- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Szybkiego powrotu do figur Barbie, przespanych nocy z malymi- aniołkami
Ściskam Wam i uciekam do rodzinki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Żebyście były uśmiechnięte i szczęśliwe i zdrowe a reszta sama się ułoży
Sander trzymam kciuki będzie dobrze
Każda z nas ma jakieś problemy czasem są łatwiejsze do rozwiązania czasem wymagają od nas dużo przemyśleń
Ważne żeby nie zostawiać ich tylko rozwiązać
Ja w nowy rok weszłam pełna nadzieję że będzie lepiej dużo rozmów z moim M i postanowień zobaczymy czy mu się uda też postawiłem sprawę na ostro
Sylwester spędziłam w domu w gronie najbliższych jedzonko piosenki z tv i dużo uśmiechu
Widzę że nie tylko mój brzuch szaleje też Mam ciągle twardy i ból z pleców jak na miesiączkę się powtarza
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sander trzymam kciuki żebyś jednak nie musiała w szpitalu zostać
zastanawiam się nad zakupem otulacza ten allegro.pl/motherhood-rozek-becik-otulac...hit-i5331529583.html co myślicie warto?
ja dziś robię już ostatnie pranie z ciuszkami juniora wczoraj trochę poprasowałam dziś reszta a potem jeszcze pakowanie torby i czekanie
dziś miałam sen że byłam przy czyimś porodzie nie wiem kto to ale ta dziewczyna bardzo szybko urodziła ślicznego chłopczyka nawet wzięłam go na ręce był słodki dziwna sprawa że łożysko kazali jej zwymiotować to było blee...
ja do porodu też biorę swoją koszulę dziwnie bym się czułą w takiej szpitalnej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
U nas koszule do porodu dają szpitalne i ja wolę rodzić w szpitalnej, nie będzie mi żal jak się zniszczy
Sander trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Honka jak Twój brzuch?
Dodi ja nie mam otulacza, ale mam rożek właśnie z firmy Motherhood i wygląda na porządny co do ruchów już kiedyś pisałam że mój też ma leniwe dni ci jakiś czas i wtedy bardzo mało się rusza, a nieraz ma dni baaaardzo aktywne możesz zapytać o to lekarza jak się niepokoisz, ale moze poprostu dzidzia śpi z mieszkaniem to rzeczywiście ciężka sprawa, trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło!
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja do porodu wezmę ogromny t-shirt, który robi za koszulę nocną. Co prawda ledwie zakrywa mi tyłek, ale przy porodzie to chyba akurat dobrze
Otulacz kupiłam taki otulacz.pl/ , któraś tu kiedyś bardzo chwaliła właśnie tego typu otulacz wombee, ale nie mam doświadczenia więc ciężko mi powiedzieć co tak naprawdę najlepsze. Na szkole rodzenia tylko mówili żeby klasyczne rożki sobie darować bo wcale dobrze nie grzeją dziecka a tylko łatwo się maluch może np. wysunąć podczas przenoszenia.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Załącznik nie został znaleziony
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
więc lepiej chyba za jakimś małym mieszkaniem się porozgladac
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
My wynajmowalismy mieszkanie przez6 lat ale nie było innego wyjścia
Powoli staraliśmy się żeby jakoś zmienić nasz los nie było łatwo i nadal nie jest ale mamy swoje mieszkanie i to najważniejsze
Ja dziś mam jakieś obawy brzuch dalej pobolewa
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Dodi trzymam kciuki żeby się jakoś ułożyło. Rzeczywiście nieciekawie to wygląda.
Joanna brzuch się stawia coraz częściej ale nie boli
Dzisiaj śniło mi się ze Joanna napisała ze ma skurcze co 10 min i jedzie do szpitala, a mi w tym czasie wody odeszły . Obudziłam się przerażona ze niedługo Kubuś przyjdzie na świat a ja mam pod sofami nie umyte. Z tego wszystkiego pogoniłam M do sprzątania, mam już każdy kąt wysprzatany i miejsce na kosz dla Kubusia
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Sander daj znać co tam z tym szpitalem
dodi
U mnie koszulę do porodu dają szpitalne
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Ja wolę szpitalna koszulę bo wiadomo ze się ubrudzi ale znajoma rodziła w listopadzie i mówiła ze w swojej musiała bo jej nie chcieli dać. Z chłopcami to położne kazały mi zdjąć swoją i założyć szpitalna
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Mi sie śniło że urodziłam Huberta, miałam cesarke i zabrakło dla mnie lozka- musiałam obolała siedzieć na krześle w szpitalu. A Młody był blizniakiem syjamskim, nie miał nóżek ale zamiast tego miał dwie głowy tak jak wyglądają postacie na talii kart (są złączone brzuchami i mają symetrycznie głowy bo obu stronach brzucha) i zniekształcone rączki, to był okropny sen