- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

magdaleno Twój wywód to aż się miło czyta! - jak zawsze;p
monia ja dokładnie takie same objawy miałam w sobotę, ból jak na okres i plamienia a w niedziele już doopa nic nie było! nie wiem co to miało być? a już nawt mężowi powiedziałam, że dostanę bo naprawdę się źle czułam tak jak przed ciażą niestety

Sewerynek jaki słodziak i jakie już pyszności zajada

Wiecie jak mnie dzisiaj mój synek zaskoczył

Oto nasze odciski. Uważam to za chyba najfajniejszy prezent jaki dostaliśmy - świetna pamiątka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Natalia odciski super

Kasiakode mnie też podaruj kopa swojemu chlopu

Moniapochwal się jakie specyfiki stosujesz, bo ja jadę na biooilu i ostro ćwiczę
Julcia podpala 15 minut i dalej dyskutuje

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Natalia pamiątka super

- agniesia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

My mamy dzis 2 miesiące! 2 cudowne miesiące za Nami i podpisuje się pod tym co napisałaś - nic piękniejszego nie wymyślę

Monia154 - no ja niestety zaczęłam używać biooil jak rozstępy się pojawiły, wcześniej używałam babydream. Teraz wmawiam sobie że biooil cuda zdziała :|
Maz ostatnio powiedział, ze jak juz bedzie Leon (czyt. brat Poli) to dostane na operacje usunięcia rozstępów. On twierdzi ze mu to nie przeszkadza ale widzi jak mnie to meczy i chce żebym się lepiej czuła

Jak wiecie prowadzę bloga i są tam różne "rozdania-konkursy" na innych blogach mam. Raz na jakiś czas ktoras coś ogłasza i wzięłam drugi raz udział w czymś takim i... Wchodzę dziś na bloga a tam wyniki rozdania i wygrałam prezent-niespodziankę za moją prace

Taaaka radość! Nigdy nic nie wygrałam a tu prezent-niespodzianka

Super rozpoczęcie nowego tygodnia

Jak mi przyślą to Wam się pochwale co wygrałam

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Madzialenka jak zwykle pozytywnie

Aaaaa i wczoraj jak smrodka kąpaliśmy, to pomyślałam o Tobie

Dziubasek Powiedzonko 'ja na tym zęby zjadłam' nabiera nowego wymiaru dzięki Tobie

Kasiak ja mam podziękować Tobie od swojego mężczyzny, bo cytuję: 'Thanks to what she's writing about her husband I'm not such an idiot in the end'. Im więcej czytam o Twoim tym bardziej lubię mojego, a szkoda bo nie powinno tak być

NataliaK Pięknie wyszły Wam te odciski! Jak Wam się udało rączkę tak świetnie odcisnąć? Też dostaliśmy taki prezent - odcisnęliśmy tylko stópki gdy Nils miał 4 tyg. Gdy skończył 8tygodnie zrobiliśmy odciski stópek na papierze tak jak Karolinap

Monia mam ten sam problem z bólem brzucha. Myślisz, że to normalne? Zazdroszczę spadku wagi. Ja w ciąży przytyłam tylko 9,5kg a nadal mam do zrzucenia 7kg i aż płakać mi się chce, bo waga stoi jak zaklęta. Było świetnie, bo dwa tygodnie po porodzie waga mi spadła i zostało tylko 4kg do zrzucenia, a nagle jeb i zamiast chudnąć, to ja tyć zaczęłam

Gipsowy odcisk możesz kupić w empiku i na allegro tak jak Natalia pisała. Ja kupowałam kiedyś w smyku ale nie wiem czy nadal mają to w sprzedaży.
Karolinap aż ja się podjarałam co to za niespodzianka może być

Agniesia a zastanawiałam się co u Ciebie i Sewerynka

W skrócie co u nas. Zaczęliśmy uczyć Nilsa zasypiać samemu, a nie u mnie na rękach. Póki co sukces. Nie używamy jednak metody 3-5-7, bo ja nie jestem w stanie tego znieść. Kładziemy małego do łóżeczka (czy też w ciągu dnia koszyczka) i jak płacze, to podnosimy utulamy i odkładamy z powrotem. I tak w kółko aż się podda

Oglądałyście polski film 'Bejbi blues'? Ja oglądnęłam i już drugi dzień nie mogę go przetrawić. Nie polecam dla wrażliwszych osób.

