- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- 8kasia8
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziś z rana po sprzątnięciu mieszkanka oczywiście wyciągnęłam siostrę i jej córeczki na miasto, zrobiłam im małe zakupy, kupiłam kilka pierdółek, z których się ucieszyły (m.in. farby i bloki) i poszłyśmy do restauracji na frytki i latte dziewczynki były bardzo grzeczne, a najmłodsza prawie cały czas spała więc wyjście się udało
u nas dziś pochmurno ale jeszcze nie pada chociaż wygląda od samego rana jakby miało zaraz lunąć
agnieszkazst i co Tobie też kaska wpłynęła?
ja wczoraj byłam na zakupach, Tż się śmiał jak wróciłam, że teraz to dopiero odżyłam, bo sobie pochodziłam i kupiłam kilka rzeczy, sama zresztą świadomość, że kaska jest, jest uspokajająca
Magiczna a to masowanie sutków to jest na pewno zdrowe i bezpieczne? bo ja gdzieś czytałam, że pobudzanie sutków i masowanie brzuszka może wywoływać skurcze macicy i powodować poronienie ale może to jakieś lewe źródło było ... sama nie wiem, bo myjąc się pod prysznicem brzuszek delikatnie masuję a sutki to wcześniej miałam bardzo wrażliwe i teraz też w sumie nie wyobrażam sobie traktować ich szorstką gąbką
roxi1987 bardzo dobrze, że wychodzisz i spotykasz się z koleżankami, ja to popieram, póki teraz jest czas to dlaczego nie, zresztą potem przy dzieciach też powinno należeć się Tobie oderwać się na moment od dzieciątek, nie zrobisz Im tym przecież krzywdy, szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieci
super, że masz takie wsparcie w rodzicach, moi mieszkają na wsi a ja w mieście, tata pracuje a mama nie jeździ samochodem więc pewnie rzadko będą mi pomagać ale liczę na siostrę, która mieszka 5 minut ode mnie i choć ma swoją trójeczkę to na pewno będę mogła się do niej zwrócić
kasiorek0310 o Boże oby z Twoją koleżanką i Jej dzieciątkiem było wszystko dobrze
oj z Tymi teściowymi to tak bywa, mojej siostry teściowa to też rzadko dziewczynki odwiedza a one się często o nią pytają, za to z nasza mamą i tatą mają świetne relacje, bo co najmniej raz w tygodniu się widzą
ciekawe jak będzie u mnie
tysiiiak miała wizytę w czwartek i pisała, że dzieciątko Ją "olało" i odwróciło się pleckami
lecę pobyć z Tżem, bo Mu przeziębienie przechodzi, najważniejsze, że już nie gorączkuje i ja na razie nie widać żebym się zaraziła, jest dobrze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Co do hartowania sutków to ja pod koniec ciąży jakoś zaczęłam i kazałam eMkowi masować Teraz chyba nie dałabym rady jeszcze bo znowu mi się zrobiły strasznie wrażliwe piersi i chyba znów urosły
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Dołączam do Was dzisiaj
Termin 6.08
Dziewczynka
18tyg.
PS.:jestem w tym wszystkim zielona
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Roxi to wspaniale, że możesz liczyć na wsparcie rodziny. Ja jestem w podobnej sytuacji. Moja mama ostatnio mówiła do mojego taty, że będą chodzić na spacery z moim maleństwem, a mój tata na to, ale Michałka ( to syn mojego brata) też będziemy zabierać – bardzo tata mnie tym rozbawił, bo moi rodzice mają jednego wnuka i tata dużo czasy z nim spędza i jest do niego przywiązany, że aż cudownie takie rzeczy się obserwuje. Mam nadzieję, że weekend z mężem udany.
Kasiorek to fajne masz żelazo. Mam nadzieję, że ułoży się tak jak Ty chcesz.
Kasia to super sobota Ci minęła.
Nat19 witaj i dopisz się do tabelki. Gratuluję córeczki. Masz już imię?
Mi weekend, choć bez męża minął szybko i bardzo przyjemnie. Dziś wieczorem wraca i już nie mogę się doczekać.
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Może na następnej wizycie się dowiesz : ))!
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 8kasia8
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Magiczna pewnie masz rację, może te przeciwwskazania dotyczyły pierwszych 3 miesięcy, ale i tak nie wyobrażam sobie żebym miała pocierać szorstką gąbką o sutki trzeba będzie jednak je jakoś zahartować
tysiiiak biedna Ty i Kubuś!!! zdrówka dla Was!!
ja teraz też broniłam mojemu Tż "bawić" się sutkami, bo się bałam i po prostu mnie bolały, ale pewnie Go do tego znowu namówię, na pewno nie odmówi moje też rosną cały czas, czekam na weekend 7-8marca i lecę do Esotiqu (przy zakupach za 140zł minus 40zł z kuponem z gazety Joy) kupić jakiś większy i taką przedłużkę w obwodzie, bo te które mam zrobiły mi się za ciasne i delikatnie mówiąc wrzynają mi się
super, że masz takie oparcie w jednych i drugich rodzicach
nat19 hej! witaj!
dziewczynka - Amelka, jest już jedna u nas w rodzinie od strony Tż
masz termin dwa dni przede mną
ja mam za tydzień w poniedziałek wizytę i też liczę, ze dzieciątko się ujawni, bo jak na razie jest bardzo wstydliwe i spokojne
a ruchy czujesz może? to Twoja pierwsza ciąża tak?
ZoryaX7 jak tam powrót męża? stęskniliście się?!
ja się zaraz wybieram do siostry na herbatkę a potem z nią i jej najmłodszą córcią na spacer, póki co jeszcze teraz słonko świeci ale na popołudnie deszcz zapowiadają
mąż śpi po nocce, tak - znowu tydzień będę spać sama, za mną ciężka noc, budziłam się chyba ze sto razy i na dodatek głupie sny mam i wszystkie pamiętam, ehhh
do napisania!
miłego dzionka!
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
tysiak Oj lubią Was coś te choroby! Obyscie szybko wyzdrowieli!
nat19 Witamy w naszym gronie ! Amelka cudne imie:)
kasiasuper ,że masz siostrę,z którą możesz tak fajnie spędzać czas:)
U nas weekend standardowy czyli z przyjaciołmi
Dzisiaj w końcu jedziemy kupić łóżko! Jestem super podekscytowana!
U nas co prawda deszczowo od samego rana ale i tak mam dobry humor
Miłego dnia!
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mi brzuszek rośnie, ale piersi to chyba z dwa rozmiary się powiększyły. Mam nadzieję, że już nie będą rosnąć.
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa