie haha.
missyy hoho no że zdrowe to wiadomka, ale dziewczynka ? fajnie u nas ich malutko na ile % Ci powiedział ? do smyka powiadasz poka poka co kupiłaś później
Gąska leżakuj leżakuj póki możesz
katsi na Twoje posty chyba czekamy najbardziej zawsze pokaż brzuszek nam i staraj się jeść malutkie posiłki ale częściej no i lekkostrawne Może pomoże Trzymaj się i czekamy znów na Ciebie
midnight ja w niedzielę truskawki wcinałam, pyyycha choć to jeszcze nie te letnie 100% truskawy
Wiki nie martw się, dawaj nam jutro znać po wizycie co i jak ja mam około 80-85 w okolicach pępka
Właśnie dziewczyny gdzie mierzycie brzuch?
natalia ja przed ciążą brałam różne witaminy, magnez itd ale zaraz na pierwszej wizycie u gina kazał mi wszystko odstawić i tylko kwas foliowy jeść, a później kwas foliowy zmienił mi na żelazo+kwas foliowy. A tak to nic kompletnie nie biorę
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Suzanna
- Wylogowany
- gaworzenie
ann-sunshine mówisz ze od brania witamin , bobaski za duzo rosną? to mój powinien byc wielki a w 17 tyg na usg miał 150g, lekarz powiedział że malutki jest:P
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Termin porodu na tą chwilę 15.08. Data pamiętna
Także Ann-sunshine dopisz na pierwszej stronce DZIEWCZYNKA
Najwyżej z Mai zrobi się Adaś