Muszę się pochwalić, że moja produkcja mleka po miesiącu walki się podwoiła - przy dobrym dniu mogę ściągnąć nawet 3 razy tyle pokarmu co kilka tygodni temu. Mimo wszystko dokarmiamy mm, bo młodemu nie wystarcza. I tak się cieszę, że choć trochę mojego dostaje

I więcej na razie nie pamiętam co miałam napisać. Jak sobie przypomnę to dopiszę

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja mam okres właśnie, ale wywołany luteiną z tym , że ja już nie karmię tak dla przypomnienia.
Wcześniej tez miałam jeden dzień plamienie myślałam, że okres dostała, ale na drugi dzień nic.
Teraz mi wywołali i mam dosyć taki intensywny. Rana mi się juz goi i nie boli smaruje non stop.
Podoba mi sie ten odcisk na gipsie poszukam tez takiego czegoś.
- agniesia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- mycha7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mój Synek to Aniołek. Nie lubi na rękach, w dzień najchętniej by leżał w łóżeczku. Jak mu się nudzi to woła by przy nim posiedzieć i do niego pogadać. Uwielbia kąpiele i spacery. Bardzo rzadko płacze, chyba że długo śpi i budzi się bardzo głodny.
Czułość i bliskość nadrabia w nocy bo śpi z mamusią w łóżku

Przed porodem zastanawiałam się jak to będzie z dwójką dzieci. Jest cudownie. Jednak różnica 7 lat jest super. Starszy bardzo pomaga, jest zakochany w braciszku a ja w dwójce moich Synów

I tak mija dzień za dniem.
Gorzej z wagą. Bo nie spada

Pozdrawiam cieplutko.
Poniżej moje Skarby: 1 Bartosz ( 7 lat temu ) 2 Aleksander teraz

- mycha7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agniesia jak dobrze, że wszytsko w porządku

karolinap też jestem ciekawa co dostaniesz ;p super, że Ci się udało coś wygrać :)ja pierwszy raz chyba w życiu coś wygrałam jak dałam zdjęcie pokoiku Janka na Facebooku z takim konkursie, zajelismy 2 miejsce i też dostaliśmy super nagrodę z ekologicznej bawełny bluzeczke i śpioch

uniuni no jakoś tak wychwyciłam dobry moment i się udało choc na poczatku nad raczka były mazgaje bo Janek ruszał łapką ale wygładziłam palcami i jest git

mycha jacy oni podobni! śliczne chłopaki
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Natalia dzięki za linki odnośnie tych ramek

Uniuni ja też się dość intensywnie zastanawiam o co kaman z tym plamieniem, mam nadzieję, że To to jeszcze nie TO

Mycha te Twoje chłopaki to jak bliźnięta

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ale sam fakt mnie cieszy - coś tam w końcu wygrałam no i ta ciekawość co to moze być

W każdym bądź razie dam znać.
NataliaK - super Ci wyszły te odciski!
A pokoik Janka bez dwóch zdań zasługuje na nagrodę - jest cudowny

- osobka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
u nas nareszcie koniec izby chorych

madzialenka- cudnie napisane

qltoorka- u nas też ząbkowanie

karolinap- ciekawe co za niespodziankę wygrałaś

mycha7- zgadzam się z Monią- chłopcy wyszli jak bliźniaki na tych zdjęciach

agniesia- super, że z Sewerynkiem już lepiej

emi- ja chyba też na zimę śpiworek zamówię, bo pakowanie mojego synka w kombinezon nie jest dobrym pomysłem.. on nie cierpi ubierania, a w szczególności okryć wierzchnich typu czapka i kurtka..
co do wagi, to ja schudłam przez pierwsze 1.5 m-ca 18 kg (!!) nie chcą zejść tylko ostatnie 2 kg- uparcie się trzymają, chociaż po zdjęciach wydaje mi się, że tych kg nadmiarowych jest więcej.. :/ na szczęście po ciąży nie mam rozstępów, ale pocieszę Was- mam i tak ich sporo po okresie dojrzewania kiedy gwałtownie urosłam i schudłam- mam cały tyłek i kolana w rozstępach. Jako nastolatka nic z nimi nie robiłam, więc niestety są widoczne :/