- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Asienka rzeczywiście przeboje z tymi roletami

Jusia ja miałam przepisaną Natamycynę. Chyba 3 tygodnie brałam i to było na początku ciąży i (odpukać) od tamtej pory spokój.
Katsi łączę się z Tobą w upalnym bólu.. Mi zostało równe 3 tygodnie (o ile mały wysiedzi) i jeśli to będą upalne 3 tygodnie, to ja się chyba poddaję.. A Tobie życzę z całego serca żebyś poznała w końcu termin cc, bo skoro ja nie wytrzymuję, to nie wiem kochana jak Ty dajesz radę :*
Gąska trzymaj sie dzielnie. Dlaczego Cię zostawili? Dalej wody się sączą?
A ja jutro mam wizytę na 13.30 i zaraz będę chyba dzwonic i pytać czy da się ją jakoś przełożyć, bo nie dojdę tam sama w 34 stopniowym upale.
- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

u nas wszystko dobrze. Od kilku dni maluszek uciska mi dół macicy, że aż czuje czasami straszny ból i kłucie. Szczerze wczoraj zaczynałam się zastanawiać czy są to może pierwsze skurcze, czy to Antek tak broi w brzuszku

katsi czekamy na wieści

gąska trzymajcie się, skoro jest taka potrzeba byście byli pod obserwacja to cóż trzeba się troszeczkę przemęczyć dla dobra malenstwa

asienka dobrze że zauważyliście, wywąchaliście śmierdzącą sprawę przed narodzinami maluszka.
jusia witaj i życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Mi tez do diabelstwo wyskoczyło po antybiotyku i też dostałam globulki i maść, oczywiście z przepisu lekarza, chyba Pimafucin. Pobrałam tydzień i przeszło. I nie wróciło

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja też mam dziś wizytę na 14 kurka i nie mam samochodu..., więc 20min spaceru do centrum miasta, będę szukać drogi w cieniu... nie wiem jak to zrobię.
Ale jutro ma być lepiej.
Spokojnego dnia dziewczynki uff
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Dopiero trochę pod wieczór zrobiło się ciut chłodniej, ale i tak nie dałam rady choćby chwili powietrza złapać, bo nogi mi sie dosłownie uginały, a w oczach mroczki. Dopadłam męża jak podlewał trawę i chłodziłam się wodą z węża

Taką ochotę dostałam na te ciasteczka, że mimo upału wzięłam sie za nie

Maniula Ładne masz kwiatuszki

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziewczyny zazdroszczę Wam, że macie gdzie trzymać takie piękne kwiaty. Mnie za to kochają storczyki i chociaż nimi mogę się nacieszyć na blokowym parapecie

missyy powtarzam się, ale pięknie wyglądasz

P.S Wszystko bym teraz oddała za McFlurry Oreo z polewą czekoladową

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Jusia : naszpotrojnycud.blogspot.com

Data cesarki wstepna;poniedzialek o 9
Ale: w srode wizyta w szpitalu na usg: dzidzia jedna pch a glowe do kanalu rodnego.czop blokuje dalej ale szyjka bardzo skrocona. Powiedzial ze w kazdej chwili moze puscic szyjka i w srode moga zdecydowac ze tna.wiec pff czekam.mam skurcze dlatego te plecy bola;/ bol mnie zabije tak szczerze.dzieci niespokojne jakies albo rozbrykane.miejsca mega malo maja powiedzial..bozeee natalka ja mam w srode o 11 usg i nie wiem jak tam dotre bo moj B musi pracowac.ukrop!!!
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}

Natalia jutro może będzie chłodniej, tego ci życzę

Marsi faktycznie pierwsza ciąża to wielka niewiadoma. Ciągle się obserwujemy, ale ile radości

Asienka coś mi tu śmierdzi, że mieli dużo takich zwrotów.

Katsi trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po twojej myśli!

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Depresja poporodowa gwarantowana

U mnie jutro też 33 stopnie zapowiadają, więc nie wiem gdzie mam się schować ;/
natalia87 ja wczoraj małża wysłałam po zakupy, z powrotem dowiózł mi Mc Flurry'ego ;D Cieszyłam się jak dziecko

Maniula mnie też kiedyś ogród nie interesował, a teraz to tylko patrze co tu nowego dosadzić

katsi87 Wytrzymaj jeszcze troszkę :* A do poniedziałku szybko zleci

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A mama może spróbować je przesadzić, bo może już korzenie się nie mieszczą albo pogniły w doniczce i trzeba im trochę nowego podłoża. Albo może jakiegoś nawozu im trzeba.
missyy ja też wczoraj zjadłam, ale co ja na to poradzę, że dzisiaj znów za mną chodzi

Wow! Hortensje powalają!
- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja jestem z synem, mama i 3-letnia córka brata na działce Weekend faktycznie pogoda nie dla nas też nie mogłam sobie miejsca znaleźć a jeszcze gorzej jest ze spaniem bo strasznie gorąco i mimo ze śpię cała odkryta to się pocę Dziś jest duszno ale czasami taki wiaterek wieje i słoneczko jest za chmurami to chociaż tyle dobrego Zjadłam śniadanko i siedzę na huśtawce bo nic mi się nie chce Czytać Was mogę Gorzej będzie z pisaniem bo słaby internet tu i z komórki Brzuszek nasmarowałam parafinką i sobie wsiąka

- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
katsi, jak ja Ci zazdroszcze 3 dziewuszek

natalia87 co do pogody to masz racje

marsi jezeli chodzi o upały, to powiem szczerze ze wczoraj mi doskwierały, bo troche pochodzilam po miescie, to u rodzicow mojego m, to mame z mlodym na pociag odprowadzic, wiec troszkę się umęczyłam, a dzisiaj poniedziałek i od 10 siedzę w klimatyzowanym biurowcu, wiec fajnie mam, tylko wyobrazam sobie co bedzie jak wsiąde do samochodu , bo dzisiaj zostawiłam na zewnątrz, ( mamy garaż , ale brama jest wąska i już kilka razy przejechalam caly bok, wiec teraz wole nie wjezdzać