BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 8 miesiąc temu #908213 przez Marza
Hejka... Za mną też ciężka noc...Co godzinę pobudka na siku... Do tego mega durne i bezsensowne sny ! coś okropnego... czuję się ospała, brak we mnie życia... Na nic nie mam ochoty. Też mnie chyba łapie jakaś depresja...

malvi współczuje tych problemów z nogami :( jakby było mało zmartwień to jeszcze to.

Aniu dobrze, że na wizycie okej :) już dużo nam ich nie zostało na szczęście :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #908224 przez nelka
Znajdzie się dzisiaj ktoś kto zasieje ziarenko optymizmu w nas i zarazi dobrym samopoczuciem? potrzebuję zastrzyku energii ;)

10 lata 8 miesiąc temu #908229 przez Marza
Nelka chyba wszystkie mamy gorszy dzien, bo i na forum nie ma szalu. Zawsze o tej porze bylo kilka stron do nadrobienia.

10 lata 8 miesiąc temu #908246 przez malvi
Ja mogę napisać z dobrych wiadomości, że przyszedł mi właśnie kurierem materacyk dla Krzysia <3
ale humor i tak mam do dupy... A dzisiejszy mój szczyt kulinarnych wyczynów to sałatka z rukolą i fetą i żurek z torebki z białą kiełbasą :P

10 lata 8 miesiąc temu #908248 przez Ania86
Malvi to i tak poszalałaś ja zrobiłam barszcz czerwony z jajkiem ;)
U nas wczoraj przeszła taka ulewa że świata nie było widać, woda normalnie stała na drogach, na podwórkach. A dziś od nowa parno i duszno :/
Kurcze wracałam od tego lekarza wstąpiłam do warzywniaka a zapomniałam do apteki po ten krem na nogi, może jeszcze zdążę M wysłać jak wróci o rozsądnej porze.

10 lata 8 miesiąc temu #908271 przez nelka
Obie zaszalałyście bo ja jedynie wysiliłam się żeby rozmrozić jakieś danie z zamrażarki ;)

10 lata 8 miesiąc temu #908273 przez pauletta
Proszę o kciuki, dzis wizytuje o 7.

Bykam w lumpku i wydalam cale 10 zl :-) :-)

10 lata 8 miesiąc temu #908281 przez munkki
hej, widze ze zwala "pelna para" ;)
u mnie nie lepiej - dostalam insuline, muse sie kuc 3 razy dziennie, zaczynam jutro...
z dobrych wiesci - bede mogla troche wiecej jesc;)

malvi trzymaj sie tam z ta noga, przykro mi ze jeszcze cie taka dolegliwosc zlapala, jakby ciazowych bylo malo:/ z nogami nie ma zartow... moj maz tez po dwoch zabiegach juz na kolana:/
moj materac jeszcze nie dotarl, ale licze ze bedzie jutro:D

pauletta powodzenia na wizycie! i gratuluje owocnych zakupow wlumpku - pochwal sie co kupilas:D

nelka dobrze ze mialas co rozmrazac ;) ja dzis na poprawe humoru umowilam sie z kolezankami na 18, wiec wtedy zjem sobie cos dobrego w knajpie na kolacje... pewnie makaron bo na nic innego nie pozwala mi moj cukier...

Aneta nic nie podzialalo na poprawe humoru?

10 lata 8 miesiąc temu #908288 przez pauletta
To moje łowy :-)
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #908290 przez Aneta_78
Munkki nic :dry:
Ja już nawet nie dołuje...ja ryję w ziemi z tym swoim podłym nastrojem :-(

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 8 miesiąc temu #908293 przez munkki
ja w drodze od lekarza poszlam na lody (wiem ze nie powinnam ale stawierdzilam ze to ostatnie kuszenie przed insulina bo biore od jutra)...
poprawily humor... byly z odrobinkami ciasteczek... moze jakies takie lody oreo by Ci sie przydaly? hm...

10 lata 8 miesiąc temu #908296 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

To znowu ja. Też mam straszny humor. Za to Paulinka ma wspaniały. Nawet dziś nie umiem zliczyć ile dostałam słodziutkich całusów. Mój Mały Słodziaczek:)

pauletta
Powodzenia na wizycie. Zakupy superowe:)

10 lata 8 miesiąc temu #908300 przez malvi
Munkki narobiłaś mi smaka na lody z Oreo :P Takich niestety nie mam, ale za to zjem sobie wiśniowo-śmietankowe ;)
Zazdroszczę spotkania z koleżankami, ja to teraz już w ogóle się nie mogę nigdzie ruszyć :S
Ale powiem Ci, że jak patrzę na ten materacyk to jednak humor TROSZKĘ mi się poprawia :)

Pauletta ale zakupy! i to jeszcze za dychę :woohoo: :woohoo:
Trzymamy z Krzysiem kciuki za wizytę :)

10 lata 8 miesiąc temu #908305 przez martyska
Hejka jestem lipcówką 2014 i widzę że humory macie wisielcze więc przyszłam zarazić was moim optymizmem pomimo wielkiego niewyspania i ogólnego wyczerpania:-) dziewczyny cieszcie się ciążą ile możecie odpoczywajcie ile się da bo później jest z tym różnie ;) każda przechodzi przez to wszystko wstawianie na siku ból pleców i wszystkiego co może bolec ja też płakałam a teraz chętnie pochodziła bym w ciąży:-) główki do góry bo maluszki czują nastrój mamy przed wami wielki dzień

Przepraszam że się wtrąciłam :-)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #908308 przez malvi
martyska ja nie narzekałam do momentu aż zaczęło mnie boleć spojenie łonowe i podbrzusze (kilka razy bardzo mocne skurcze), a teraz mam problem z nogami, także ruszam się jak stara baba, a przez te upały jestem dodatkowo cała mokra... Sił do czegokolwiek brak, moje "sprzątanie" na dziś to ogarnięcie blatu w kuchni i rozpakowanie zmywarki (zmywanie zrobiło się wczoraj ;) ). I jestem wielka jak hipopotam :evil:
Ale dzięki za uświadomienie, że później będzie gorzej :woohoo: :woohoo:

Munkki dodałam sobie do lodów pokruszonego herbatnika w czekoladzie :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka