BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 11 miesiąc temu #13073 przez ilona
świetna :)
Temat został zablokowany.
14 lata 11 miesiąc temu #13089 przez sunaja21
mirella- mała boska istny cukiereczek :)

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]
14 lata 11 miesiąc temu #13093 przez Mirella
:) nie wiem czy wypada tak mówić, ale ja mówię to samo :)
14 lata 11 miesiąc temu #13094 przez eash
:) nie będę oryginalna i też napiszę, że śliczna. jak z reklamy ;)
14 lata 11 miesiąc temu #13097 przez kivi
piękna, cudna i jaka uśmiechnięta :-)))))))))))))))))))
14 lata 11 miesiąc temu #13118 przez Mirella
Kochane jesteście :) A że jesteśmy w wątku o staraniach to Wam powiem że to efekt dwóch lat starań :) Długą drogę przeszliśmy ale same widzicie że warto czekać :)
Wszystkim oczekującym i starającym się mamusiom życzę tak pogodnego szkraba, bo taki uśmiech to u niej norma :)
14 lata 11 miesiąc temu #13120 przez angellika1
Mirella Śliczne to Twoje słoneczko :D aż ma sie ochotę tulić , tulić, tulić.... mozesz to zrobić w moim imieniu :)

Dziewczyny narawde myślicie że mogę zobaczyć 2 kreseczki...? Kurcze nie bede sie nakrecać poczekamy zobaczymy....
14 lata 11 miesiąc temu #13136 przez magda-w1980
grazia, nie poddawaj się! na nas też przyjdzie czas, zobaczysz... :)
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #13142 przez magda-w1980
Mirella masz naprawdę słodziutką tą córeczkę!

Angellika1 wierzę, że wszystkie zobaczymy wkońcu dwie kreseczki!!!!!!!! :blink:
14 lata 11 miesiąc temu #13148 przez Mirella
No pewnie że zobaczycie :)

Dziewczyny, dziękuję wszystkim za miłe słowa, trochę mi głupio bo to nie jest galeria tylko wątek przyszłych mam, ja tu czasem wpadam "w gości", a nagle jakoś się tu rozpanoszyłam....
Ale kochane jesteście naprawdę to może mi wybaczycie :)
14 lata 11 miesiąc temu #13174 przez sunaja21
mirella- troche humorku w tym poście sie przyda!a uśmiech twojej coreczki może da moc wszystkim starajacym sie i juz niebawem posypią sie pozytywne wieści...wkoncu tylko na to czekamy :)

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]
14 lata 11 miesiąc temu #13176 przez Asieńka
Witam wszystkie piękne panie :)

Dość długo mnie tu nie było ale kupa roboty przy własnej firmie i w ogóle zero czasu dla siebie... Ale wszystkie wasze losy śledziłam :)

A u mnie jak zwykle to samo... @ miała pojawić się wczoraj a tu echo!!! Ja już sama nie wiem co się dzieje... W ciąży nie jestem na bank bo znając mojego pecha to... ach szkoda gadać!

Nie rozumiem tylko dlaczego odkąd dostałam @ w wieku 10 lat miałam ją ZAWSZE ale to zawsze regularnie nawet po odstawieniu tabletek anty 4 lata temu dostałam równiusieńko po 30 dniach @ jak przed braniem tabsów!
A tu proszę kiedy tylko wyszłam za mąż i zaczęłam myśleć o powiększeniu rodziny jak na złość wszystko piorun strzelił i zero regularnych miesiączek...
Byłam u lekarza i twierdzi, że wszystko jest ok a lekarza a w sumie lekarkę mam naprawdę super i też nawiązując do Waszych wcześniejszych rozmów jest z NFZ!

Brak słów z tą @ normalnie...

Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie razem do kupy :) wzięte :P
14 lata 11 miesiąc temu #13238 przez Mirella
Sunaja, no ja mam nadzieję że sie wszystkie starające pozarażają od tej mojej "zarazy" :P
Kochana jest tak naprawdę :D
I nie to że ja tak mówię, ale głosy zazdrości z różnych stron słyszałam, że do czego to podobne, mieć dziecko, nie wiedzieć co to kolki, płaczki i nie przespane noce, mieć czas dla siebie i jeszcze na net!!! No kurczę, tak mam i już, czego i Wam życzę :) Teraz się trochę zmienia, bo mniej spi, więcej chce się bawić, już nie w łóżeczku bo za duża, to muszę ją więcej pilnować bo pcha się tam gdzie nie powinna i czas mi się kurczy, ale to dopiero teraz :)

Asieńka a hormony badałaś? Może Ci coś zwariowało hormonalnie, bo to rzeczywiście dziwne zachowania, normalnie jak u nastolatki :)

Za wszystkie starające nieustająco trzymam kciuki, noski do góry :)
14 lata 11 miesiąc temu #13299 przez angellika1
Dzisiaj zapaliła mi sie w głowie lampka żeby kupić test, ale jakoś tak omijałam aptekę a jak już do niej trafiłam to kupiłam aspirynę a o tescie pzypomniałam już sobie w domu. :(

Mirella pamiętam jak mój synuś (12 letni) był mały to też musiałam mieć oczy na około głowy a teraz jest już taki samodzielny...żałuję ze to jego malutkie dzieciństwo tak szybko minęło :( Jak jesteśmy w domu to przyjdzie przytuli sie da buziaka, a jak jesteśmy np w sklepie to nawet za ręke nie da sie złapać bo : "mama to siara" mhhy szkoda :( tzreba łapać każdą chwilę spędzoną z dziećmi bo one tak szybko rosną....
14 lata 11 miesiąc temu #13412 przez magga146
czesc dziewczynki :)

wczoraj byłam u mojej pani gin. zrobiła mi usg dopo. i stwierdziła że wszystko ładnie tam wygląda akurat trafiłam na dzień przedowulacyjny i zobaczyłyśmy piękny pęcherzyk w lewym jajniku :laugh: wiec 3ba sie ładnie z mężusiem przytulać i wierzyć :) . jeśli do czerwca się nie uda to wtedy pojde na badanie drożności hsg a mój mąż na badanie nasienia, bo pani gin mówi że u mnie wszytsko ok jedyny problem który może być ale nie musi to to że te jajowody sa jakoś nie drożne bo z wyników badań krwi i usg to ona nie widzi nic niepokojącego. no ewentualnie jeszcze może mieć problem moj mąz :dry: ale mam nadzieje ze do czerwca wszytsko sie uda i nie 3ba bedzie robic tych badan.

mirella słodziak z tej Twojej malej krolewny :)
i dziewczyny pozarażajcie nas :laugh:

pozdrawiam i przytulać się przytulać się kobietki ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia