- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
jest kochany ale dobrze ze jest wczesniej i sie wyszaleje zanim lili przyjdzie na swiat wszystko targa buty i to po jednym z pary mnie bluzke co miałam na sobie, ściąga pranie itp ale czasami mozna sie pośmiać
Co do spania to ja raczej spie cala noc budzie się jak M. przychodzi z nocki tak jak teraz jutro naszczęście ostatnia ale to spie dalej... siku robie w sumie dopiero rano nie budzi mnie pęcherz ani mała tak mi sie wydaje... czasami jak zmienie pozycje to gdzies naciągnę i boli po lewej lub prawej stronie w samym dole brzucha tak szczyka... ból łydek miewam ale czasami od święta jak narazie a kręgosłup mi nie doskwiera bo mam tą poduche kojec... nawet jak pracowałam kładłam się ledwo taki miałam ból kręgosłupa a wstawałam praktycznie z podskoku na jedną nogę ... ona jest naprawde super!!
Mam kolezanke jest polożną to mowi ze laski na porodówke przywlekaja poduszke ;D i że kupilam najlepsza rzecz jaka moglam dla siebie w ciazy!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
Powiem wam może znak moze zbieg okoliczności ale uśmiecham się na myśl o tym
W listopanie/grudniu uczestniczyłam w akcji SZLACHETNA PACZKA może słyszałyście coś?
Przegotowałam wraz z mężem i mamą moją paczkę dla Matki i córki. Byłam najszczęśliwsza jak to pakowałam wrzuciłam info na fb kilkoro znajomych kupiło jakies drobnostki i podwozili mi dzieki czemu paczka była o wiele większa niż chciałą mama i córka ciuchy itp kupiłam w H&M aby mała mogła byc "na czasie". Wiele radości, wiele wydanych pieniążków ale można je miec i nie miec a ja wydałam je na dobry cel (około 2/3 wypłaty) tyle ze zarabialam 1200 wiec bez paniki...
wracając do meritum Znajoma przywiozła mi 2 bluzeczki i powiedziała " Ty to jestestes jedyna! Niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi i usmiechneła się ok 2,5 tyg poźniej test wskazał 2 kreseczki
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
Nie krzyczcie o kieliszek ale jeszcze przecież nie wiedziałam że się udało W zamian za pomoc dostałam prezent od Boga w postaci LILI
Na tym zdjęciu z kielonem (to był wtedy ostatni raz bo pamietam jakie miałam wyrzuty ) pisze list do rodzinki z moim adresem, gdyby potrzebowały pomocy to jesteśmy
Zobaczcie jaka szczęśliwa....
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
Maminka szlachetnie z Twojej strony czy ja widzę tam królika?
Tak tak Tam siedzi baks też pomagał podgryzać hehe
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
my naszego kupiliśmy od kolegi teścia bo ma hodowle, był najbardziej ciapowaty, najbardziej leniwy i najpowolniejszy z pośród czwórki szczeniaków, pozostałe robiły z nim co chciały właziły na niego, jeden ciągnął go za ogon a nasz na to nic... nawet mu się nie chciało odwrócić i zobaczyć kto na niego wlazł, nic go nie ruszało... no ciapa jakich mało i tak było do momentu aż nie wsiedliśmy z nim do auta, w drodze do domu obudziło się w nim adhd (boje się pomyśleć co by było gdybyśmy wybrali innego szczeniaka- chyba byśmy sobie z nim rady nie dali) i tak już zostało do tej pory, teraz jest nieznośny po prostu a najgorsze jest to że kupiliśmy go po tym jak ten starszy pies nam uciekł i po tym jak go znaleźliśmy po trzech dniach był jak cień psa, coś mu się w głowie poprzestawiało i strasznie dziwny się zrobił, myśleliśmy dosłownie że może miesiąc, może dwa i będzie po psie nie chciał jeść i wogóle ciężko było nawiązać z nim kontakt, no jakby miał jakąś depresje dosłownie... najlepszym lekarstwem okazał sie mały towarzysz z adhd, po ok dwóch tygodniach Rocky zaakceptował małodsze towarzystwo i nawet jak mały troche podrósł i "dogonił go" wzrostem to wszyscy klienci i znajomi którzy do nas przyjeżdżali myśleli że oba psy są młode...
fajny ten wasz brudasek.... na tym zdjęciu to widać że młody na pierwszym wydawał się większy
a co do tych intencji na necie to tak tylko wkleiłam linka, ja też tam nic nie pisałam...
prawda jest taka że żeby się pomodlić nie potrzebujesz obrazka ani nic w tym stylu, wystarczy że wiesz do kogo się zwrócić z modlitwą
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
a o kieliszek nie krzyczę bo sama też mam na sumieniu malutką ilość alko oczywiście też zanim ujrzałam dwie kreseczki
agniesia widze że ten sklep to obok tandety w Krakowie się znajduje więc pewnie zaglądnę tam przy okazji jak będę w pobliżu
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
A w trakcie ciąży wypiłam kiedyś "Karmi" - w małej ilości nikomu nie zaszkodzi...
Mam znajomą która piła normalne piwo co jakiś czas szklaneczkę... bo taką miała zachciankę!
I ma zdrowe dziecko ...
Poza tym tez słyszałam ze niekiedy lekarz zaleca pić wino w ciąży..
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
oooo w dd tvn pogoda z Primosten (moje ulubione miasteczko w Chorwacji) to niesprawiedliwe czemu ja nie moge tam jechać w ramach pracy??!!
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Rany jak to leci to już nasz 29 tydzień