- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Maminka psiaczek cudowny <3
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też uwielbiam to uczucie jak Dawidek przesuwa rączką albo nóżką po moim brzuszku, to nie takie kopniaki tylko smyrnięcia uwielbiam kłaść wtedy dłoń na brzuchu i go zaczepiać
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
Muszę w końcu zdecydować się na termometr, podgrzewacz i higieniczne rzeczy dla mnie, b później to wyleci mi z głowy.
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
witam cieplutko,zwiezle o tym co u mnie-ja juz na nowym miejscu ,coraz gorzej sie czuje,ledwo zyje ,w dodatku mnie i moja core mlodsza dopadlo chorobsko (urok przejscia z blokow do starego budownictwa) W pokoiku stoi juz lozeczko ktore wkoncu nadalo klimat WIEEELKICH oczekiwan ,mam tez przewijak ,fotelik,2 kocyki,2 wanienki ,a wiec co nieco juz jest ,wozek wybrany -moj stwierdzil ,ze nie bede dzwigala i bedzie EL NINO ,jestem troszke zawiedziona ,ale faktycznie to najmniejszy i najlzejszy wozek jaki znalazlam,pomijajac oczywiscie te za 3 tysiace (kupimy jakos na poczatku lipca) Na dniach wybieramy sie na USG 3/4D Poki co szperam gdzie warto pojsc(ceny mnie oslabiaja)
Zagladalam do Was na fb ale tam nie dzieje sie tyle co tutaj
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
Przespie sie troszke bo znow mi goraczka idzie a o 15 po corke do przedszkola,zajrze pozniej
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja wczoraj tak usiadłam i pomyślałam co jeszcze z poza wyprawki...
i może głupie ...ale wiem że musze kupić
1. klapki pod prysznic do szpitala
2. kapcie mięciutkie do szpitala
3. szlafrok cieniutki z krótkim rękawkiem do chodzenia po szpitalu
4. no i oczywiście piżamę
5. nie zapomnieć o czekoladzie !!!!!!))))))))))))))
To takie rzeczy ktore jeszce by mi się przydały a nie trafiają się raczej na listach wyprawkowych:)
ah ... piękna pogoda ....coraz więcej mam na spacerze z dziećmi... dzieci ze żłobka harcują na dworzu , ... przedszkolaki też się bawią ....
a ja pożyczyłam z biblioteki książkę "Rozwijamy umiejętności dziecka przez zabawę" - Niemowlęta i maluchy .. ponad 100 ćwiczeń autora: Caroline Young...
Od 0 miesiąca po 2,5 roku:) a potem jest kolejna ksiazka jak sie bawić z dziećmi starszymi ale mi narazie ta starczy:) Poczytam i ocenię co i jak
Widziałąm na necie wiele książek jak sie bawić z niemowlakami ... i się zastanawiałam czy zainwestować kaske w ksiązki:)
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj kupiłam zestaw laktacyjny.
jak myślicie ile powinnam kupić pieluch tetrowych, bo za dnia jak nigdzie z bobasem nie będe się wybierała planuje na tetrowych a nanoc, czy jak gdzieś idę to pampers
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/pijan...egion-wiadomosc.html
w głowie mi się nie mieści jak można być tak głupim, takim to powinni na żywca bez znieczulenia macice wyrywać...
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do używek to my mężem chyba poczęliśmy Kacperka jak była spora impreza i nie dość że piliśmy alkohol to jeszcze paliliśmy mocniejsze używki
olivka ja już kiedyś pisałam że też miałam problemy z wypróżnieniami i mi pomaga pice mleka minimum 2 szklanki, dodam że w moich witaminach też jest żelazo i jakoś nie narzekam na wypróżnienia
katlejaśliczny kącik dla maluszka, tez chcę białe łóżeczko + kolorowe dodatki zdrówka życzę
tak mi się przypomniało przy okazji czekolady, to prawda że nie można jej jeść jak się karmi piersią?!
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
widziałyście to??
wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/pijan...egion-wiadomosc.html
w głowie mi się nie mieści jak można być tak głupim, takim to powinni na żywca bez znieczulenia macice wyrywać...
Słyszałam z rana w radiu normalnie cud że tak to się skończyło tym bardziej że to było 2 tygodnie przed terminem porodu to jak by dalej tak balowała to nie wiadomo co by z dzieckiem było. Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mnie skurcze łydek łapią niestety pomimo zażywania dużych ilości magnezu (Asmag 2x2 i Aspargin 2x1 dziennie). Ale widać taki mój urok. Jedne z nas mają problemy z zaparciami, innym najwyraźniej pisane są skurcze łydek Ale na przykład nie mam skurczy przepowiadających - albo ich nie czuję...
Co do spania, ostatnio masakra - nie dość, że budzą mnie te skurcze, to jeszcze cierpną mi kończyny, a przy każdym przewracaniu się z boku na bok budzę się, bo brzuch mi ciąży. Na plecach też się budzę, bo mi niewygodnie... W ogóle nie umiem wytrzymać dłużej w jednej pozycji. A to jeszcze trzy miesiące...
W ogóle brzuszek mi baaardzo urósł ostatnio - już nie chodzę, a się toczę Też tak macie?
A co do ruchów, to mam wrażenie, że maluch bawi się w chowanego z tatą. Bo kiedy ja dotykam brzuszka, to bryka w najlepsze. A kiedy M. położy dłoń - cisza... Mały przekomarzacz