- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

aaa zapomniałam napisać, że położna mierzyła mi też miednice z każdej strony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Też dziś strasznie słaba jestem. Strasznie mi cierpną plecy, taki męczący ból ;/ wrrrr... I jak tak sobie siedziałam dłużej to już kompletnie. Mała dokazuje jak zawsze, wyczułam dziś jeszcze coś jakby skurcze

Dzis spakowałam do torby jeszcze chusteczki, trochę pieluch i kilka ciuszków dla małej, nawet nie wiem czy się w ogóle przydadzą, bo pewnie i tak będzie nosić szpitalne. Później jeszcze musze emkowi spakować drugą torbą dla mnie i małej na wyjście, bo sam to raczej sobie nie poradzi

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Jesoo do nich trzeba łopatologicznie, no jak można przyznać się, że wsumie u rodziców zrobiłem tak jak wy mowicie, a nam chcial zrobic tak ze siedzielibysmy z kolanami na drzwiach

Dzieki za wsparcie, czytac kompletu nie musicie tylko zrozumcie

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

missyy ja sie wkońcu zdecydowałam na szpital gdzie dla dziecka tylko chusteczki i pampersy trzeba

MAniula wiem coś na temat kibelków blokowych

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Maniula szczerze współczuję.. Przy nich ciągle widocznie ktoś musi być. Ciebie szkoda żebyś się denerwowała, a mężowi pewnie szkoda urlopu, bo lepiej wykorzystać go jak Ewcia będzie na świecie. Masakra..Musisz to jakoś przetrwać.
Matko weźcie mi dajcie trochę siły.. Byłam dzisiaj tylko na tym ktg ( pół godz, na pieszo w jedną stronę) i teraz na zakupach i już padam na twarz. A tu jeszcze południa nie ma.. Wszystko na obiad jest, a sił nie ma żeby go zrobić :/
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Powiem Wam, że mam siłę jako tako jak wstaje rano z łóżka, mija parę godzin i już bym najchętniej ubrałabym się w piżamkę i spać ;D ;D Tak szybko mi siły braknie i chęci na cokolwiek.
MAniula Z "fachowcami" niestety tak jest, że trzeba wszystkiego doglądac, bo jak zostawi się im pole od popisu to potem można się nieźle wpienić ;]
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

missyy ja mam to samo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
widze ze sporo wizyt w najblizszym czasie, ja mam na 10tego, tez jestem ciekawa jak tam moj maluszek, zaczynam sie troche stresowac porodem, a wlasciwie nie samym przebiegiem, bo tego sie nie boje, wiem ze dam rade, ale tym zeby malutki byl zdrowy. i zeby nie bylo zadnych komplikacji.
taka zniecierpliwiona juz sie robie. w weekend planuje zrobic zakupy i spakowac torbe do szpitala, zeby juz byla.
bede jednak rodzic ze swoja polozna, dzwonilam na kaminskiego u umowilam sie z nią na piatek, wiec ide zobaczyc szpital ( na kaminskiego jeszcze nie rodzilam ) dowiem sie co i jak. Dowiedzialam sie przy okazji, ze przy 3 dziecku nawet jakby nie bylo miejsc nikt mnie nie odesle do domu.
pozdrawiam serdecznie
- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja jak zwwykle w nocy nie bardzo spalam dopiero przed 7 zasnelam a o 9.30 musialam wstac:/ a wtedy najlepiej mi sie spi:D Moj maz nazywa to ,, bobaskowa godzina" bo Ja cala ciaze mam tak ze od 7 moglabym spac do 10:)
Dzisiaj po mnie przyjechala moja przyjaciolka kasia z Adzia: czasem na blogu sie przewijaja:D Adzia to ta Fasola co sie urodzila w lutym:D
pojechalysmy na zajecia Aktywnej Mamy(naleze tam do szkoly rodzenia:)dla mam z dziecmi. Ja sobie polezalam na macie a Kasia cwiczyla z innymi mamami i dzidziusiami od 2,5 mca zycia. Fajowo, tylko jak Ja z trzema bobaskami tam bede chodzic hehe;p
wrocilam do domu standardowo wykonczona ale jeszcze odkurzylam, jak to Ja;p
teraz leze jak kloda. standard:D Czekam az B wroci z pracy.
Plan na obiad chmm : mieso mielone jest i pomidory w puszcze z ziolami i nie wiem kurcze:D Moze spagetti? Ale to B bedzie musial zrobic Ja nie dam rady;/
Natalka, aggi: Ja tez tak mam ze kompletnie odejmuje mi nogi, nie wiem czy to przez jakis ucisk czy przez co. ALe bol jest niemilosierny przy tym;/
Natalka: Aggi wyjelas mi pytanie o skurcze z ust: kurde jak to mozliwe ze nic nie czuc???

JA sie dopiero dowiedzialam pare dni temu ze skurcze w ciazy te porodowe to roznia sie znacznie od skurczu np łydki: Ja myslalam ze to cos podobnego a to sie okazuje ze moje mega bole wieczorne plecow i podbrzusza to skurcze..
Ale tak to jest jak ktos zielony w danym temacie:D
Maniula: boooze mega wspolczuje tych,, fachowcow" biedna musisz sie ostresowac- ale jak juz mowilysmy wielokrotnie teraz sa takie czasy ze jak nie dopilnujesz czegos sam to miec tego nie bedziesz. Takie ludzie, taki kraj.
Sukienki : z fartem mam, tą akurat od siostry dostalam, gdzies mi kupila w wawce ale co gdzie nie wiem, potem zerkne na metke az z ciekawosci
Moje Fasole znow skacza jak opetane;p
kurcze wstane moze cos ogarne z tym obiadem:D he Ja teraz jak gotuje to oparta: kąt 90 stopni;p
caluski kochane, bede potem, aha mam nadzieje ze tak jak aggi na blogu napisalas nasz watek nie rozpadnie sie jak urodzimy
natalka: ooooo tak niech mnie rozpakuja lada chwilka: jestem ready;pp;p;p;p
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

MAniula Ale Ci współczuje tych remontów... Życzę Ci aby szybko się skończyły

My dziś zaczynamy malować jeden pokój, a po 7.07 jak wstawią nam okno ruszamy z remontem pokoiku dla malutkiej

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

katsi ja też najlepiej zasypiam jak mąż pojedzie już do pracy czyli tak 6-10

dziulka no to jak już przekroczyła magiczne 1kg to do 2 coraz bliżej......

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Sytuacja na ten moment opanowana, tak myślę...,
Napiszcie mi czy wy macie deszczownice w lazience? My mamy miec ale mi na tym nie zalezalo, P chce wiec bedzie dla mnie to taki dziwny wynalazek

Zobaczymy co dalej bedzie sie dzialo..... to taki film z dreszczykiem ten remont....

Natalia tobie sily odbiera a mi mimo tych 3 godz snu adrenalna tak skacze, ze o snie nie mysle

Ciekawe z tym ktg co piszesz ze skurczy nie czulas a wyszly

Sil zycze, bo widze zescie wszystkie oslabione.
Buziole:)
I osobne buziaki i uściski dla Zuzi od cioci Mani