- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agniesiu zazdroszcze Ci remontu, uwielbiam wymyslac projketowac wybierac meble, kafelki itd, gdyby mnie jeszcze bylo stac to jeszcze fajniej, myslalam ze wyslesz jeszcze raz ta oferte bo chcialam zobaczyc jakie mieszkanko w koncu wybraliscie, co do firanek jak bez nich sobie zycia nie wyobrazam, nie lubie jak widac wszystko w domu, poza tym sa sliczne
www.nieruchomosci-ap.pl/oferta/333801.html
tylko nie patrz na te kolory ścian:PPPP eheheheh mnie też one przerażają

A to firanki które upatrzyłam na okno balkonowe :
allegro.pl/komplet-balkonowy-wiosenny-po...-5m-i3316352888.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
najchetniej wsadzilabym tam tapon ze spirytusem, wydaje mi sie tak mama mnie leczyla, ale troszke sie boje, wiec lepiej poczekam do jutra dzisiaj zapytam polozna co o tym sadzi bo jade na szkole rodzenia, tesc nas zawiezie bo skoda ledwo dycha, az sie martwie czy maz dojedzie te 15km do ojca...
To lepiej weź wacik nasączony sokiem z cytryny:)
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
EwelinaB87 napisał:
Agniesiu zazdroszcze Ci remontu, uwielbiam wymyslac projketowac wybierac meble, kafelki itd, gdyby mnie jeszcze bylo stac to jeszcze fajniej, myslalam ze wyslesz jeszcze raz ta oferte bo chcialam zobaczyc jakie mieszkanko w koncu wybraliscie, co do firanek jak bez nich sobie zycia nie wyobrazam, nie lubie jak widac wszystko w domu, poza tym sa sliczne
www.nieruchomosci-ap.pl/oferta/333801.html
tylko nie patrz na te kolory ścian:PPPP eheheheh mnie też one przerażają
A to firanki które upatrzyłam na okno balkonowe :
allegro.pl/komplet-balkonowy-wiosenny-po...-5m-i3316352888.html
ajj bardzo podobaja mi sie te firanki z tym panelem fajnie wyglada

- katarzynaxxx89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja dziś kupiłam kilka ciuszków maluszkowi super ceny w pepko kaftanik 74cm zielony 4zł, body białe z dł 6zł
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- mami_nka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Zakochani od pierwszych chwil <3

WUNIA - Sto lat

Sto Lat! < ciasto rabarbarowe hehe> i świeczki
- agataxii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Mamą być.
Naprawdę nie mam kiedy was poczytać ani z Wami pobojcyć...
My rośniemy zdrowo i odliczamy już dni do końca.
Mam nadzieję, że u Was też wszystko w porządku.
Przyznam, że raz za czas zerkam tu tylko w tabelkę, czy któraś przypadkiem nie pękła..
Trzymajcie się ciepło i trzymam kciuki.
Papatki.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- Gro-szek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Monix super, ze z wynikiem GBS jest ok! ale słyszałam ze to jest nie istotne przy CC.
Agnieszka też zazdroszczę Ci urządzania mieszkanka.. tez marzy mi sie zrobić wszytsko po swojemu... my niestety musimy na razie mieszkac w wynajmowanym...
Fajnie że masz duży balkon...ja mam taki malutki, gdzie mieści się jedynie (aż) suszarka na pranie

Co do tych firanek balkonowych zdecydowałabym się jednak na bardziej minimalistycza formę

- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/

Miszkanko przytulne, drogawe ale to pewnie standard, ale prawda jest taka ze mozesz wejsc z ulicy i miszkac, nic poza malowaniem scian tam nie trzeba, a to sie chwali, ja tez jak kupilam mieszkanko to mi zalezalo zeby nie robic przy nim duzo bo mialam na styk kase wyliczoną i nie bylo mnie stac na remont ani na to zeby mieszkac u mamy w trakcie, dlatego do obrony mieszkalam w krk a maz przyjezdzal i z bratem i ojcem odnawial mieszkanko, wiec przyjechalam prawie na gotowe

ja wrocilam z szkoly wiec z takich ciekawostek:
1.na poporodowej 2h (zaraz po porodzie) sie nie spi, z uwagi na niebezpieczęństwo powikłań itd
2. popekane brodawki są skutkiem nieodpowiedniego przystawienia dziecka do piersi (cały sutem z otoczką powinien wylądować w buzi dziecka, dlatego powinno byc to bezbolesne)
3. przez okres karmienia jest takzwana bezplodnosc laktacyjna-brak miesiaczki, nie myslic z bezplodnoscia faktyczna

4. na popekane brodawki niezle jest wlasne mleko (ma duzo skladnikow odzywczych przez co regenruje sie szybciej)
5. w kazdym domu powinna byc biala kapusta na oklady na cycory (poszatkowana i utluczona kapucha tluczkiem)
6. w moim szpitalu raczej nie stosuje sie wielorazowych majtek (nie wiem czemu robia z tego takie halo, podobno babki trzymaja sa lignine miedzy nogami tylko jak wychodza gdzies-wygladaja jak pingwiny)
- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Z okazji Twoich urodzin zjadłam babeczkę z malinami i popiłam szklanką mleka. Dziwne, bo normalnie to nienawidzę mleka

My w piątek na 10:30 idziemy na USG 3D. Suuuper! Odliczam godziny!
Agniesia, mieszkanko fajne, a kolor ścian zawsze można zmienić

- Gro-szek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
gro-szek lepszy mikrokopijny balkkon niz żaden
tego najbardziej nie mogę znieść jeszcze tak leje ciurkiem od rana ze szok, wszystko pozalewane...
Miszkanko przytulne, drogawe ale to pewnie standard, ale prawda jest taka ze mozesz wejsc z ulicy i miszkac, nic poza malowaniem scian tam nie trzeba, a to sie chwali, ja tez jak kupilam mieszkanko to mi zalezalo zeby nie robic przy nim duzo bo mialam na styk kase wyliczoną i nie bylo mnie stac na remont ani na to zeby mieszkac u mamy w trakcie, dlatego do obrony mieszkalam w krk a maz przyjezdzal i z bratem i ojcem odnawial mieszkanko, wiec przyjechalam prawie na gotowe
ja wrocilam z szkoly wiec z takich ciekawostek:
1.na poporodowej 2h (zaraz po porodzie) sie nie spi, z uwagi na niebezpieczęństwo powikłań itd
2. popekane brodawki są skutkiem nieodpowiedniego przystawienia dziecka do piersi (cały sutem z otoczką powinien wylądować w buzi dziecka, dlatego powinno byc to bezbolesne)
3. przez okres karmienia jest takzwana bezplodnosc laktacyjna-brak miesiaczki, nie myslic z bezplodnoscia faktyczna
4. na popekane brodawki niezle jest wlasne mleko (ma duzo skladnikow odzywczych przez co regenruje sie szybciej)
5. w kazdym domu powinna byc biala kapusta na oklady na cycory (poszatkowana i utluczona kapucha tluczkiem)
6. w moim szpitalu raczej nie stosuje sie wielorazowych majtek (nie wiem czemu robia z tego takie halo, podobno babki trzymaja sa lignine miedzy nogami tylko jak wychodza gdzies-wygladaja jak pingwiny)
no z tym balkonem to lepszy rydz niż nic...
A z tej "bezpłodności" laktacyjnej moja koleżanka została po raz drugi szczęsliwą mamą

- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A z tej "bezpłodności" laktacyjnej moja koleżanka została po raz drugi szczęsliwą mamą
Ha, moja też! I to... dwa razy... (a mówią że człowiek uczy się na błędach