- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
nocka super, sniadanko zjedzone, ciepełko już czuć od rana ładne sloneczko za oknem
teraz lezymy i odpoczywamy
później może przejde się na rynek bo mam teraz nie daleko, a później trzeba iść dokończyć sprzątać stare mieszkanko i z głowy
kakadu a z czym Ci wyszlo przez jedzenie w mc ??? dziecko chorowalo czy chodzi o zbędne kilogramy bo to akurat mam w nosie ??? wiesz jestem osobą która strasznie do siebie bierze takie rzeczy i poczułam się jak wyrodna matka która o dziecko nie dba niestety taka już jestem ale nie uważam żebym jednym hamburgerem wyrzadzila krzywdę
MAniula a dziękuję
no no widzę że remont idzie do przodu nie zapeszajac super
dziś i jutro pewnie znowu będzie cisza na forum więc przyjemnego weekendu dziewczynki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
ja się tylko melduję weekendowo, bo od rana głowa mi pęka i nie mam siły nawet czytać i odpisywać.
Ł. od rana dzielnie pracuje..( myje okna, zmienia karnisze), a ja nawet nie mam siły i chęci obiadu wymyślić.
Miłego weekendu! :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Witam sobotnio w przerwie między sprzątaniem a jedzeniem nektarynek
nie umiem się od nich dzisiaj oderwać !
Byłam z mężem oglądać wózek który chcieliśmy kupić i w sumie spoko wszystko fajnie, ale
asienka jak zobaczyłam na żywo ten zielony riko który pokazywałaś.... makabra zakochałam się
No ale cenowo zbył ŁAŁ tak jak mówiłam... ale piękny jest
Izi aha no to siedzisz na 'bombie' nigdy nic nie wiadomo, mój znów do przodu z USG jest o tydzień
także szybko rośnie i zobaczymy jak u mnie to wyjdzie
hahahah co do przepisu nie ma za co, sama wymyśliłam, przetestowałam, żyję także się nie otrujecie Ale miałam mega ochotę na coś ze słonecznikiem
Inna pięknie wyglądasz a ja mam plan jeszcze przed rozwiązaniem wszamać kebab i jechać na kurczaczki do kfc hahah bo potem jak będę karmiła to nie da rady to trzeba korzystać
dziulka ale śliczna i coraz większa, rośnie w oczach !
MAniula hahaha no rzeczywiście ale temat z rana wsam raz do moich ciastek hahaha
nataliaja wczoraj okno myłam bo już patrzeć na nie nie mogłam ale powolutku po jednym ...
Udanego weekendu !!
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Kakadu dowiedziałaś się czegoś ciekawego od położnej? Czegoś, co może się przydać zaraz tam rodzącej?
Niech ktoś zabierze ode mnie ten upał, bo zawroty i ból głowy nadal mam. W ogóle, to jakoś nie zapowiada się na chłodniejsze dni..
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Inna zgodnie z obietnicą, wrzucam fote
Nie martw się o zachcianki, mnie ciągle shake truskawkowy z mc'a prześladuje, jak jestem na zakupach to od razu emka na driva kieruje, żeby mi kupił
gratis zdjęcie wieeeeeelkiego brzuchola
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Ślicznie wygladasz no wzroku oderwać nie mogę no ja pójdę do fryzjera po porodzie jak mi trochę włoski odrosną ale Tobie pięknie w tej fryzurce i kolorze a brzusio slodziutki
- Izi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziulka Twoja Zuzia jest śliczna i faktycznie Wiercipiętka, film mnie wzruszył. Trzymajcie się dzielnie, niech Mała zdrowo rośnie!
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Teraz są takie ciepłe, miedziane, o to mi chodziło Ja zdecydowałam się na farbę teraz, bo nie wiem czy po narodzinach bobo znajdę czas
Izi Mnie zgaga ostatnio nie opuszcza, jestem już na takim etapie, ze biorę Renni. Pij dużo wody, np z cytrynka albo mleko, zajadaj migdały, jogurty, to może trochę ukoi ten pożar.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
natalia87 dowiedzialam się, ze oblozenie w szpitalu jest duże, że chronią krocze, ze polozna bedzie ze mna przez caly czas, ze mam jedynie miec dla dziecka pieluchy i chusteczki, ze ta polozna przyjedzie do mnie jak sie zacznie, ze mam caly pokoj do dyspozycji generalnie nic czego byś nie widziała.
Aha i mowila ze maja duzo wiecej ciec niz sn ze po sn po 2 dobach wypuszczaja jak wszystko ok.
- Izi
- Wylogowany
- gaworzenie
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziekuje za komplementy dotyczace zdjecia z fb.sesja wyszla magicznie,widzialam juz kilka fotek i powiem szczerze ze nie spodziewalam sie az takiego efektu;)
Ale jak juz bede miala calosc to sie Wam.pochwale;)
Coz u mnie nowego..:tak na serio to wczoraj myslalam ze juz rozpoczela sie akcja porodowa..przestalo bolec itd po dwoch godz..
Bylam w czw u gina a teraz ide z B w pon chyba ze zaczne dzis rodzic..Jak nie to idziemy jutro i chcemy tez w szpitalu zalatwic jutro sprawe-umowic sie na cc jak soe da to w tym tyg co bedzie teraz bo Ja juz nie daje rady.oddychac chodzic poruszac sie SAMA nic zjesc ani ogolnie funkcjonowac. BOL mi towarzyszy w kazdej sekundzie i nie jest tak ze sie zale.poprostu juz koniec.wyczerpalam baterie i psychiczne i fizyczne. Modle sie zeby utulic dziewczynki i i tak sie dziwie ze tyle wytrzymalam bo juz prawie2 tygodnie od usg szpitalnego..
Nie jestescie w mojej sytuacji i fajnie mi sie czyta jak sobie funkcjonujecie;tak normalnie jak..kobiety w ciazy. A Ja..chmm mysle ze to psychicznie bylo zbyt wiele- ten strach od tylu miesiecy o te male istotki..
Moze jskos wytrwam do jutra a jak nie i bol powroci dzisiaj to jedziemy na IP niech mi robia ktg i tam niech lekarz moj przyjezdza i decyduje..
Dziulka:Zuzinka jest cudna jak za kazdym razem!tylko piekniejsza i wieksza.z moim B zawsze czekamy na cos nowego od Ciebie:zdjecia info. Juz ladnie przybiera aby migiem dobije do dwojeczki!
Inna i Kakadu: hi jak koguciki nastroszone:)))
Kazdy ma swoje zdanie i udowadnianie sobie racji w tym przypadku...za trudne tak mysle;D
moj B wczoraj jadl kebaba i takiej mi ochoty narobil!ze jak bym tylko cos mogla zmiescic to tez bym sie pokusila o gryza chociaz;ppp i jak aggi piszesz;sama bym zjadla kazda z tych rzeczy:)ale to juz chyba pozostanie w sferze niespelnionych zachcianek ))
Missy:brzusio piekny;)
Maniula:jak remont?
Aggi:okna mylas;)))szalona kobieto niech Twoj chlopczyk pomieszka z Toba w brzuszku jak pisze Natalka;)))
Natalka: UPAL to jest katastrofa,(jak zobaczylam pogode na nadchodzace dni to plakalam 33 stopni,35 stopni:Boze zlituj sie;(Mam podobnie jak Ty czy Aggi;upal to najgorsze co w tym okresie moze byc...
Caluje i..poslijcie pozytywne mysli w nasza strone,niech Fasole juz beda gotowe na wyjscie i spotkanie z mamusia...
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziulka Zuzinka cudna:)az sie wzruszylam:)
Pozdrawiamy
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Z gory dziekuje i pozdrawiam
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Jusia nie znam sie, moze zadzwon do lekarza i sie dowiedz poprostu?
Gaska trzymam kciuki.
