- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Sierpnióweczki 2016
Sierpnióweczki 2016
- madziutek
- Wylogowany
- gaworzenie
ona19 mnie też tak pobolewa dół brzucha jak Ciebie:(ale jak sie położe to wszystko ustaje. Zdarzyło mi się może ze 3 razy. Pytałam lekarza o to, a on mi powiedział, że ile kobiet w ciązy to tyle dolegliwości:):)powiedział, żeby sie nie martwić bo tak może się dziać.
Sylwia Cz. myslałam, że tylko ja mam taki problem ja od zawsze byłam duża więc borykam sie z tym od lat. Miałam wzloty a potem efet jojo. Jak się wziełam za siebie i trochę schudłam to okazało się że jestem w ciąży:) Pilnuję sie rzecywiście, ale czasem grzeszę:)w tej ciązy mam straszne zachcianki. W poprzedniej byłam uzależniona od borówki amerykańskiej tylko:)A teraz to jakaś masakra:)
Ja się borykam z takim problemem inne dziewczyny maja niedowagę:)chyba nigdy nie ma idealnie.
Najważniejsze, żeby Dzieciaki i My byłyśmy zdrowe a reszte da sie jakoś ogarnąć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madeline
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ale się rozpisalyscie Miałam trochę czytania, ale to super, bo nam się forum rozkręca
Dziewczyny ja padam na twarz Tak mnie kręgosłup boli, że ja już chodzę jak kaczka a do tego w ogóle ledwo chodzę I od paru dni pobolewa mnie podbrzusze. Jak usiąde i odpoczne to po kilku godzinach przechodzi Ehh... Wracam do domu normalnie na czworakach Mam taki plan, że po usg 17 marca pójdziemy do szefa i spytamy się wprost czy mogę iść na zwolnienie, bo jak rozmawialam z lekarzem to powiedział ze pracodawca musi mnie wysłać na zwolnienie i wtedy wysyła dokumenty do takiej jakby gminy i wtedy gmina do lekarza i lekarz daje zwolnienie a pracodawca wtedy dostaje kasę od gminy. Także jestem ciekawa co powie :/ Ja mam serdecznie juz dość
- Sylwia Cz.
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Madeline,czemu TY się Kobietko Nam tam męczysz?Ja rozumiem,że bardzo martwią Cię sprawy firmy i chciała byś to załatwić pokojowo..ale do jasnej anieli...jesteś w ciąży,źle się czujesz i należy Ci się bezwzględnie pójście na zwolnienie.Nie możesz myśleć już w kategoriach dobra firmy,a siebie samej i maluszka którego nosisz pod serduszkiem.Zanim "urzędasy"załatwią to między sobą faktycznie Nam tam padniesz
madziutek..spokojnie,walka z kg to moje przekleństwo..czasem myślę ,że tylko po celebrytkach spływają ciąże jak po kaczce;) ja im bardziej cudowałam nad utratą wagi tym mniej korzystnie to się kończyło,natomiast czasami przychodził taki moment...że samo ubywało(nie wiedzieć czemu i nie było efektu jojo).
W przyszłym tygodniu Was opuszczę na chwil parę..w sumie to nie wiem na jak długo.Nie jestem zwolenniczką najnowszych technologii w dziedzinie telefonii,a nie wiem jak będzie z internetem w szpitalu
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Sylwia Cz.
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madeline Ty tez sie trzymaj, trzymam kciuki, żebyś jaknajszybciej mogła iść na zwolnienie i cieszyć się ciążą w spokoju juz, bez stresu.
MIŁEGO DNIA
- madziutek
- Wylogowany
- gaworzenie
Madeline mam nadzieję, że uda Ci sie wszystko pozałatwiac i pojdziesz na zasłuzone L4
Miolego dnia dla Waszystkich
- Madeline
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to my z wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pomka
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja mam wiecznego głoda. Nadrabiam to, że w pierwszym trymestrze mało mogłam jeść,
- Dziki Imbir
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny, jak z waszą wagą? Ja już jem normalnie - staram się przestrzegać diety cukrzycowej i jestem pod stałą już kontrolą dietetyka, ale wszystko co słodkie i smażone szeroko się do mnie uśmiecha i przed lodami też nie mogę się opamiętać, a na wadze od początku ciąży przytyłam równe 0kg. Wszystko idzie w cycki i brzuch, tylko ciekawe skąd mi na to konto ubywa - częściowo pewnie z pamięci, bo wysłowić się momentami nie mogę
- pomka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Madeline
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co tu taka cisza?
Ja żyję czwartkiem, bo mamy usg połowówkowe
Póki co przytyłam 4 kg i oby jeszcze max 10 doszło. Daje sobie tyle. Ale oby mniej, bo z synkiem przytyłam 18 kg :/
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
OStatnio strasznie bolą mnie nogi i plecy, jak sie położe to nie mogę wstać, dziś jak wstawałam do syna w nocy to myslałam, że nie dojdę do jego pokoju. W pierwszej ciąży mnie bolało, ale nie az tak.
Brzuch mam już taki hohoho:)
na plusie 6kg
- pomka
- Wylogowany
- gaworzenie
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
19,5 tygodnia, na 75% dziewczynka
wszystko dobrze, ciesze się.... Dziewczyny zapisujecie się na to badanie połówkowe do innego lekarza?