- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13914 przez Madzia89862
eash moj byl nawet jeszcze bledszy!!!!a mam juz malenstwo!nie mam jak zrobic zdjecia to bym ci pokazala!!!boziu kochana eash...prawdopodobnie juz ci sie udalo:)!!!!!!!!!!!!!!!
Temat został zablokowany.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13916 przez Madzia89862
eash informuj nas i moze faktycznie wyrwij sie rano na badanie krwi bedziesz wtedy pewna:)wierze ze ci sie udalo kochana:)bardzo trzymalam kciuki i modlilam sie by Pan Bog dał ci maly cud..moze mnie wysluchal>
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 7 miesiąc temu #13923 przez Mirella
No jestem jestem Ja późno wstaję, bo moja księżniczka chodzi spać o drugiej w nocy
Ciotka Mirella to jest czarownica i jak mówi to mówi, a mówiła wyraźnie, że zanim sama się zacznie o drugie dziecko starać, to starające się wcześniej będą w ciąży No!
Eash, Ty mi nie wariuj i kawy nie pij bo to dziecku szkodzi. A czy Ty myślisz że ja tak od razu w test uwierzyłam? A wyraźny był jak diabli. Dopiero jak na usg zobaczyłam dzidzię to do mnie dotarło, tak się bałam że to jakaś huśtawka hormonów a nie prawdziwa ciąża. Tak to już jest, najpierw modlimy się o to nasze szczęście a potem nie wierzymy, że cud się stał
No kochana, nosek do góry teraz juz dobrze wszystko będzie, możesz zakładać wątek mamuś styczniowych
Kivi, żebyś wiedziała, Mirella jak palnie to palnie, nie wiadomo śmiać się, płakać, czy za głowę łapać
Dalej trzymam kciuki za całą resztę. Dużo czasu Wam nie zostało, bo ja jakoś w czerwcu chcę zacząć, to do czerwca już wszystkie musicie być w ciąży Do dzieła zatem Jak mówi Kivi, czynić nowe życia!!!!!
Ciotka Mirella to jest czarownica i jak mówi to mówi, a mówiła wyraźnie, że zanim sama się zacznie o drugie dziecko starać, to starające się wcześniej będą w ciąży No!
Eash, Ty mi nie wariuj i kawy nie pij bo to dziecku szkodzi. A czy Ty myślisz że ja tak od razu w test uwierzyłam? A wyraźny był jak diabli. Dopiero jak na usg zobaczyłam dzidzię to do mnie dotarło, tak się bałam że to jakaś huśtawka hormonów a nie prawdziwa ciąża. Tak to już jest, najpierw modlimy się o to nasze szczęście a potem nie wierzymy, że cud się stał
No kochana, nosek do góry teraz juz dobrze wszystko będzie, możesz zakładać wątek mamuś styczniowych
Kivi, żebyś wiedziała, Mirella jak palnie to palnie, nie wiadomo śmiać się, płakać, czy za głowę łapać
Dalej trzymam kciuki za całą resztę. Dużo czasu Wam nie zostało, bo ja jakoś w czerwcu chcę zacząć, to do czerwca już wszystkie musicie być w ciąży Do dzieła zatem Jak mówi Kivi, czynić nowe życia!!!!!