Izi wow, niezla przygoda, a zwlaszcza, ze dziki byly z mlodymi. Ale nie dziw sie, ze one do miasta wchodza a dokladnie na peryferia. Bidy maja coraz mniej przestrzeni zyciowej, nie ma pol, a ludzie kradna kazdy nieuzytek. Kazdy chce zyc ;( , ale uwazaj na siebie, ja bym miala w gaciach, ja tez mam las blisko ale osiedle od 30lat stoi. A w ostatnich latach zimą, bylo widac blisko efekt ich zerowania. Tak samo czesto widze slady saren.
Katsi jestes dzielną, silną kobietą. Znosisz wszystko potrójnie, walczysz o dobro kruszynek.
Podziwiam i wg życzeń śle duuuuużo pozytywnej energii.
Aggi heh wybacz, twoje ciastka zapewne w towarzystwie mojego wc zwyciezaja w kwalifikacji przeczytanych postów hihihihihi
Kakadu, inna hormonki tu widze ciazowe. I zamykam temat!
A u nas ok. Wczoraj w kinie sie mega odstresowalam, potem weszlam do domu i probowalam poodkurzac-masakra wzbilam takie ilosci kurzu, pylu i Bóg wie czego, ze moj poziom zadowolenia opadl do -100
Ale ogolnie mysle, ze do wt lazienke i wc zamkna. Obecnie w domu mam kibelek turystyczny z dzialki, taki z plynem co zoobojetnia ..., spluczka te sprawy wiec oki. Kolejna rzecz na ktora im musimy zwrocic uwage, zeby uwazali na brodzik full nowiutki, a tam piach itd, nosz kurde. Niby jest folia ale jak sie przyjrzec piach juz pod nia, jak beda zarysowania to na ich koszt poprosimy nowy....
Lazienka zapowiada sie sliczna ehh po tym wszystkim bedzie piknie. A na dzis w planach, zapakowac moja mame, psa i na dzialeczke pieczone ziemniaki na ognisku w kociolku zrobic
Ps missy nie moge zobaczyc twojego zdj z fryzurą...
I prosze tu jeszcze fota ze spaceru z kina. I moje balkonowe cuda, wszystko wysiane albo przezimowane. To nie wszystko bo mam jeszcze pomidorki, ziola, rukole mniam
Milej niedzieli!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Witam zatem
Jakaś ta noc nie zaciekawa była dla mnie często się budzilam, sny jakieś nieciekawe i chyba trochę za duszno mi było ale okna to wolalam na noc nie otwierać żeby znowu mnie nie przewiało :/
Wczoraj mama dokończyła sprzątanie starego mieszkania, dzisiaj oddajemy klucze i spokój jak to mój mąż wczoraj powiedział teraz zostaje juz tylko czekac na niego i Nadie
Jutro z rana wizyta u ginka więc zobaczymy co u niuni słychać ostatnia wizyta byla ponad miesiąc temu to pewnie sporo się zmieniło
jusia na Twoim miejscu skontaktowalabym sie z lekarzem. lepiej nic na własną rękę nie brać.
katsi nie zazdroszczę Ci bólu, ja z jedynym dzieciątkiem "wysiadam" i jest mi bardzo ciężko a jak Ty z trzema musisz wytrzymać to na pewno nie jest to żadna przyjemność. ale jeszcze trochę ja cały czas tak sobie powtarzam
MAniula super zdjecie i piekne kwiatki Ja właśnie chodzę i patrzę za jakimś lisciakiem do pokoju na parapet, niestety reki do kwiatów to ja nie mam dlatego wolę lisciaka
Izi też kiedyś miałam przyjemność spotkania dzików na osiedlu nic fajnego a już z młodymi jak są trzeba naprawdę uważać
no ja dziś w planach mam robienie obiadu : "gołąbki w sosie pomidorowym" tak chodzą za mna a nie ma to jak wlasnej roboty
i chyba wezme się za słonecznikowe ciasteczka z przepisu koleżanki
także dzień w kuchni
miłego dnia