- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja nie posiadam jeszcze żadnych ciążowych ciuszków ale rozglądam się za nimi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna10146
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Masakra !!! myślałam że już po moich mdłościach a tu dzisiaj przy śniadaniu spawik kiedy to się skończy ???
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja mam ostatnio bóle podbrzusza i wydaje mi się, że to z powodu powiększającej się macicy i może ułożenia dziecka? Wizytę mam 19.01 więc na pewno o to zapytam moją lekarkę i mam nadzieję, że może się już dowiem co noszę w brzuszku.
Gratuluję chłopczyka! Oby tyko się nie zmieniło, bo znam takie przypadki co miał być chłopczyk, a miesiąc później okazało się, że dziewczynka
Ja ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie zacząć chodzić na basen...co Wy o tym myślicie? Korzystacie? Chodzicie na jakiś taniec?Aerobic? Na pewno będę chciała też skorzystać ze szkoły rodzenia, a Wy?
Nie wiem jak WY, ale ja już bym chciała wiosnę - ta zima jakoś mnie męczy... i więcej sukienek mam luźnych na wiosnę. Ja już w spodniach ciążowych chodzę. Mam brzuszek już odstający, nie wiem czy duży czy mały - w bardziej obcisłej bluzce to go widać już
Co do zachcianek to czasami mam ochotę na chipsy czy pizzę. A tak to raczej nie wiem za bardzo na co mam ochotę. Jak Mąż mnie pyta co będziemy jedli na obiad to nie mogę się określić na co mam ochotę
- martyna10146
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
ja mam brzuch już odstający porządnie, podobno w 2 ciąży szybcij jest widoczny i rzeczywiscie odczuwam różnicę.
Nie mam zachcianek- chyba, że ciągła chęć na słodkie to zachcianka ?
Ja również wizytę mam 19ego stycznia i przed nią muszę zrobić badania połówkowe, cukier i te sprawy.
Synek w brzuchu daje kopniaki, tzn może bardzo się wierci, ale czasem to staje się bolesne.
Wciąż cierpię na bezsenność. Budzę się o 3 i nie śpię do np 6.. ehh
Ja za spodniami ciążowymi jeszcze nie patrzyłam, ale przypuszczam, że po wypłacie wybiorę się po jakieś zakupy.
Wybraliśmy z mężem ostatecznie 2 imiona, z których jedno dostanie nasz drugi synek- Tomasz albo Aleksander (czy też Tomuś i Olek jak kto woli )
A jak u Was? te które znają już płeć-macie już pomysły, a może już postanowione ?
a no i też bardzo chciałabym chodzić na basen, ale boję się po pierwsze czy mój pierworodny nie bedzie ciągle chory i po drugie czy jakiejś bakterii nie złapię, bo też znam takie przypadki, a niestety dosyć łatwo łapię infekcje.
Do szkoły rodzenia chodziłam w 1 ciąży i uważam to za bardzo przydatne- szczególnie dla męża, teraz nie zamierzam, a jeśli chodzi o prywatną położną, to jak kto woli, dla mnie to zbędny wydatek.
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gdybym mieszkała w większej miejscowości to też pewnie bym się na basen wybrała ale ja nie mam takich możliwości i tak samo z szkołą rodzenia bo 30 km po prostu nie opłaca się dojeżdzać... Nie wiem jak to z tymi bakteriami jest bo nie słyszałam o żadnym przypadku zapytać lekarza też można na pewno powie coś na ten temat.
A jest taka możliwość jak osobista położna ??? Ale to chyba musi być położna z szpitala w którym się rodzi???
Jeśli chodzi o imiona to już rozważałam Piotrusia ale mężowi się nie podoba i stanęliśmy na Filip lub Dominik ale jest jeszcze dużo czasu więc wszystko może się zmienić I ja chyba zaczynam mieć problemy ze snem bo dzisiaj w nocy co chwilę się budziłam a zanim jeszcze wieczorem zasnęłam to też się namęczyłam.
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa