- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
W klawę już mi nawet cięzko się ostatnio stuka Hehe, upały nadchodzą, więc lepiej nie będzie.
Byłam u fryzjera, czuje się booosko, nareszcie jakiś kolor na włosach, ładnie błyszczą, jak nowe Dziś wizyta, szyjka długa, zamknięta. Panna Maja obrała już drogę ku wyjściu . Jednak dobrze czułam, pisałam wam z reszta, główką usadowiła się w dół. A nożki i rączki skierowane na lewej stronie, także to też wiele wyjaśnia, dlaczego nie mogę spać na lewym boku. Przygniatam ją
Nasłuchałam sie oczywiście o jej główce, bo taaaaka wielka. Wymiary jak z 36 tyg. Waga 2500 kg , sama główka już sporo waży
Idę się już położyć, bo nogi mam jak z waty Poczytam sobie co tam u was jutro rano przy kawce. Bez wspomagacza ani ruszz.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
polecam : mama-trojki.blogspot.com
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
To Ty jeszcze pracujesz ???
skąd siły bierzesz bo mnie ciężko do sklepu iść a do pracy to bym chyba nawet nie miała siły wstać
missyy pokazuj nowa fryzurę ciekawa jestem ja to juz do fryzjera w ciąży się nie wybieram chociaż moje włosy wolaja o pomstę do nieba ale trudno przezyje trochę odrosna to po porodzie i połogu bedzie można wiecej powojowac
izi witaj poopowiadaj nam o sobie wrzuc zdjonko brzusia chętnie popatrzymy, poznamy
Wiecie co tak się z Wami zzylam ze nie wiem jak ja później gdy juz nie będzie tyle czasu na pisanie bede bez Was i waszych porad żyć mam nadzieje że mimo naszych obowiązków przy dzieciach znajdziemy chwilke by tu zajrzeć i napisać co u nas i naszym maluchów slychac
asienka no z tymi bólami to tak mi wygląda jakby coś sie szykowalo Twoja fryzurke tez chce zobaczyc wrzucaj fotki
ale żem się najadla i trochę po południu pospalam ale jakaś dalej senna jestem wiec czas lulu
dobranoc :*
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Asieńka no bóle takie jakby porodowe, ale to nic nie znaczy, bo jak nie są regularne, to jeszcze nie czas. Ale już blisko. I podziwiam, że znajomych jeszcze w gościach przyjmujesz.
Przeniosłam zawartość szaf Marty do jej pokoju. Matko ile ona ma sukienek i bluzek. Mogłabym obdzielić Kasiowe trojaczki. Jeszcze żeby w nich chodzić chciała, bo takie słodkie są. Nic może druga będzie strojnisią.
Plan na piątek - iść do innej przychodni wypytać o pediatrów.
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
czekam na sen jak zwykle wiec naskrobie;)
u nas co nowego: haha pokazalam brzuch w tv haha. Szoook i dla mnie ale szvzerze? Czego sie nie robi dla dzieci? Ja jestem w stanie wszystko zrobic;) ciesze sie ze to nagranie bylo dzieki tej zastepczyni prezydenta.bo jeszcze mam kolege w zanadrzu tak jak wam pisalam ostatnio zeby troche szpital nastraszyc.mam nadz ze ten rozglos pomoze i obedzie sie bez komplikacji. Moze rowniez pampersiki dostaniemy skads: wierze bardzo ze jakos to sie uda: bede tylko o pieluszki apelowala do konca 1 roku zycia wszystkie rozmiary.bo pozniej jak zostane z moim B z tym sama. Z najnizsza krajowa po odtraceniu ze zostanie80% to pfff chyba ziemie bedziemy jesc zeby starczylo;)takze zaciskajcie kciuki;))))
Wczpraj za to byla u mnie przyjaciolka i robila mi i Fasolom sesje mmmm bylo cudnie! Nie mialam nigdy sesji zadnej nawet na slubie bo tam tylko zdjecia normalne,wiec teraz sie czulam tak wyjatkowo.zwlaszcza jak przeslala mi zapowiedz(Ja zadnego zdjecia w trakcie robienia nie widzialam;)- czaddd.wrzucilam na fb nasz potrojny cu to tam mozecie zerknac;)
pozatym bylan wczoraj z rana u lekarza z powodu swedzacego jak cholera brzucha:powoedzial ze lepiej nie bedzie.zrobil usg.powiedzial ze jest zwapnienie na lozyskach i widac jakies pasy biale,pokazal mi-ze to sie robi przy koncu ciazy.Fasole maja mega malusio miejsca.martwie sie;/
mowie mu ze Ja chce9 lipca w srpde,jak bede w szpitalu to ustalic date cesarki.bo nie bede czekac jak na bombie.zwlaszcza ze nerwowo siadam.no i on powoedzial ze i onprzyjedzie niby i ze maks1,5tyg zebym wytrzymala od wczoraj.
