- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agniesia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Kolejny cudny dzionek za nami

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agniesia trzymamy kciuki za Sewerynka zeby szybko był zdrowiutki

Nala pierwszy rok teoria i egzaminy, drugi rok zajęcia praktyczne a trzeci to i to.
Idę walnac sobie trening na brzuszek zeby szybko upodobnić się do Dzoany haha
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Koncze sniadanie bo mi maruda pozwoliła zjesc dwie kanapki, pocycujemy i wybywamy zaraz na jakiś spacer bo młody w domu pierdolca dostaje a tylko otworze drzwi i zaraz inne dziecko.

Probe wezme wozek, moze polezy chwile

Miłego dnia i meldować mi się tu zaraz

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Konsumuje właśnie śniadanko w łóżku

Madzialenka czekamy czekamy na ten twój esej

Jakieś sugestie obiadowe? Siedzę teraz w domu i oglądam te masterchefy i inne badziewia ze aż mi się chce ugotowac( bardziej zjeść niż gotowac) coś wykwintnego....
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dziubasek ja czasami myślę, że my tez zaczynamy rozpieszczać, ale mój maly cwaniaczek jak niechcesz go wziąć na ręce to płacze. Zawsze się zarzekałam, że nie rozpieszcze.
Już mniej nosimy staramy się w ostateczności, ale on potrafi najpierw nas wołać ostrzega, a jak nie reagujemy tak na maxa się rozpłacze i wtedy już miękniemy nosimy, przytulamy.
Może Maja jest zazdrosna i teraz tak chce na siebie zwracać uwagę.
Rozpieszczenie to wina obojgu rodziców nie można na jednego zwalać winy.
Ja prawdopodobnie będę miała tylko jedno dziecko więc pewnie chcąc nie chcąc będzie rozpieszczone, bo tylko wiecznie go całujemy i przytulamy.
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Miałam napisać wcześniej, jak Mały spał, ale zadzwoniła moja Matula, więc nie napisałam. Teraz znowu się Synuś obudził, ale jest w miarę grzeczny

Dorkiszon my też mieliśmy nie rozpieszczać, ale... to takie trudne

U nas pogoda od wczoraj typowo jesienna, więc chyba muszę zapomnieć o spacerku (prawie cały czas leje, słoneczko tylko na chwilkę wyjrzy i za chwilę znów się ciemno robi

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Michał śpi z uśmiechem na twarzy. Wygląda jak mały, różowy, uśmiechnięty chomik

Dziś wyczaił, że jeśli poprowadzi dłoń, w której trzyma zabawkę, po łuku trafi do buzi. Kolejną noc śpi z jedną pobudką. Wstaje przed 6:00 na przytulaski i cycka i śpi do 7:30.
Robi masę rzeczy z których jestem dumna- wielkie kupy, śmieje się przez sen, łapie mnie za ręce, beka z mocą 100 decybeli. W końcu dziś mija 3 miesiące odkąd przyszedł na świat. W końcu dziś mija 3 miesiące odkąd jestem Mamą. W końcu dziś mija 3 miesiące odkąd wszystko-wszystko-wszystko totalnie się zakręciło. W końcu dziś mija 3 miesiące odkąd niemal ciągle świeci słońce a świat jest tęczowy

W ciągu trzech miesięcy codziennie zakochuję się w moim Dziecku. I codziennie dziękuję Bogu za to, jaki jest mój Mąż (czasem muszę też podziękować, że Go nie zabiłam

Nauczyłam się kąpać w 8 minut i ciągle poprawiam swój czas. Nauczyłam się udawać, że dwudniowy zarost na nogach to nie zarost

Stałam się MAMĄ. Jedną z wielu Lipcówek. Cudownych Lipcówek, mądrzejszych niż tabun lekarzy (co całe forum lipcówek to nie konsylium lekarskie

Znowu dziękuję. Znowu brakuje mi słów. Znowu czuję się jak w noc przed porodem, kiedy kreśliłam podziękowania dla Was- wyjątkowo- bo jestem Lipcówką

