- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- kivi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #13118 przez Mirella
Kochane jesteście
A że jesteśmy w wątku o staraniach to Wam powiem że to efekt dwóch lat starań
Długą drogę przeszliśmy ale same widzicie że warto czekać 
Wszystkim oczekującym i starającym się mamusiom życzę tak pogodnego szkraba, bo taki uśmiech to u niej norma

Wszystkim oczekującym i starającym się mamusiom życzę tak pogodnego szkraba, bo taki uśmiech to u niej norma

Temat został zablokowany.
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #13120 przez angellika1
Mirella Śliczne to Twoje słoneczko
aż ma sie ochotę tulić , tulić, tulić.... mozesz to zrobić w moim imieniu 
Dziewczyny narawde myślicie że mogę zobaczyć 2 kreseczki...? Kurcze nie bede sie nakrecać poczekamy zobaczymy....

Dziewczyny narawde myślicie że mogę zobaczyć 2 kreseczki...? Kurcze nie bede sie nakrecać poczekamy zobaczymy....
- magda-w1980
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
14 lata 11 miesiąc temu #13136 przez magda-w1980
grazia, nie poddawaj się! na nas też przyjdzie czas, zobaczysz...

- magda-w1980
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #13142 przez magda-w1980
Mirella masz naprawdę słodziutką tą córeczkę!
Angellika1 wierzę, że wszystkie zobaczymy wkońcu dwie kreseczki!!!!!!!!
Angellika1 wierzę, że wszystkie zobaczymy wkońcu dwie kreseczki!!!!!!!!

Ostatnio zmieniany: 14 lata 11 miesiąc temu przez magda-w1980.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #13148 przez Mirella
No pewnie że zobaczycie 
Dziewczyny, dziękuję wszystkim za miłe słowa, trochę mi głupio bo to nie jest galeria tylko wątek przyszłych mam, ja tu czasem wpadam "w gości", a nagle jakoś się tu rozpanoszyłam....
Ale kochane jesteście naprawdę to może mi wybaczycie

Dziewczyny, dziękuję wszystkim za miłe słowa, trochę mi głupio bo to nie jest galeria tylko wątek przyszłych mam, ja tu czasem wpadam "w gości", a nagle jakoś się tu rozpanoszyłam....
Ale kochane jesteście naprawdę to może mi wybaczycie

- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
- Asieńka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #13176 przez Asieńka
Witam wszystkie piękne panie 
Dość długo mnie tu nie było ale kupa roboty przy własnej firmie i w ogóle zero czasu dla siebie... Ale wszystkie wasze losy śledziłam
A u mnie jak zwykle to samo... @ miała pojawić się wczoraj a tu echo!!! Ja już sama nie wiem co się dzieje... W ciąży nie jestem na bank bo znając mojego pecha to... ach szkoda gadać!
Nie rozumiem tylko dlaczego odkąd dostałam @ w wieku 10 lat miałam ją ZAWSZE ale to zawsze regularnie nawet po odstawieniu tabletek anty 4 lata temu dostałam równiusieńko po 30 dniach @ jak przed braniem tabsów!
A tu proszę kiedy tylko wyszłam za mąż i zaczęłam myśleć o powiększeniu rodziny jak na złość wszystko piorun strzelił i zero regularnych miesiączek...
Byłam u lekarza i twierdzi, że wszystko jest ok a lekarza a w sumie lekarkę mam naprawdę super i też nawiązując do Waszych wcześniejszych rozmów jest z NFZ!
Brak słów z tą @ normalnie...
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie razem do kupy
wzięte

Dość długo mnie tu nie było ale kupa roboty przy własnej firmie i w ogóle zero czasu dla siebie... Ale wszystkie wasze losy śledziłam

A u mnie jak zwykle to samo... @ miała pojawić się wczoraj a tu echo!!! Ja już sama nie wiem co się dzieje... W ciąży nie jestem na bank bo znając mojego pecha to... ach szkoda gadać!
Nie rozumiem tylko dlaczego odkąd dostałam @ w wieku 10 lat miałam ją ZAWSZE ale to zawsze regularnie nawet po odstawieniu tabletek anty 4 lata temu dostałam równiusieńko po 30 dniach @ jak przed braniem tabsów!
A tu proszę kiedy tylko wyszłam za mąż i zaczęłam myśleć o powiększeniu rodziny jak na złość wszystko piorun strzelił i zero regularnych miesiączek...
Byłam u lekarza i twierdzi, że wszystko jest ok a lekarza a w sumie lekarkę mam naprawdę super i też nawiązując do Waszych wcześniejszych rozmów jest z NFZ!
Brak słów z tą @ normalnie...
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie razem do kupy

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #13238 przez Mirella
Sunaja, no ja mam nadzieję że sie wszystkie starające pozarażają od tej mojej "zarazy" 
Kochana jest tak naprawdę
I nie to że ja tak mówię, ale głosy zazdrości z różnych stron słyszałam, że do czego to podobne, mieć dziecko, nie wiedzieć co to kolki, płaczki i nie przespane noce, mieć czas dla siebie i jeszcze na net!!! No kurczę, tak mam i już, czego i Wam życzę
Teraz się trochę zmienia, bo mniej spi, więcej chce się bawić, już nie w łóżeczku bo za duża, to muszę ją więcej pilnować bo pcha się tam gdzie nie powinna i czas mi się kurczy, ale to dopiero teraz 
Asieńka a hormony badałaś? Może Ci coś zwariowało hormonalnie, bo to rzeczywiście dziwne zachowania, normalnie jak u nastolatki
Za wszystkie starające nieustająco trzymam kciuki, noski do góry

Kochana jest tak naprawdę

I nie to że ja tak mówię, ale głosy zazdrości z różnych stron słyszałam, że do czego to podobne, mieć dziecko, nie wiedzieć co to kolki, płaczki i nie przespane noce, mieć czas dla siebie i jeszcze na net!!! No kurczę, tak mam i już, czego i Wam życzę

Asieńka a hormony badałaś? Może Ci coś zwariowało hormonalnie, bo to rzeczywiście dziwne zachowania, normalnie jak u nastolatki

Za wszystkie starające nieustająco trzymam kciuki, noski do góry

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #13299 przez angellika1
Dzisiaj zapaliła mi sie w głowie lampka żeby kupić test, ale jakoś tak omijałam aptekę a jak już do niej trafiłam to kupiłam aspirynę a o tescie pzypomniałam już sobie w domu. 
Mirella pamiętam jak mój synuś (12 letni) był mały to też musiałam mieć oczy na około głowy a teraz jest już taki samodzielny...żałuję ze to jego malutkie dzieciństwo tak szybko minęło
Jak jesteśmy w domu to przyjdzie przytuli sie da buziaka, a jak jesteśmy np w sklepie to nawet za ręke nie da sie złapać bo : "mama to siara" mhhy szkoda
tzreba łapać każdą chwilę spędzoną z dziećmi bo one tak szybko rosną....

Mirella pamiętam jak mój synuś (12 letni) był mały to też musiałam mieć oczy na około głowy a teraz jest już taki samodzielny...żałuję ze to jego malutkie dzieciństwo tak szybko minęło

- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #13412 przez magga146
czesc dziewczynki 
wczoraj byłam u mojej pani gin. zrobiła mi usg dopo. i stwierdziła że wszystko ładnie tam wygląda akurat trafiłam na dzień przedowulacyjny i zobaczyłyśmy piękny pęcherzyk w lewym jajniku
wiec 3ba sie ładnie z mężusiem przytulać i wierzyć
. jeśli do czerwca się nie uda to wtedy pojde na badanie drożności hsg a mój mąż na badanie nasienia, bo pani gin mówi że u mnie wszytsko ok jedyny problem który może być ale nie musi to to że te jajowody sa jakoś nie drożne bo z wyników badań krwi i usg to ona nie widzi nic niepokojącego. no ewentualnie jeszcze może mieć problem moj mąz
ale mam nadzieje ze do czerwca wszytsko sie uda i nie 3ba bedzie robic tych badan.
mirella słodziak z tej Twojej malej krolewny
i dziewczyny pozarażajcie nas
pozdrawiam i przytulać się przytulać się kobietki

wczoraj byłam u mojej pani gin. zrobiła mi usg dopo. i stwierdziła że wszystko ładnie tam wygląda akurat trafiłam na dzień przedowulacyjny i zobaczyłyśmy piękny pęcherzyk w lewym jajniku

mirella słodziak z tej Twojej malej krolewny

i dziewczyny pozarażajcie nas

pozdrawiam i przytulać się przytulać się kobietki