No wiec chmmm czekam do srody.
A teraznadrabiam co zapamietalam;)
Asienka: ktora z nas sie pierwsza rozpakuje haha? jestes na wylocie moja panno;ppp
co do rwy i skurczy czy tez boli/zwal jak zwal
to my mamy identycznie! Naprawde!mi lekarz mowi ze te bole to skurcze ale ile w tym prawdy?
Missy: po fryzjerze mmm cudownie tez uwielbiam to uczucie;)))
mierzylyscie brzuszki: Ja mam 106chyba.pomiar z przed dwoch dni.w domu nie mam centymetra;)
A wy jakie piekne pomiary a u zadnej nie widac;)))piekne kobietki!
Inna brzuszkiem sie pochwalilas: supeeer Nadia ma domek;)i gratulacje finishu przeprowadzki.teraz lez odpoczywaj i czekaj ladnie na donoszone tygodniami Dzidzi i meza;)
Kakadu:szacun ze dalej pracujesz!!!!))
Natalka
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pisze z tel i musialamwyslac zeby sie nie skasowalo;)
Brzuszeczki tez macie piekne mmm kazda jedn;)pileczkiii;)
Czas nam jakos tak uplynal ze juz 200 bedzie stron zapisanych, a my wszystkie zmierzamy do wyklucia;)))
Maniula: dalej wspolczuje ekipy... Nieee Ja bym cierpliwosci nie miala:)ale za to slicznie bedziecie miec;)bedzoe pachniec nowoscia:lubie to;)
Nie wien jak to u Was jest ale moje dzieci WCALE nie chca spac.wcale!!!! Wogole!!!! Skacza pchaja sie kopia wypinaja SZOKkk.mam nadzieje ze w wieku prenatalnym sa takimi diabelkami a jak wyjda beda dla mamusi i tatusia laskawe;) ehhh uciekam spac.stopery w uszy bo te bloki to pozal sie boze wszystko slychac co u kogo;/
Do pozniej kochane!;*
p.s:zapowiadaja potrzydziesci pare stopni do srody... Boje sie az;/
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Pospalam jeszcze trochę
Upałów nie unikniemy. Trzymajcie się jakoś
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
noc minela spokojnie z trzema pobudkami na siusiu chyba mała musiala mi uciekać na pecherz.
co do słonecznej pogody jestem za w końcu trochę niech poswieci bo pogoda jest tragiczna w ogóle jak nie lato wiec czekam na słoneczko ale upałów nie potrzebuje hehe
katsi widzieli zapowiedz widzieli, czekamy na więcej tez bym zrobiła jakaś sesyjke ale męża nie ma a jak pisalam do jednej fotografki ile taka sesja by kosztowała to mi nie odpisała ... no cóż trudno.
Widziałam że dla trzeciej niuni juz imię wybrane
i też jestem ciekawa czy to jest Lili czy Liliana ?? w każdym razie i tak są śliczne obydwa
i ja tez ostatnio mam tak z tym brzuchem że niemiłosiernie swędzi zwlaszcza dół brzuszka.
w poniedziałek zapytam doktorka co o tym sądzi i jak to tak dalej ma być?
ide dziś sprzątać stare mieszkanie ale nie wiem czy bede miala na to zwyczajnie siły, kręgosłup ostatnio mi nie pozwala na za dużo więc zobaczymy jak te moje sprzątanie będzie dzis wyglądać.
tak dzisiaj piątek, zaczynam 37 tydz )
jeszcze tydzień i ciąża donoszona
za 10 dni przylatuje w końcu mężuś
no i weekend z którego się nie ciesze bo na forum znowu pewnie będzie cisza
milego dnia :*
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
noc minela spokojnie z trzema pobudkami na siusiu chyba mała musiala mi uciskać na pecherz.
co do słonecznej pogody jestem za w końcu trochę niech poswieci bo pogoda jest tragiczna w ogóle jak nie lato wiec czekam na słoneczko ale upałów nie potrzebuje hehe
katsi widzieli zapowiedz widzieli, czekamy na więcej tez bym zrobiła jakaś sesyjke ale męża nie ma a jak pisalam do jednej fotografki ile taka sesja by kosztowała to mi nie odpisała ... no cóż trudno.
