- Otrzymane podziękowania: 50
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
Przepraszam, że się nie odzywam, ale mam jakoś straszny humor. Od kilku dni wzięłam się za porządki. Przebieram letnie rzeczy Paulinki. Segreguje rzeczy dla bliźniaków. Pakuje wszystko do pudeł z pampersów, opisuje ii na strych. Tyle rzeczy do zrobienia a tak mało czas. Teść powiedział, że do lipca muszę opuścić pokój, a mam tam jeszcze tyle roboty...
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marzenap
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
witam ponownie po długiej nieobecności juz myslałam ze padnie to forum a ty proszę
a wczoraj wróciłam z USG połówkowego mam nawet płytkę w 3D bez przerwy ja odtwarzamy
potwierdzam ze na 100% bedzie chłopczyk dzisiaj zostało to dokładnie zbadane i pokazane klejnoty synusia to usg trwało ze 45min badane były wszystkie wewnetrzne narzady kosci oraz mózg czaszka itp. wszystko u nas ok.synus wazy 351g
No to teraz mozna juz coś zacząć kupować
w lidlu niestety zabrakło ciuchów ciążowych w duzych rozmiarach zostały same S i M a szkoda bo podobały mi się te topy ciążowe na ramiączkach fajne gatunkowo były :/ a wy dziewczynki jak się czujecie kiedy macie wizyty ?? i usg połówkowe
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Ja połówkowe mam 12 czerwca i mam nadzieję, że potwierdzą chłopca, bo już się nastawiłam
Byłaś sama na badaniu czy z mężem?
- marzenap
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Marza napisał: Marzenap gratuluję udanego badania :-D super, że chłopczyk. Imię już wybrane ?
Ja połówkowe mam 12 czerwca i mam nadzieję, że potwierdzą chłopca, bo już się nastawiłam
Byłaś sama na badaniu czy z mężem?
Imię wybralismy juz wczesniej bedzie Karol Tobiasz to mój trzeci synuś a tatus wniebowziety bo dwóch chłopaków mam z poprzedniego związku
na badaniu byłam z męzem bidok sie prawie popłakał jak lekarz nam pokazał klejnoty naszego szkraba
Marza szybko zleci do tego 12 zobaczysz
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Co do tych nerwów to mam tak samo jak Wy. W ogóle mam jakieś głupkowate dni teraz. Mam nadzieję, że niebawem przejdą.
Dzisiaj też się biorę za porządne sprzątanie. W szafkach musi być błysk. Do tego zaplanowałam okna, ale zobaczymy jak będzie z moimi siłami...
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Marzenap, gratulacje chłopczyka :* Śliczne imiona. Fajnie mieć już pewność co do płci ja muszę poczekać do 10 czerwca, ale czas szybko leci Wtedy też planuję zakupy, a dziś wybieram się do lidla bo wczoraj nie miałam jak niestety mam kawałek drogi a M wczoraj wrócił późno z pracy, ciekawe czy coś jeszcze zostało
Na temat nerwów to chyba każdemu się udziela, ja potrafię zdenerwować się najmniejszą głupotą. Nie wiem czy to te upały tak na mnie działają czy hormony
Też wzięłam się dziś za firanki i okna ale mam tak zwolnione ruchy, jakoś nie mam na nic siły ale samo się nie zrobi.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Marzenap fajnie, że już znasz płeć, ja muszę czekać do 8-go czerwca (o ile się dobrze ułoży i ujawni ) Nie dziwię się, że ciągle oglądacie nagranie
Ania86 uważaj na Bąbelka podczas mycia tych okien, ja sama się za to nie biorę, tylko poproszę mojego M Ale to głównie dlatego, że mamy duże okna, a ja jestem dość niska i nie dosięgam do górnych partii Ja jak już napiszę tą mgr (a zamierzam dziś skończyć) to od przyszłego tygodnia biorę się za porządne sprzątanie i segregację szafy, bo muszę zrobić miejsce na ubranka dla Maluszka
Aneta no mnie już niestety coraz częściej i mocniej boli kręgosłup Dziś strasznie źle ułożyłam się w nocy, bo aż obudziłam się przez ból pleców :/ A z tym czasem to u mnie dziwnie - raz mi się dłuży, a raz wydaje mi się, że tak szybko zleciało od pojawienia się 2 kreseczek na teście
Kinga nie martw się :* Mnie wczoraj wieczorem dopadł taki humor, że M. poszedł spać a ja siedziałam i płakałam i nie wiedziałam czemu
Jagodzianka coś w tym jest z tymi omdleniami, przed chwilą wyszłam na balkon podlać kwiatki i tak mi się w głowie zakręciło, że musiałam wrócić do środka Dobrze mówisz, trzeba będzie nosić przy sobie tą kartę ciąży
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Ania Firanki będziesz wieszać? bo mi lekarz odradził, wręcz zabronił trzymać rąk w górze, bo podobno można poronić.;/
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Aneta, ja mam zupełnie to samo też źle śpię, gorąco mi w nocy choć okna pootwierane, a na "te sprawy" to nie mam żadnej chęci, jakoś się boję żeby małej nie zaszkodzić.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
jezeli chodzi o rece w gorze: mi lekarz i moj pani od cwiczen powiedziala ze to nieprawda. Ze mozna trzymac rece w gorze (ja nawet mam cwiczenia na miesnie rak gdzie chwile je trzymam w gorze), tylko chodzi o to zeby sie nie przemeczac. Dlatego wieszanie firanek i roznego tego tyou aktywosci nie sa zbyt bezpieczne... bo to troche jednak trwa az sie wszystkie powiesi ...
upal straszny, do wieczora nie wychodze ale za sprzatae / segregowanie szaf... chyba sie tez nie wezme... lenistwo ogarnelo mnie straszne, podziwiam ze sprzatacie....
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ja mam wizyte w środę, już nie mogę się doczekać bo upewnimy się co do płci, może jednak Antek okaże się Marysią
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa