BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #553147 przez mami_nka
Zrobie maila i tam każda wysle dane bo tak to się tu nie odnajdę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553169 przez mami_nka
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tutaj wyslijcie NICk date porodu przewidywana płeć i wybrane imiona dla chlopca i dziewczynki (planowo i marzycielsko)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #553309 przez iwonta_kg
Mami_nka widzę że mamy taki sam staż małżeństwa:) ja też wyśle na maila termin porodu:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

12 lata 2 miesiąc temu #553493 przez mami_nka
No dokładnie kochana :) 1.09.12 :) szkoda ze nam pogoda nie dopisała bynajmniej u nas :)

12 lata 2 miesiąc temu #553505 przez iwonta_kg
Cos Ty! My mielismy przepiękną pogodę! Sloneczko od samego rana bylo:) mieszkam nad morzem. A Ty?

12 lata 2 miesiąc temu #553518 przez klauduska89
Ta tabelka to super sprawa, fajnie że ktoś ma pojęcie i chwilę czasu żeby się za to zabrać :) co do seksu, to jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań od lekarza to można się spokojnie nim cieszyć o ile ma się na niego ochotę :) Ja czasami kładę się taka jakaś zmęczona że nie mam nawet siły ręki czy nogi podnieść, a co dopiero mowa miłosne igraszki. No ale kochamy się, może rzadziej niż przed ciążą ale zdarza się :laugh: Tak sobie myślę, że później jak brzuszek naprawdę będzie już duży to może być z tym problem ale narazie spoko ;) A jak tam dziewczyny - pracujecie? Ja od 8 tygodnia ciąży jestem na L4 więc mam sporo czasu. Pracuję w firmię w której kierwonik(nie jest Polakiem) nie ma szacunku do nikogo i niczego. Nie obchodzi go Polskie prawo, nie obchodzi go że kobiety w ciąży mają jakieś przywileje...Tak więc musiałam narazie z pracy zrezygnować i bardzo się z tego faktu cieszę :side:

12 lata 2 miesiąc temu #553527 przez Niesia
Oj nie było nie dwa dni a tyle naprodukowałyście... :D Ja na razie znam tylko termin porodu :( To nie wiem czy na razie jest sens wpisywania się do Wszej tabeli. Imion też nie mamy jeszcze :(

Jak tam tłusty czwartek? Ja jeszcze w łóżku zjadłam pączucha :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553534 przez Monix
mami_nka ja wysłałam :)
Jeśli mogę coś podpowiedzieć to fajnie jakby w tej tabelce znalazły się takie informacje:
NICK, TERMIN PORODU, IMIĘ, DATA URODZENIA, WAGA, WZROST

12 lata 2 miesiąc temu #553538 przez klauduska89
Niesia narazie i termin porodu wystarczy. Tabelkę będzie się z biegiem czasu o dodatkowe informacje uzupełniać :) Ja na pączki muszę czekać do 15 ale już wyobrażam sobie jakie będą pyszne! MNIAM :laugh: !

12 lata 2 miesiąc temu #553545 przez Monix
Ja obecnie nie pracuję, bo jestem jeszcze na wychowawczym. Pracowałam jako przedstawieciel handlowy, ale nie zamierzam wracać już do tej pracy. Poza tym jesteśmy na etapie załatwainia kredytu na swoj własny biznes, więc potem można powiedzieć, będę pracować u siebie :)

A pączka dzisiaj na pewno nie zjem, bo nie mam na niego ochoty :P Za to z chęcią zjadłabym chruściki albo faworki jak kto woli ;)

12 lata 2 miesiąc temu #553552 przez Niesia
No to wysyłam :) Dziś najem się pączków, jutro tort i inne dobroci... na szczęście nie muszę się przejmować, że przytyję :)

12 lata 2 miesiąc temu #553587 przez mami_nka
Iwonta_kg My na sląsku :) nawet deszcz był :( ale dałam rade :)

Tabela będzie mieć inne kolumny ale narazie nikt nie wie jaka waga bedzie wiec nie pisalam o tym :)

Jak będę miec więcej zgloszen zacznę robic. Wszytkie wyslijcie dane nawet date porodu reszte się dopisze z czasem.

Co do pracy ja pracuje w sklepie rodziców, ale mam krwiaka i powinnam lezeć... lecz lekarz powidzial ze moge spokojnie pracowac bo nic zlego sie nie dzieje ale czesto odpocząć usiąść nic nie dzwigac i nie stresowac się. Więc ide tylko i stoje lub siedze... rodzice po swojej pracy pomagają przy dzwoganiu siostra pomaga po szkole i mąż również po pracy zaglada :) więc praktycznie stoję i pachnę :)

12 lata 2 miesiąc temu #553594 przez mami_nka
Mamuśki ja uciekam do pracy Dublujcie ten post mailem albo piszcie na kolorowo zeby inne tez wiedziały :) wieczorkiem jak wroce mam nadzieje ze juz bede miała coś do roboty. Będę pozniej bo dzis czwartek czyli cotygodniowe zdjęcia brzuszka :)

12 lata 2 miesiąc temu #553596 przez Monix
mami_nka napisał:

Tabela będzie mieć inne kolumny ale narazie nikt nie wie jaka waga bedzie wiec nie pisalam o tym :)

Można zrobić odrazu, a potem uzupełniać, ale rób jak ci wygodnie. To Ty tu rządzisz :lol: :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #553602 przez iwonta_kg
Ja czekam na paczkę z pączkami bo maja mi do szpitala podrzucić. Jestem taka glodna juz masakra! Tak mi sie slodkiego chce:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka