- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Podobnie ja Wy raczej zostanę z małą w domu do 3 roku życia, bo wątpię, czy dam radę iść do pracy wcześniej, bo musiałabym nianię załatwić, albo żłobek. A o to ciężko niestety.
nataliaa87 ha, ha, ha !

MAniula ładniutki i zgrabny brzuszek ;D Nie taki duży

Idę sobie jakieś jedzonko zrobić, chyba makaron z pesto i duuużo sera ;D Będzie na obiad ;P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

mam tylko inny problem ..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Inna ja też własnie zaopatrzyłam sie w cienki szlafroczek do szpitala

hihi, ja takich tekstów nie słysze

Ale słodki brzusio

Aggi no ja właśnie całe życie mieszkałam na wsi

Natalia tez już zapowiedziałam mężowi, że będzie musiał umyc okna w lipcu, powiedział, że nie ma problemu, tylko pogody brak

co do remontu, to u nas to samo

Ann ja mam to samo, zacznę w tym tyg powoli sprzątać mieszkanko, bo 2 tyg zostało do donoszonej ciąży, więc myślę , że dotrwamy

Marsi widzisz, jak Ci zleciało, jutro już wizyta

co do pracy mam to samo.. dojezdżałam w jedną stronę 1,5 godz, czyli 3 godz dziennie traciłam na dojazd.. dlatego, też raczej nie wrócę... choć drogi nie zamykam, bo różnie to bywa.. ale , jak trzeba będzie, to wolałabym równiez szukać pracy na miejscu

Missy czyli jakoś wytrwałas, bidulko

Maniula fajny brzusio chudzinko

a ja się wybieram do rossmana jakoś na dniach, zobaczymy jak mnie potraktują

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

marsi no to czekamy na wieści od Ciebie również

Inna ja też mam wizytę za tydzień tzn we wtorek

natalia ja mam to samo, kuuupa moich znajomych nawet nie wie że ja w ciąży, ale tak to jest jak ludzi nie widuję bo mieszkam sobie w domku na wsi zabitej dechami

missyy a Ty biedna tych teściów na głowie miałaś ... ale dałaś radę, już jest PO, dzielna missyy

MAniula jaki hamak fajowy ! pewnie wygodnie tam było się pobujać

Mnie jedynie ostatnio obroniła na poczcie urzędniczka przed starszą panią która na siłę próbowała się wbić przede mnie stojąc 'w dwóch kolejkach jednocześnie' no i awanturę niemal wszczęła że ona czekała w kolejce. Ale pani z poczty wyraźnie jej powiedziała (na cały urząd pocztowy

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5

A jak wy sie dzis czujecie? Ja kiepsko, jakas slaba jestem, spiaca, wlasnie kawke sobie strzele bo robie to raz na miesiac wiec nie zaszkodzi, a padam, dobija mnie ten deszcz i takie zmiany temperatury wczoraj prawie 30st C dzis 16st C i leje...
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

missyy a to ja muszę te wielgachne podpaski kupić do torby, podkłady poporodowe i kilka drobiazgów

u mnie na obiad naleśniki z serkiem truskawkowym

asienka to bardzo prawdopodobne że grzybek jakiś

MAniula dokładnie pożyjemy zobaczymy. Nikt Ci nie może też narzucać kiedy masz dziecko zostawić a kiedy nie. To musi być Twoja 'dojrzała' decyzja

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}

Co do babki z UP to sa ludzie i ludziska tak jak u natali w tum urzedzie. Kurcze a co to za roznica na kogo samochod zarejestrowany. I prawdą jest, że ja też zapominam o ciąży czasami i jak mnie w tesco poprosiła to oczy zrobiłam dlaczego ja? Hihihi
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Maniula ja tez dzisiaj jestem totalnie osłabiona. Dopiero podniosłam się z pozycji leżącej, bo jeszcze Ł. wróci z pracy i się żony przestraszy

Mnie dzisiaj wzięło na fasolkę po bretońsku

Asienka tak jak Aggi pisze, to może być jakaś infekcja. Przynajmniej tak się u mnie zawsze jakoś objawiała..
Aggi no to mamy wizytę tego samego dnia

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
natalia to się ciesz że nie miałaś takiej duchoty jak u mnie była

a mi przyszedł dziś krem na brodawki i jeszcze herbatkę dla mam karmiących przy jednej wysyłce sobie wzięłam

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ale od paru dni mam wilczy apetytu ledwo jedzonko sie przetrawi a ja znowu jestem z pustym żołądkiem a potem płacze że nie mam co na siebie włożyć

Nadia dzisiaj sie wierci ojj biedne żeberka i rozciaga sie na wszystkie możliwe sposoby

Jakaś jedna trzecia spakowana hmm trzeba jakieś kartony pozalatwiac na szklo no i poleci ale to jutro na spokojnie zalatwie transport i będzie git

co do pogody to u mnie duchota ze nie idzie wytrzymać i takie nie wiadomo co za tym oknem a wczoraj i deszcz i slonce i tak na przemian caly dzien

aggi ja tez bede kupować ten Purelan

Asienka no jak pieczenie i takie podobne to pewnie jakas infekcja sie przyblakala, ja to czasem mam taki twarozek czasami podzolkly ale nic nie piecze i nie boli .
MAniula ja dzis jako tako sny mam troche takie nie na miejscu jezeli mozna to tak nazwac ale ogólnie samopoczucie jest oki

Lece dalej pakować

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Chciałam Wam napisać że Zuzia ma dziś równo miesiąc i miło mamę zaskoczyła wagą 1100

Pozdrowienia i buziaki od Zuzi
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Inna a ja zauważyłam właśnie, że od kilku dni strasznie szybko się najadam. Nie jestem w stanie zjeść dwóch kanapek na śniadanie czy normalnego obiadu. Nie wiem czy mały mi główką żołądek uciska i zmniejszyła się jego pojemność czy co :d Ale ogólne apetyt też mam, tylko miejsca jakoś brak

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Załącznik nie został znaleziony
chyba o rozmiar większa
a tu mój brzuś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

co do kremu, to ja mam bepanthen, zarówno położna mi polecała, jak i na liście do szpitala taki krem był polecany, zarówno do pupci małego, jak i na moje brodawki... a co do zmywania z piersi, to położna mi powiedziała, że i tak lepiej każdy krem zmywać, nawet te, których niby nie trzeba...a te biustonosze bezszwowe sa fajne

Maniula ja ostatnio jakos słabo sie czuje.. dzis np mierzyłam temperature to mam tylko 36.00 , a ciśnienie miałam wczoraj 100/50... chyba tez jakąś kawusie musze wypić...
Aggi Natalia Inna dzwoniłam.. jutro mam podjechać i zobaczymy.. wole leki, które mi pomogą, niż męczyć siebie i dzidzie.. mam nadzieje, ze to jednak nic poważnego

Dziulka lepszych nowin nie mogło być

Ann śliczny malutki brzusio

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzięki Maniula za komentarz na blogu:*** fajnie ze ktos sie ze mna zgadza:D
Kobietki Ja nadrobie pod wieczor weekend, a u mnie to co na blogu:***
naszpotrojnycud.blogspot.com/2014/06/pod...edach-wekendowe.html