Widziałam że dla trzeciej niuni juz imię wybrane
i też jestem ciekawa czy to jest Lili czy Liliana ?? w każdym razie i tak są śliczne obydwa
i ja tez ostatnio mam tak z tym brzuchem że niemiłosiernie swędzi zwlaszcza dół brzuszka.
w poniedziałek zapytam doktorka co o tym sądzi i jak to tak dalej ma być?
ide dziś sprzątać stare mieszkanie ale nie wiem czy bede miala na to zwyczajnie siły, kręgosłup ostatnio mi nie pozwala na za dużo więc zobaczymy jak te moje sprzątanie będzie dzis wyglądać.
tak dzisiaj piątek, zaczynam 37 tydz )
jeszcze tydzień i ciąża donoszona
za 10 dni przylatuje w końcu mężuś
no i weekend z którego się nie ciesze bo na forum znowu pewnie będzie cisza
milego dnia :*
- Izi
- Wylogowany
- gaworzenie
Nataliaa87 Jestem z wielkopolski, konkretnie z P-nia. Jest to moje pierwsze dziecko Ciąża w porządku, co prawda na początku musiałam leżeć i sporo schudłam, stąd niezbyt duży brzuszek, ale wszystko w porządku. Córeczka się dobrze rozwija, a to najważniejsze A Ty kiedy spodziewasz się Maluszka i jaka płeć?
Ann-sunshine Moja Mała jest już ułożona główkowo i przygotowuje się na poród naturalny. Ostatnio miałam nieciekawe dolegliwości i jakieś stany zapalne, dlatego idę jeszcze teraz we wtorek do szpitala na obserwację i badania, to dowiem się pewnie więcej co i jak
Asienka87 Będziemy mieli córeczkę, nad imieniem się jeszcze zastanawiamy i nie możemy się zdecydować Jeśli chodzi o samopoczucie, to raz lepiej, raz gorzej, ostatnio miałam kiepskie dni, jakieś dolegliwości nieciekawe, a do tego chyba hormony....
Miło Was wszystkie poznać i postaram się często odzywać
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Izi nas możesz bliżej poznać z pierwszej strony, tam jest nasza lista z terminami porodu i imionami dzieci
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
W skrocie remont do przodu. Nie zapeszam. Bedzie exstrim bo chce zeby skonczyli flizowac wc wiec w nocy do miseczki mi zostanie sikac ale bedzie sie z czego smiac za rok.
Izi witaj, ann pewnie dopisze cie do listy. Lepieej pozno niz wcale, a po rozpakowaniu bedziemy pewnie nadal tu pisac:)
Inna uwazaj na siebie przy tym sprzataniu. Nie szalej w upaly.
Katsi moja mama widziala reportaz z toba na ogolnej tv. Wiesz o tym ze to nie tylko na Lublin poszlo? A sesja bajka, chcialabym taka
Pozdrowionka dziewczynki i mocy na te upaly.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja dzisiaj z rana pobiegłam zrobić wyniki i nastałam się 1,5 godz. Nie było łatwo, zwłaszcza, że musiałam być bez śniadania. Pewnie ok. 15 będą wyniki, więc zobaczymy jak tam się miewa moja morfologia i inne sprawy
Już o 8 było bardzo ciepło, więc strach pomyśleć co będzie potem.
missyy czyli odpadasz z listy do cc Dobrze, że mała się odwróciła. Ja też zawsze słyszę, że główka duża Widocznie mózgi duże i mądre dzieci będziemy miały
Izi ja mam mieć cc 28.07 i będę miała synka, ale tak jak już Ann pisała zerknij sobie na pierwszą stronę- tam jest wszystko Ktoś z nas chyba też jest z Poznania.. missyy???dobrze kojarzę??
Moja torba prawie spakowana Jestem z siebie dumna Jeszcze brakuje mi kilku drobiazgów, ale to co najważniejsze już jest
Kakadu nie wiesz może dokładniej, co jest potrzebne na Kamieńskiego dla dziecka?? Bo mi położna kazała wejść na stronę szpitala, a tam jest strasznie ogólnie to napisane. Nie wiem czy mam brać takie rzeczy jak patyczki i waciki dla małego i całą resztę drobiazgów potrzebnych do pielęgnacji.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja wiecej nie bede nic brala.no chyba ze dzisiaj cos dopowiedza. Ja to jeszcze nic nie mam oprocz lózeczka, a przepraszam ostatnio torbe kupilam do szpitala, bo mi sie spodobała