- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
A ja jestem bardzo słaba, sflaczała, senna zero energii. Naprawdę tak się czuję. Nie wiem co mi jest ale od kilku dni to narasta..., dziś gdybym miała rodzić to bym spanikowała, że nie dam rady z braku sił.
Śpię dość dobrze, śpiąca jestem już o 21, wstaje o 8, dwa razy kibelek. Tej nocy tylko jakoś bardziej się męczyłam i co kurs do kibelka to brzuch jak kamień...
Miałyście takie zmęczenie? Przed chwilą się obudziłam z dżemki....
Ale brzuch raczej wysoko, źle mi się oddycha i jakoś nie mam ochoty na jedzenie, plus wizyty w toalecie na dwujeczkę.
Oby to jeszcze nie to.... chciałabym małą jeszcze chociaż z tydzień ponosić....
Ann, Gąska to wasza kolej ja gotowa nie jestem....!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Inna ciesz się takim stanem rzeczy, też bym takie nocki chciała. A laktator dobrze by było żeby ci wymienili, bo awaria po dwóch dniach to jakaś przesada.
Maniula ja też jestem duuużo słabsza, mimo, że dużo robię w ciągu dnia, to bardzo dużo śpię, właśnie od 21 do 6-7 rano i w ciągu dnia jak mi się uda.
Izi nie ma za co.
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Zostalysmy juz tylko 4 ann musisz sie rozpakowywac,zebym ja mogla
Dzis jakos duzo energii od rana mialam,od 8:30 caly czas cos robie i syneczek razem z mama aktywny lobuzuje i kopie ciekawe co wyjdzie po dzisiejszym ktg
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Gąska dokładnie pościel śliczna. Nie przesłodzona też moje klimaty.
Ja planuje jednak ten śpiworek, w spadku dostałam akurat taki mały lekki i jeszcze drugi grubszy dużo większy więc zobaczymy co i jak.
A tak wygląda obecnie łżeczko Ewy, z braku szaf upchałam wszystko wyprane, wyprasowane do worów na ciuchy
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam nadzieje,ze syneczkowi sie spodoba i ze wybaczy mamie,ze wszystko kupowala w kolorach bezu brazu i bieli
MAniula spokojnie,do godziny zero jeszcze oproznisz lozeczko
ann-sunshinne jak dzis samopoczucie? Ja latam i sprzatam ukladam,segreguje, przekladam zostalo mi prasowanie,obiad,zakupy i ktg po 19 w szpitalu mam nadzieje,ze tam nie zostane,wole czekac na porod w domu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ann ja mam nadzieję że mimo wszystko tu też będziemy zaglądać przynajmniej ja napewno zdrówka dla Marty !
Gąska mój też jest delikatny trzymam kciuki za wizytę. o coś nowego. Trzymam zatem kciuki za wizytę u położnej super kącik dla małego
mój czekał na wózek.......... więc może coś w tym jest
Inna ile minut karmisz cycem? jednym i drugim? bo fajnie Ci przesypia z tego co widzę
MAniula ja też w ostatnich dniach jak do kibelka chodziłam to brzuch bardzo mocno się stawiał fajne łóżeczko masz z tej samej firmy co ja tylko ja mam pieska
no kobietki rozpakowujcie się tak malutko Was zostało........
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Maniula ooo przypomniałaś mi że męża muszę do piwnicy pogonić po przewijak i wanienkę bo stęchlizną śmierdzieć będą, a tak to zdąży się wywietrzyć.
Aggi aż trudno uwierzyć że tak nas mało zostało. Przecież połowy miesiąca jeszcze ciągle nie ma.
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A pozniej padne i nie wstane przez tydzien,ale chce miec wszystko gotowe jak sie maly urodzi,zeby oddac sie w pelni jemu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pierwszy raz badanie mnie tak bolalo :/ nie dziwie sie,ze aggi odeszly wody w trakcie wizyty.
W sobote rano kolejne ktg mam nie myslec o porodzie to urodze taka rada ze szpitala
- Izi
- Wylogowany
- gaworzenie
Ann, Gąska- trzymam za Was kciuki, myślę, że do końca tygodnia, góra do niedzieli obie będziecie Mamami I faktycznie coś ten sierpień od połowy pusty się zrobi.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Dziewczyny po cc, jak długo dochodziłyscie do siebie? Nie chodzi mi tu o całkowite wydobrzenie, ale chociaż jakieś wyprostowania albo wstawanie bardziej normalne..
ANN nie chce Cie pocieszać, ale ostatnio, z jaką dziewczyna bym nie rozmawiałe, która urodziła właśnie drugie dziecko, to mówi mi, że obydwoje urodziła w identycznym terminie. Także może z Natalka będzie tak samo jak z Marta??
Trzymam za Was kciuki kochane. Mam nadzieję, że za chwilę będziemy już wszystkie mamami. A i teraz jak przeżyłam 2 rodzaje porodów, życzę Wam przed wszystkim aby u Was poszło łatwiej :*
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
A co do terminu 18.08. też może być
dobra zbieram się na ktg, bo lekarz dziś krócej przyjmuje bo sobie weekend robi
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mały się od rana trochę preży więc już nie pospie i tak jak u Izi po porannym kamieniu zostaje już u nas
Dziś wybierzemy się z nim na jakiś dłuższy spacerek Mam tylko nadzieję że nie będzie padało
Natalia - u mnie na 4 dzień już było lepiej W szpitalu było regulowane łóżko i to było wygodne ale dopiero w domku mniej zaczęło boleć 4-5 dzień Po tyg po zdjęciu szwów było już całkiem nieźle a teraz po 3 tyg już prawie nie czuje wiadomo że jak nadusze brzuch to lekko boli bo wiadomo mięśnie ale blizne codziennie masuje tak kazał lekarz bo się lepiej goi i już ona wogóle nie boli Do tego brzuszek powoli maleje Szkoda że tak wolno Także każdy dzień to będzie bolało coraz mniej A tej sali w szpitalu to współczuję OByscie jak najszybciej wyszli i bez żółtaczki.
Ann Gąska- myślę że to kwestia paru dni i będziecie mamami życzę Wam tego z całego serca i żeby szybko i sprawnie poszło
Gąska - piękna pościel Bardzo mi się podoba
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
A ja dziś kiepskie spanie znów, coś kolejny raz bolą mnie nogi na wieczór oby nie popuchły. Ale ogólnie oki
Wstawiam śpioszk, które kupił mój mąż dla Ewki bo mówi, że dostaliśmy w spadku za dużo różu hihihi wsumie zgadzam się z nim....