A teraz nieco suchej ststystki: urodziłam na 1169 stronie forum. Dziś mamy stron 1494, zatem minęło 325 stron. Ubyło mi już 14 z 16 ciążowych kilogramów. Nadal marzę o liposukcji. Jestem o rok starsza niż w dniu porodu. I chyba ani trochę mniej pokręcona

Magdalena Matka z 3 miesięcznym stażem

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kasiak zaczynam od Ciebie, bo siedzisz mi w głowie cały weekend.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Osóbka85 i Asiulek- dzięki za pocieszenie. Przynajmniej wiem, że nie jestem sama z moim biuściastym 'problemem'. Przez te cycory muszę kupić bluzkę o rozmiar większą niż normalnie. W przeciwnym razie wyglądałabym jak z 4 cycami- takie podzielone są...
Qltoorka- ja marzę o zlocie Lipcówek

karolinap- ja zakładam zazwyczaj bawełniane takie wiązane pod szyją. W przeciwnym razie dwa ruchy główką i czapka jest zsunięta. Pilnuję żeby uszka były zakryte. Ofkors zawsze jest taka chaja jak zakładam czapkę, że mózg się marszczy. Ale nie popuszczę! I mam to samo co Ty- zazdraszczam kobietom w ciąży czasu z brzuchem

MatkiBlogerki- jesteście wielkie, że znajdujecie czas, siłę i wenę. Ja kiedyś próbowałam pisać ale u mnie zapał słomiany, oj słomiany

Bea- jestem zdania że sam foch to mało. Przemów Gadowi do rozsądku. Czytałam gdzieś kiedyś, że facet ma tylko jeden zwój mózgowy od konia. Żeby jak zobaczy wiadro z wodą, nie rzucił się do niego i nie zaczął pić. Morał taki- chłop jest prosty i jemu niestety trzeba tłumaczyć.
Emi- ja mam i kombinezon i śpiworek. Tak jak Dziewczyny pisały, śpiwór dam do wózka.
Agusia- 3mam kciuki za zdrowie Seweryna. Daj znać jak po wizycie.
Uciekam skorzystać ze snu dziecka i w ramach projektu ' Umiem się zorganizować' idę powiesić pranie.
Buźka!
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jesteś dzielniejsza niż tabun Joann D'arc na stosie. Jesteś, byłaś i będziesz moim Dziubasem najukochańszym ♥ wybacz, już drukuję.
Ładnie wychowałaś Starego. Śniadanie do łóżka-mój by płakał że Go kruszki w dupę drapią

Wydaje mi się że Majka przechodzi jakiś kolejny skok czy bunt dwulatka. Nasza Tosia też korzysta z miętkiej dupy Babci i kogo się da. Nawet własnego Ojca tresuje

Ładnie Ci odpisałam?
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Nie chcę pozostawać w tyle, chyba każda z Was przerabia się na Dżołanę, więc i ja postanowiłam wyglądać jak sprzed ciąży

Mam pytanko: jak wygląda u Was sprawa z @ ? Ja jeszcze nie mam, ale od wczoraj czuję się niewyraźnie, boli mnie brzuch i miałam dziwną wydzielinę z lekką domieszką krwi

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Teraz juz w domu, po cycowaniu, może mały trochę pośpi. Wczoraj cały dzień nie było kupy, a dziś już 3! W tym jedna uciekająca, po tego podlana jeszcze w trakcie przewijania...no ale widać, że ulżyło brzuszkowi.

dziubasie a z czego te zęby, że tak Ci smakują, że aż zjadasz

emi my na zimę pewnie kombinezon, ale to sie okaże. Na razie mam jesienny polarowy a z ciuchów zimowych to bida straszna, a nie wiem co kupic i rozmiar jaki

agniesia to Ty już masz prawie dorosłego faceta w domu! Ho ho zupki już podchodza

No i jeszcze magda

A o moim starym to nawet mi się nie chce pisać. I widzę, że chyba przestanę na niego narzekać żeby Wam głowy nie zawracać. Nie martw sie Madziu o mnie. Radzimy sobie po japońsku, czyli jako-tako

A zlot Lipcówek, genialny ajdija

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-