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13976 przez sunaja21
eash- ale kreseczka na tescie moze byc prawie nie widoczna a wskazuje pozytywnie - dlatego radzilabym ci zrobic test jeszcze raz dla pewosci i najlepiej za kilka dni kolejny!ja pierwszy robilam w dzien @ i kreska byla malo wyrazna a po 3 dniach juz była prawie taka jak ta pierwsza!to jest wczesna ciaza i napewno 2 kreska nie bedzie mocno intensywana - jestem pełna optymizmu - ale zrob kolejny test mowie ci ! trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13978 przez Madzia89862
a ja tam mowie ze nasza kochana jest w ciazy:)ale tata tak zrob tescik ponownie a wogole odddeeezzzwijjj sie predko:)jak ci minal dzien z ta informacja na widok 2 kreseczek:)
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13980 przez sunaja21
pamietam jak ja zrobilam test i zobaczylam ta bladziutka kreske to z wrazenia nie wiedzialam co mam ze soba zrobić o mało co bym do pracy nie zdazyla i juz nie myslalam o niczym innym...caly czas widziałam ten test i ciagle go wyciagalam i patrzylam czy przypadkiem kreseczka nie zniknela- i do czasu czasu wizyty i ginka ciagle myslalam ze to napewno nieprawda ze cos tam sie pomysliło... ze to mi sie sni ... wspaniałe uczucie ...życze zeby Każda z WAs -starajacych sie - poczuła to na własnej skorze sciskam
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #13982 przez kivi
DOKŁADNIE...JA TAKŻE NIE WIEDZIAŁAM CO MYŚLEĆ O TEJ 2 KRESECZCE NA MOIM TEŚCIE...na szczęście miałam ten elektroniczny, zrobiłam go za chwilkę po pierwszym i upewniłam się...widziałam naprawdę wiele testów ciążowych w tym obydwie moje ciążę ( pierwszą straciłam) zaczęły się od właśnie takiego, niecierpliwie, wcześnie zrobionego testu z bladziuchną 2 kreseczką z każdym dniem będzie wydawała Ci się coraz widoczniejsza...a świadomość bycia w ciąży potwierdzi to co widzisz
Zresztą pisałaś już wcześniej o zmęczeniu, osłabieniu itp...ja miałam tak samo nim zrobiłam test powtórz nawet jutro a napewno wyjdzie już ciemniejszy jak kolejne moje ))))))
Eash! na 100% bedziesz mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesz się raduj się i zapomnij o wszystkich smutkach z postu "starania o ciążę"
biegnij do wątku "styczniowe mamusie"
ale bywaj tu...by wspierać starające się i dawać im wiarę naszymi przeżyciami i testami
Ściskam Was wszystkie mocniutko!
Ps. ja odchorowuję ciążę jak niewiele znanych mi przyszłych mam a mam ich w swojej okolicy wiele ...szok jak wiosna zadziałała!!!!!
Od wtorku pracuję na pół etatu a pół mam zwolnienie...
w piątek nie dotarłam do pracy...wymioty górą czuję się beznadziejnie, chcę pracować choć ten krótki czas w ciągu dnia, pracę mam nawet przyjemną, ale kurcze nie wiem czy to da się pogodzić z rytmem moich mdłości i wymiotów... mogę iść na 100% ale nie wiem...zobacze, spróbuję jeszcze, zawsze z nadzieją myślę o jutrze że może to już się skończy...
Buziaki!!! brzusio mi już się nieźle zaokrąglił jak na 9 tydzień
Zresztą pisałaś już wcześniej o zmęczeniu, osłabieniu itp...ja miałam tak samo nim zrobiłam test powtórz nawet jutro a napewno wyjdzie już ciemniejszy jak kolejne moje ))))))
Eash! na 100% bedziesz mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesz się raduj się i zapomnij o wszystkich smutkach z postu "starania o ciążę"
biegnij do wątku "styczniowe mamusie"
ale bywaj tu...by wspierać starające się i dawać im wiarę naszymi przeżyciami i testami
Ściskam Was wszystkie mocniutko!
Ps. ja odchorowuję ciążę jak niewiele znanych mi przyszłych mam a mam ich w swojej okolicy wiele ...szok jak wiosna zadziałała!!!!!
Od wtorku pracuję na pół etatu a pół mam zwolnienie...
w piątek nie dotarłam do pracy...wymioty górą czuję się beznadziejnie, chcę pracować choć ten krótki czas w ciągu dnia, pracę mam nawet przyjemną, ale kurcze nie wiem czy to da się pogodzić z rytmem moich mdłości i wymiotów... mogę iść na 100% ale nie wiem...zobacze, spróbuję jeszcze, zawsze z nadzieją myślę o jutrze że może to już się skończy...
