BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 1 tydzień temu #1049969 przez olcia1989a
Sander czekamy na wiesci,mam nadzieje ze jestes w domu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Honka ale mialas sen :ohmy:
Ja popoludniu wzielam sie za prasowanie ubranek dla Maji,oczywiscie pierwsza czesc i juz kregoslup daje o sobie znak :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 tydzień temu #1049972 przez masuska
Jak już o snach to napiszę wam że śniło mi się że urodziłam Aleksa, główkę położyli mi na brzuchu, a resztę ciałka wzięli żeby zrobić poniary, później mieli przymocować, ale się obudziłam i nie wiem jak to miałoby wyglądać.

3majmy się dziewczyny w dwupaku co najmniej do początku 38tc:) Wyjątek Kejt:)

Koszulę sobie kupiłam w szmateksie, fajną dżersejowa i mimo że nie lubię koszul to szkoda mi się jej robi, bo na pewno wyrzucę.

8 lata 1 tydzień temu #1049976 przez honka_18
Joanna jeszcze 3 tyg musimy wytrzymać i chłopcy będą już bezpieczni ;)

Joanna, Masuska Wy to dopiero macie sny :evil: nikomu takich nie życzę

Olcia ja pasowała na siedząca :blush: nie lubię ale przez ból kręgosłupa nie miałam wyjścia

9 stycznia mój synuś ma 4 urodziny a ja nie mam na kiedy zrobić jemu torta bo w każdym terminie ktoś nie może przyjść :angry: co prawda Adam zaprosił tylko 2 ciocie z tego jedna z dziećmi. Ale tej z dziećmi pasuje tylko piątek jak odbierze dziewczyny ze szkoły, z kolej druga i M będą w pracy :angry: jak bym kombinować to nie mogę nic sensownego wykombinować

8 lata 1 tydzień temu - 8 lata 1 tydzień temu #1049978 przez Megi
Dodi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sander czekamy na wieści

Kejt jak u Ciebie?

Ja dziś praca, chodź tylko 5godzin, tańce z cóką, teraz obiad i dopiero siadłam uff... :)

8 lata 1 tydzień temu - 8 lata 1 tydzień temu #1049981 przez Mena
Sander, Kejt co tak cicho siedzicie? :blink:

bosz nie mogę wogóle po tych świętach do ładu dojść, tylko bym jadła i jadła :whistle: :blink: nie chce stawać na wadze jak pójdę go gina :huh:

8 lata 1 tydzień temu #1049982 przez Mulian
Ja mam jutro wizytę, ciekawe ile mała już waży.
Myślałam, że przekręciła się już główką w dół na dobre a tymczasem od wczoraj ciągle zmienia pozycję, a ja mam wrażenie dziś jakby mój brzuch znów nagle się powiększył. W żadnej pozycji mi niewygodnie.

Kejt już tylko tydzień :cheer:
Sander i jak u Ciebie?
Mena ja rano byłam ciągle głodna a od popołudnia czuję się jak balon :(
Honka ciężka sprawa, ale nie zawsze się da wszystkim dogodzić, zrób tak jak Tobie najlepiej pasuje.

8 lata 1 tydzień temu #1049983 przez masuska
Moze któraś skorzysta
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Mena ładny avatar
Mulian czekamy na wieści :)

8 lata 1 tydzień temu #1049984 przez Kejt
Ja jestem cały czas w biegu, nawet nie wiedziałam że muszę tyle rzeczy jeszcze załatwić przed porodem,a myślałam że już mam wszystko gotowe :blink: dobrze że mam ten tydzień to sobie wszystko ogarnę i się przygotuje :)

I byłam dziś u lekarza który pracuje w innym szpitalu niż będę rodzić i dał mi do wyboru że u niego w szpitalu cc przy cholestazie robi się w 38 tc wiec tydzień później bym miała. Tylko uprzedził że przy cholestazie im późniejsza ciąża tym grozi obumarciem płodu.. A jeszcze przy moim obciążonym wywiadzie z poprzedniej ciąży jest ryzyko większe.. I w sumie mam dylemat, no bo niby każdy dzień w brzuchu na wagę złota ale z drugiej strony jakbym czekała i się coś stało.. I chyba wolę wcześniej urodzić w tym 37 tc. Ale mętlik mam i która decyzja lepsza żeby nie żałować później :dry:

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 1 tydzień temu - 8 lata 1 tydzień temu #1049986 przez Mena
Mulian ja tak dzisiaj miałam, że jakbym nie siadła albo się położyła to było mi nie wygodnie i wiecznie czułam Kornelki nogi w żebrach, momentami mogłam sobie jej paluszki u stóp policzyć :blink:
masuska dziękuję :) i dzięki za zdjęcie z pampkami, skorzystam :lol:
Kejt hmm ja bym chyba wolała mieć te tydzień wcześniej, bo przez ten tydzień do 38tc za bardzo bym się stresowała :huh:

Wkońcu siadłam dzisiaj i zamówiłam Malutkiej pościel i ochraniacze na łóżeczko :lol: , wszystko na raty robię :whistle:
a mam pytanie pampki to kupujecie te 2-5kg czy odrazu 3-6? bo już nie pamiętam jak z Marcelem kupowałam ale chyba parę paczek miałam 2-5kg :woohoo:

8 lata 1 tydzień temu - 8 lata 1 tydzień temu #1049991 przez Joanna90
Kejt ja też wybrałabym 37 tydzień, w tym tyg dziecko jest już rozwinięte, a mówiłaś że Michalinka dostanie sterydy na płuca na wszelki wypadek przed porodem więc już wszystko powinno być dobrze :) Zresztą ja sama stawiam sobie za cel donosić do końca 37 tc i będę szczęśliwa jeśli się uda:)

Masuska dzięki za informację :)

Mena ja mam narazie jedna paczkę pampersów tych 2-5 kg i też nie wiem ile ich będzie potrzebnych, zależy jakie duże dziecko się urodzi :woohoo:

Ja znowu nie śpię :blush:

8 lata 1 tydzień temu #1049992 przez honka_18
Kejt ja bym wybrała 37 tc ;)

Ja mam pampersy te mniejsze bo z chłopcami dość długo ich używaliśmy .

8 lata 1 tydzień temu - 8 lata 1 tydzień temu #1049993 przez dodi
Witam z samego ranka
M pojechał do pracy a ja już spać nie mogę zresztą o 7 i tak muszę mlodą do.szkoły budzić

Kejt też bym nie ryzykowała i.wybrała cc w 37tyg

8 lata 1 tydzień temu #1049994 przez dodi
Ja kupuje te pampersy z allegro allegro.pl/pampers-pieluszki-new-baby-2-...pas-i6115314335.html
228szt za 104.99 z gratisowa wysyłka myślę ze to tanio
Zastanawiam sie nad zakupem rogala do karmienia przydaje sie? Macie?

8 lata 1 tydzień temu #1050004 przez masuska
Dodi w sumie do sierpnia sporo czasu wiec moze cos się jeszcze wymysli.

Kejt ja tez wolałabym wcześniejszy termin :)

Pampkow mam 2 paczki 1, 3 paczki 2 i 2 paczki 3. Te jedyneczki sa pakowane po malo sztuk, a schodzi ich dużo :)

8 lata 1 tydzień temu #1050005 przez masuska
Dodi te co dałaś wychodzą 0,46 za sztukę, można trafić na promocje gdzie wychodzą po około 0,37 oczywiście Pampersy zielone. Dady i Tujurs sa tansza teraz.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka