- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Oj mało nas już zostało: Natalia nie masz wyjścia tylko jutro zostać mamą, bo faktycznie wszystkie cię wyprzedzą.
Fajnie że udało wam się spotkać.
Zmykam bo muszę córę spać położyć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Pozdrawiam Serdecznie najmocniej te czekające.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
jesteśmy juz w domu, ale odkad przyjechalismy do domu jest masakra a teraz mala je i nie moze sie wyproznic podkurcza nozki, czerwieni się i strasznie placze i tak cala noc nic nie pomaga co polecacie ?? tak mi jej szkoda, pewnie brzuszek ja boli chce zrobic a wychodzi tylko takie cos zielone odrobinę w ogóle nie przypomina kupy i mala cala noc placze nie spi a my na wykonczeniu karmie ja tylko z piersi
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nos ja w pozycji pionowej tak zeby ciezar ciala trzymac na pupie nos ja w rogaliku takim jakby, mozesz ja wykapac w cieplej wodzie to na pewno pomoze
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Kakadu gratulacje miejcie się zdrowo!
Natalia POWODZENIA dziś już będziesz mamą!
Inna tu niestety nie pomogę, ale pomyśl co jadłaś...
A ja zaglądam za okno i jestem szcześliwa, nie ma słońca, po deszczu, i jest powietrze. Ostatnie dni to koszmar, parno, duszno, wilgotno i upalnie.
Plan na dziś poskładać ciuszki, przepakować/dopakować torbę i poogarniać co nieco.
Miłego. Ja dziś papryka faszerowana. A jak wasze diety? Co jecie mamusie?
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
A co do mnie to UWAGA DZIŚ GRYZĘ I MARUDZĘ. Nerwy mi dziś puściły. Bo powinnam rodzić, a nic się nie dzieje i męczy mnie czekanie i niewiadoma, bo Marta chyba jest chora i rano taką scenę zrobiła, że nie mogłam jej uspokoić, aż męża musiałam obudzić, a teraz ryczeć mi się chce, że własnego dziecka nie umiem uspokoić. Mama dziś przyjeżdża i wiem, że mi o babci powie, a ja muszę kłamać że nie wiem. Boję się, że Marta faktycznie będzie chora a ja z noworodkiem. Brat z dziewczyną przyjeżdżają w czwartek a ja nie wiem gdzie będę, czy z brzuchem, czy z dzieckiem. Jednym słowem uj dziś i już. Więc cicho sza na temat mojego porodu bo będę beczeć. Matka Polka dziś ma doła.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Goście wczoraj przyjechali o 23.00 dopiero, chwilę z nimi posiedziałam i poszłam spać niech mąż ich zabawia a teraz już ich zawiózł na lotnisko i wrócą w sobotę i będą do niedzieli. Ale przyjechali z córką która w tym roku miała bierzmowanie i już się dowiedziała że będzie chrzestną także jeszcze tylko chrzestny został
W końcu fajna pogoda za oknem jak dla mnie to cały tydzień może taki być
Natalia - powodzenia teraz już Szymuś nie ma odwrotu jak tylko wyjść z brzuszka i oby jak najmniej bolało
Kakadu- wielkie gratulacje Niech Filipek zdrowo rośnie a Ty szybko dochodź do siebie
Ann- trzymaj się a hormony no cóż zrobić widać że dają o sobie znać ale dobrze będzie Musi być !
Inna- Ann i Kakadu dobrze Ci radziły Tak już jest że maluszki mają Kolki Bartuś też ma czasami jest lepiej czasami gorzej Czekam jak skończy miesiąc bo wszystkie specyfiki z apteki na te dolegliwości można podawać od miesiąca Jedyne co możesz kupić to herbatę bio koper włoski Hippa Ją można dawać od tyg życia. A tak nosić i ciepła kąpiel i masaż brzuszka No i uważać na to co się je
A zielona kupką się nie przejmuj to nic takiego Bartuś miał jedną zielona co wieczór przez parę dni
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pozdrawiam bezbolesnych porodow zycze
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Natalia trzymam kciuki!!!!!!!!
U mnie dziś bolognese korzystam póki nie karmię, bo potem o takich pysznościach będę mogła tylko pomarzyć
Zjadłam pączka i też humor trochę lepszy. A tu macie jeszcze ostatnie zestawienie brzuszka:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
- Jaś - moja miłość:-)
Wszystkim mamom gratuluje a nie ozpakowanym zycze szybkich i bezbolesnych porodow.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
jest uroczy, zapisuję godziny kiedy śpi i kiedy wstaje + ile zjada (karmię cycem i jeszcze daję mu odciągnięte z butli - wtedy wiem że jest najedzony)
no i chyba w końcu zaczynamy się dogadywać w kwestii rozkładu planu dnia
dziękuję za rady odnośnie pupki - staram się jak mogę mam nadzieję że zaczerwienienie i krostki znikną
kakadu gratuluję strasznie szybki poród miałas
natalia ściskam kciuki
inna a może coś zjadłaś niedobrego???? ja bym do pediatry z tym dzwoniła pewnie od razu
Ann kurka musi być dobrze zaciskamy z Maksem kciuki ! super brzuszek, po moim flaczek został
trzymam kciuki za nierozpakowane a mamusie pozdrawiam i ślę buziaczki dla dzieci
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Brzuszek sliczny,malutki chyba nawet mniejszy od mojego,musze M poprosic to zrobi foto i pokaze
Nataliaa87 chyba juz ma Szymonika,bo taka cisza czekamy na wiesci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.