Buziaki!!! brzusio mi już się nieźle zaokrąglił jak na 9 tydzień
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 7 miesiąc temu #13986 przez Mirella
Eash, dziewczyny mają rację, będziesz mamą już w styczniu, no może na początku lutego, ale nic dalej, Walentynki spędzicie we troje
Powiedziałaś już mężowi? tylko mu aby nie mów że nam powiedziałaś najpierw
Kivi, co tam mdłości, zaraz miną Zapomnisz o nich szybciej niż prędzej Ja w ciąży doliczyłam się objawów pięciu chorób, a to były typowe objawy ciążowe więc nawet się ich nie leczy tylko kobiety się męczą. Dziś już żadnej nie umiem wymienić, nic nie pamiętam, tylko że Klaudia kopała jak słyszała "Jezioro Łabędzie" Tylko to co dobre się z ciąży pamięta, nic więcej.
Powiedziałaś już mężowi? tylko mu aby nie mów że nam powiedziałaś najpierw
Kivi, co tam mdłości, zaraz miną Zapomnisz o nich szybciej niż prędzej Ja w ciąży doliczyłam się objawów pięciu chorób, a to były typowe objawy ciążowe więc nawet się ich nie leczy tylko kobiety się męczą. Dziś już żadnej nie umiem wymienić, nic nie pamiętam, tylko że Klaudia kopała jak słyszała "Jezioro Łabędzie" Tylko to co dobre się z ciąży pamięta, nic więcej.
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
- martela89
- Gość
14 lata 7 miesiąc temu #14009 przez martela89
eash ja robiłam ten sam teścik ale w 3cim tyg więc miałam mocniejszą krechę Ale też wydaje mi się,że to ciąża,zrób drugi i pisz nam co wykazał
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14010 przez eash
dziewczyny, eh... cały dzien wczoraj chodzilam jak w letargu, ale nic mezowi nie powiedzialam ani nikomu, nie chce mowic, dopoki nie bede miala 100% pewnosci, a narazie nie mam - panikuje strasznie, ze ta cholerna kreska mi sie tylko przywidziala czy cos... dzisiaj testu nie robilam i nie zrobie, nie wyrwe sie z pracy. ale mezowi, mimochodem, powiedzialam, zeby wstapil do apteki i kupic paste do zebow, witamine c, test ciazowy i nizoral... chyba sie nie kapnie, ze cos na rzeczy, bo testy kupujemy teraz czesciej niz chleb nasz powszedni, heh jak ja mam sie na pracy skupic teraz, na tych wszystkich papierach, umowach...? matko... zwariuje... wielkie dzieki wam wszyskim za wsparcie, trzymajcie kciuki, jutro napisze, jak wyszedl drugi test. i fotke wysle.
wiecie co, w ogole nie wierze, ze to ciaza. mysle, ze nie jestem w ciazy.
czy ciaze jakos sie czuje? wiecie, czy wstaje sie rano i wszystko w srodku mowi "tak, jestem w ciazy"?
bo ja nic nie czuje. tylko panike totalna.
wiecie co, w ogole nie wierze, ze to ciaza. mysle, ze nie jestem w ciazy.
czy ciaze jakos sie czuje? wiecie, czy wstaje sie rano i wszystko w srodku mowi "tak, jestem w ciazy"?
bo ja nic nie czuje. tylko panike totalna.
- martela89
- Gość
14 lata 7 miesiąc temu #14011 przez martela89
Ja też nic nie czułam nawet byłam na imprezie jakoś w 2gim tyg i piłam alkohol i paliłam czego jak bym wiedziała to bym nie zrobiła. Żadnych mdłości nic-dopiero w 3cim tyg zaczęłam mieć zachcianki (ale często tak miałam przed ciążą wiec myślałam,że to normalka) i latałam do ubikacji częściej siusiu no i oczywiście brak spodziewanej @ A wcześniej nic,zero oznak-także głowa do góry ciąża jeszcze nie raz da o sobie znać