- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13890 przez eash
dziewczyny... słuchajcie, zrobiłam test dzisiaj, tj. w 28 dniu cyklu. trochę za wcześnie, bo cykle mam ostatnio ponad 30-dniowe. wyszlo mi tak, jak na załączonym zdjęciu - bardzo nikła, ledwie widoczna kreseczka w polu testowym. jestem skołowana. boję się cieszyć, bo myślę sobie, że pewnie test wadliwy (jakiś tani kupiłam, jakiś Quix czy coś takiego za 9zł), albo że kreseczki w ogóle nie było, tylko moja chora wyobraźnia... to, co widzicie, to test po ok. 2 godzinach od zrobienia - kreseczka nieco sciemniala. po przepisowych 5 min była naprawdę ledwo widoczna. matko, ręce mi się trzęsą, boję się myśleć, że to ciąża i mam takie straszne przeczucie, że po prostu źle odczytałam test. słuchajcie, nikomu nie powiedziałam... wam może też nie powinnam - jeśli wierzyć zabobonom, to zapeszę zaraz i nic z tego nie będzie... ale musiałam napisać, musiałam... wiecie co, postanowiłam nic nikomu nie mówić do wtorku, a we wtorek rano, tj. w 30 dniu cyklu i po 48 godzinach - jak zaleca ulotka - przeprowadzić ponowny test. może z innym testem. i obawiam się, ze wtedy się okaze, ze jednak nic z tego, ze tylko ten test zle odczytalam czy cos... o rany... o matko... czy wy w ogole widzicie tu jakas kreseczke, czy ja juz mam jakies psychozy czy inne omamy?!
Temat został zablokowany.
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13894 przez eash
dziewczyny, ja wiem, ze jest 7 czy 8 rano w niedziele i ze pewnie malo ktora z was ma watpliwa przyjemnosc tkwic w tym momencie w pracy, jak ja, albo z innego jeszcze powodu byc juz na nogach, ale jak zaraz ktoras z was nie napisze czegokolwiek do mnie, to ja zwariuje, jak Bozię kocham! Mirella, plizzz... odezwij sie... grazia, kivi, angelika, dwie magdy... piszcie, co o tym myslicie???
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- magda-w1980
- Wylogowany
- gaworzenie
14 lata 7 miesiąc temu #13897 przez magda-w1980
eash ja nigdy testu nie robiłam,ale jak dla mnie to bardzo wyraźna jest jedna kreska a ta druga-jakiś cień czy coś... ale kurcze nie wiem czy masz patrzeć na moje zdanie-jestem niedoświadczona w tej dziedzinie...
Mirella jesteś osobą, która potrafi podnieść na duchu!!! Chciałąbym mieć takie podejście jak Ty, zwłaszcza w trudnych chwilach- bije od Ciebie optymizm, dzięki że JESTEŚ!
Mirella jesteś osobą, która potrafi podnieść na duchu!!! Chciałąbym mieć takie podejście jak Ty, zwłaszcza w trudnych chwilach- bije od Ciebie optymizm, dzięki że JESTEŚ!
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13898 przez eash
Boże, Magda, masz racje - to tylko jakis durny cien, jakis slad tylko, na pewno test zeswirowal, moze w niewlasciwej temp. go trzymalam czy cos... Jezu, tak strasznie chce tego dziecka, ze zaczynam sie chwytac byle czego... STOP! trzeba myslec rozsadnie! nie zwracac uwagi na zadne cholerne cienie na tescie, tylko odczekac ze dwa dni, moze dluzej i robic nastepny test, a przy okazji umowic sie do lekarza. niepotrzebnie sie nakrecam, pewnie to nic takiego, a ja juz od godziny wertuje stronki sklepow z ubrankami dla niemowlat. odwalilo mi normalnie... sprowadzcie mnie na ziemie dziewczyny, prosze!
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 7 miesiąc temu #13900 przez kakasia20
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
powiem tak...
ja bymal w niemczech w pracy i w nl przez 6msc i brak okresu i takie tam .....zjechalam do pl zrobilam 1 test i 2 kreski potem po 2 dniach chcialam zobaczyc jeszczeraz znowu wiec czym predzej do lekarza i on mi gada ze too ciaza wczesna wiec około 5-6tydzien ciazy...........kupilam feminatal :)i spowrotem do niemiec powiedziec partnerowi o skarbie co we mnie zyje ale jak slyszal ze bylam u lekarza .trzasnol drzwiami i olal mnie po tygodniu zle sie poczulam zjechalam do pl ..kolejne badanie az 1 usg w kwietkiu moj skarbus zobaczylam go cos pieknego mial zaledwie 26,1 mm hee
ja dziecko chcialam a on chyba nie.........ale wychowie sobie malego z bylym moim chlopakiem tak bedzie najlepiej dla malca:)
ja bymal w niemczech w pracy i w nl przez 6msc i brak okresu i takie tam .....zjechalam do pl zrobilam 1 test i 2 kreski potem po 2 dniach chcialam zobaczyc jeszczeraz znowu wiec czym predzej do lekarza i on mi gada ze too ciaza wczesna wiec około 5-6tydzien ciazy...........kupilam feminatal :)i spowrotem do niemiec powiedziec partnerowi o skarbie co we mnie zyje ale jak slyszal ze bylam u lekarza .trzasnol drzwiami i olal mnie po tygodniu zle sie poczulam zjechalam do pl ..kolejne badanie az 1 usg w kwietkiu moj skarbus zobaczylam go cos pieknego mial zaledwie 26,1 mm hee
ja dziecko chcialam a on chyba nie.........ale wychowie sobie malego z bylym moim chlopakiem tak bedzie najlepiej dla malca:)
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #13902 przez Katarzynka
Ostatnio zmieniany: 14 lata 7 miesiąc temu przez Katarzynka.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13904 przez angellika1
eash - dla pewności spojrzałam sobie na test który robiła kivi (załączyła go na 1 stronie grudniowych mama) i powiem Ci że oba tzn Twój i Jej wyglądają TAK SAMO
Ja dla pewności zrobiłabym już jutro rano drugi test kurcze TRZYMAM KCIUKI kochana, może kreseczka jest taka jaśniutka bo hcg jest niskie i to wczesna ciążą..... a moze poprostu kup dzisiaj jakiś czulczy test??? I proszę ie bądz z nami w kontakcie i na bierząco informuj o teścikach. Może to prawda, że wiara czyni cuda
Ja dla pewności zrobiłabym już jutro rano drugi test kurcze TRZYMAM KCIUKI kochana, może kreseczka jest taka jaśniutka bo hcg jest niskie i to wczesna ciążą..... a moze poprostu kup dzisiaj jakiś czulczy test??? I proszę ie bądz z nami w kontakcie i na bierząco informuj o teścikach. Może to prawda, że wiara czyni cuda
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13905 przez angellika1
kivi gdzie jesteś?? specjalistko od testów..
a ciotka Mirella pisała, ze myśli o Naszych ciążach no i może wymyśliła
a ciotka Mirella pisała, ze myśli o Naszych ciążach no i może wymyśliła
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13910 przez eash
Katarzynka, twoj zdecydowanie ciemniejszy... moj bardziej kivi przypomina, ale wskazuje jednak naprawde sladowe ilosci hormonu, mam wic podejrzenia, ze to pomylka jakas... jak mi sie uda wyrwac jutro do miasta, to test kupie, wiec najszybciej zrobie we wtorek. o matko, co ja bym dala za pozytywny wynik, za druga co najmniej taka sama delikatna kreske, kreseczke, kresiulke jak ta dzisiejsza...
kakasia20 - jakas zagmatwana i trudna historia... napisz cos wiecej, jak sobie radzisz, jak to wlasciwie wyglada? jestem z toba...
kakasia20 - jakas zagmatwana i trudna historia... napisz cos wiecej, jak sobie radzisz, jak to wlasciwie wyglada? jestem z toba...
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #13911 przez Katarzynka
eash mój był robiony dzień po spodziewanej @ i tak jasy był a twój przed temu jeszcze jaśniejszy. Zamiast do apteki idż jutro na test krwi i będziesz już pewna wyniki dają już wieczorem więc z krwi już jutro byś miała pewność
Ps. na początku był jasniejszy zdjęcie było robione po długim czasie...
Ps. na początku był jasniejszy zdjęcie było robione po długim czasie...
Ostatnio zmieniany: 14 lata 7 miesiąc temu przez Katarzynka.
- kaska80
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13912 przez kaska80
eash na moje oko to ciaza
ja zrobilam sobie ostatni test elektronicznym i wyszlo mi ze to ciaza 1-2 tydzien
bylam w takim szoku bo to 3 dziecko ze odrazu poszlam kupic nastepny i nie czekajac na nic zrobilam drugi juz zwykly bo myslalam ze tamten moze sie cos pomylic i dokladnie tak wygladal lekutka druga kreska no i jestem w ciazy 13 tydzien juz maluszek jest we mnie
mysle ze to bardzo wczesna ciaza i dlatego taka niewyrazna kreska ja robilam w dzien okresu bo jakos tak czulam ze bedzie wpadka hihi cudna wpadka
ja zrobilam sobie ostatni test elektronicznym i wyszlo mi ze to ciaza 1-2 tydzien
bylam w takim szoku bo to 3 dziecko ze odrazu poszlam kupic nastepny i nie czekajac na nic zrobilam drugi juz zwykly bo myslalam ze tamten moze sie cos pomylic i dokladnie tak wygladal lekutka druga kreska no i jestem w ciazy 13 tydzien juz maluszek jest we mnie
mysle ze to bardzo wczesna ciaza i dlatego taka niewyrazna kreska ja robilam w dzien okresu bo jakos tak czulam ze bedzie wpadka hihi cudna wpadka