BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu #883778 przez jagodzianka44
jeszcze Ci urosnie taki Brzusio ze po kilku krokach tylko oddech bedziesz lapala :) pepsi tez pije ile wlezie, mala potem taka aktywna haha :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #883781 przez munkki
Piękne brzuchy :) jeżeli chodzi o piwo - to ja zawsze byłam piwoszem, polecam piwo smakuje jak piwo pszeniczne Bavaria 0,0 %, nie ma w ogóle alkoholu, do kupienia w realu;) jeżeli chodzi o smakowe to jest taka lemoniadka warka radler 0,0%, do kupienia wszędzie. One są bez alko, wiec można sobie wypić zimne w upalny dzień;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #883783 przez agniesia1604
Brzuszek u Caroiny jak na chłoca a u Jagodzianki jak na dziewczynkę:))))

Ja to mam o wiele większy brzuszek i mi się nie podoba bo wystający strasznie pępek ...ech to rozejscie mięsni... moze później będzie brzuszek ładniejszy.... w kązdym razie mam bardziej wystający brzuszek niż piersi:P :)

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #883790 przez Aneta_78
:-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #883793 przez Gochens
Dzien dobry mamy i brzuszki ;)

Dziewczyny super brzuchy !

Aneta ja tak slyszalam o tym 4d ale sama nie bylam mysle ze to zbyt duzy wydatek zwyk o e usg w zupełności wystarczy a dzidzie zobaczysz na zywo ;)
Munnki jz kocham tą mentna Bawarie ma smak piwka i m jeszcze preferuje bardzo zimne karmi kawowe :lol:

Dziewczyny ktore zastanawiaja się nad kupnem poduchy rogala do snu, zamawiajcie kupujcie :) od dwoch dni znow uzywam i jest rewelka naprawde ;)

my dzis mamy dzień mamy u nas tak więc do wieczora buziaki i miłego dnia

10 lata 6 miesiąc temu #883810 przez Caroina
Munkki Właśnie warke radler podpijałam czasem mężowi w zeszłym sezonie (wtedy to on miał takie zachcianki i często to kupował). Jeszcze był nowy Lech cytrynowy, podobny do tej Warki. Właśnie teraz się przymierzam do czegoś takiego :)

Agnisia 1604 Mam taki brzuch jak poprzednio (tyle, że teraz szybciej rośnie) i była dziewczynka :)
Też mam brzuch dalej od piersi :blush:

Aneta Gdzie tam szczuplutka. 70kg przekroczone. Mam szerokie biodra i jestem wysoka więc może temu mniej brzuch wystaje puki co. A kompleksy to ja mam bo Wy dziewczyny przynajmniej biusty macie, a mi może o 1 rozmiar urósł. Z resztą poprzednio też tak miałam. Potem nie dziw, że dziecko jeść nie chciało z piersi jak zobaczyło i z góry założyło, że tam nic nie ma i szkoda fatygi :lol:

10 lata 6 miesiąc temu #883811 przez jagodzianka44
Ja miałam kolczyka w pępku i musialam wyjąć, wyjdzie mi pępek bo juz powoli robi się płaski to lipa później z kolczyka :).
Co do piwa to bym się napiła, ale i tak wolę poczekać az skończę karmić, wtedy się napiję ;).

Ja sama przytyłam ok 8-9kg, tak mi sie wydaje.

10 lata 6 miesiąc temu #883827 przez Caroina
Anetko jak u Ciebie z pęcherzem? Lepiej już?

10 lata 6 miesiąc temu #883832 przez nelka
oj za mną też chodzi piwko, szczególnie że często wieczorami jak położymy dzieciaki spać to umawiamy się z sąsiadkami na piwko i ploteczki :lol: od czasu do czasu pozwalam sobie na karmi,co prawda ma 0,5% ale jedno małe nie zaszkodzi. Ja najbardzie lubie ciemne piwka więc te wszystkie skamowe mi nie podchodzą po radlerwm cytrynowym , ale wiem czy jest w wersji 0%?

Ja dzisiaj sprzątam, witrze i piore pościel i ledwo już żyje :blush: M zabrał Zośke na spacer i chciałam wszystko zrobić zanim wrócą ale to już nie na moje siły....

Piękne brzuszki! też zrobie sobie fotke i wam wrzuce, poszukam z poprzedniej ciąży i zrobie sobie w tych samych ciuchach :cheer: mam taki sam brzuszek jak ostatnio, tylko teraz mam więcej tłuszczyku :S i niby teraz mamy mieć chłopaka, ale w głebi cały czas licze na drugą księżniczke.

Kinga Zosia też się tak fajnie przytula do mojego brzuszka i całuje że aż mi się ciepło robi i choć wie że tam jest dzidzia to nie rozumie jeszcze do końca że będzie mieć rodzeństwo.

Caroina my zabraliśmy Zosie na wizyte i jedynie do gabinetu na badanie gin. lekarz mówił żeby jej nie zabierać a na usg bez problemu. Idziecie we dwie czy z mężem też?

10 lata 6 miesiąc temu #883837 przez Caroina
Nelka No właśnie w tym problem, że mąż jest na wyjeździe i muszę z nią sama jechac. O ile USG jak najbardziej może sobie zobaczyć to już badanie gin nie powinna, a za każdym razem je mam. Dlatego może być problem.
Czekamy na zdjęcie Twojego brzuszka :)

10 lata 6 miesiąc temu #883838 przez jagodzianka44
to tak na rozluźnienie wszystkiego :). jeśli którąś dotknie to I'm Sorry :kiss:
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #883840 przez munkki
nelka radler warka ma zero procent i jest o smaku cytrynowym;)

jagodzianka44 dobra fotka, heheh:)

u nas zar z nieba nadal sie leje, obowiazek obywatelski wypelniony i juz z domu sie dzis nie ruszam;P
po drodze zaliczylam jescze lody pyszne.... :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #883842 przez nelka
Caroina a w poczekalini nie ma jakiegoś kącika dla dzieci? zabierz jej jakieś kolorowanko czy coś innego co lubi a panie w rejestracji napewno na nią rzucą okiem, wkącu badanie trwa chwile a na usg ją zawołasz.

Munkki to dzisiaj wypróbuje radlerka :P

Zdjęcie zrobie jutro bo teraz gniję na kanapie :silly:

a tak wogle to byłam wczoraj w biedronce zobaczyć spodnoe dresowe ciążowe i rozm S był ogromny! rozumiem że kobiety w ciąży są duże ale bez przesady, jestem rozczarowna :( naszczęście w lidlu za tydzień będą dresówki i to nawwte tańsze po 30zł....

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #883874 przez Aneta_78
" :-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 6 miesiąc temu #883882 przez jagodzianka44
Masakra, mam nadzieje,że teraz to się nie powtórzy. Mimo,że słyszałam,że drugą ciąże się podobnie przechodzi jak pierwszą ;/.
Trzymam Kciuki za Ciebie Kochana:*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka