- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
magda jak przeczytalam ze sie zaczela jazda bez trzymanki to pomyslalam ze rodzisz:-)
oj to i pewnie do mnie takie bole dojda jak odloze nospe. a magnez bierze sie do konca czy tez odklada? bo az sie boje jsk skorcze zaczna lapac w nogach.. na razie zmniejszylam zelazo bo przez ostatnie dni cos mi sie pogorszylo chodzenie do kibelka i od tego dostaje takich chwilowych boli ktore moge tylko na lezaco przyjac na klate bo od razu mnie zgina
villemo chcesz byc najlepiej wygladajaca laska na porodowce? tylko zebys u fryzjera nie zaczela rodzic:-D zycze powodzenia bo ostatnio dziewczyny z wizyt zadowolone nie wracaly..
Kalinko ja mialam w pierwszej ciąży zalecenie żeby odstawić nospę i magnez od 36 t no ale ja miała szyję długą jak u żyrafy więc nie wiem jak to tam sprawa wygląda. Ja jak na razie cały czas biorę coś czuję że jakbym odstawiła w 36 tc to pewnie już bym była dawno pociachana bo jak mam takie skurcze przy końskiej dawce magnezu i nospy to strach się bać jakie by były jakbym odstawiła

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A ja dziś jestem nie w humorze, mąż mnie wczoraj wkurzył i teraz chodzę taka wkur...
Ale jak poczytałam jak to Nubi zachęciła koty do kopulacji, to od razu banan na ustach się pojawił

Villemo rób się na bóstwo, żeby Wiktorek jutro mamy się nie wystraszył

Papi Adaś jest taki kochany i w sam raz do schrupania

Miłego dnia zyczę!
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Nubi to ty ich zachecilas do kopulacji Nono może wcale nie psiii do nich wolalas

Monia no to cieszę sie ze juz sie nie przejmujesz! Najważniejsze pozytywne myślenie! Apropo dretwienia gadalam z tesciami wczoraj na skejpie i teściowa cierpi na reumatyzm i mówi ze przy każdej wizycie lekarz sie jej pyta czy ma poranne dretwienie Ja sie zaczęłam śmiać ze to raczej męska dolegliwość za to tesciu oburzony ze to nie jest dolegliwość. Tak sie usmialam jak głupia.
Paula tez by mi do głowy nie przyszło ze to kolka Magdę mogła złapać W moim zolwim ciazowym tempie juz dawno zapomniałam ze jest coś takiego jak kolka! A jenyyyy ja zapomniałam ze tez miałam farbe sobie robić hmm może jutro mamę naciagne Tylko uważaj żeby lekarz zamiast patrzeć tam na dół ciebie sie nie wypatrywal jak taka wylaszczona przyjedziesz

Iwonka pewnie sie przygotowuje do przyjścia Kacperka i nie ma tak czasu na forum!
A donata pewnie w szpitalu leży Ale u niej jeszcze chyba wcześnie na rozpatrywanie wiec niech sie jeszcze w dwupaku trzyma!
Kalina a kiedy masz wizytę? Wtedy może Podpytaj doktorka o ten magnez i inne tabletki on będzie pewnie wiedział najlepiej co zrobić w Twojej sytuacji!
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
dziewczyny no wytumaczcie mi jak ja mam sie stawic jutro w szpitalu na czczo jak mnie caly czas ssie? podzeralam w nocy miedzy skurczami a po 6 obudzilam sie i tak glodna musialam wstac i podac sobie sniadanie do lozka bo maz o 5 wyjechal do pracy.
no nie wiem jak ja to wytrzymam do 9 taka glodna :-\
Iwonka od ktorej jutro Ci kazali nie jesc bo pewnue tez sie w poniedzialek masz stawic na czczo?
Gin nic nie mowil ze msm byc naczczo. Jade w pn rano a cc we wtorek i pewnie bez sniadania
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
villemo no u mnie szyjki praktycznie nie ma a i juz rozwarcie dlatego jeszcze biore. a to w takim razie pewnie kaze mi wszystko rzucic.
bo mowil ostatnio ze jeszcze chwile mam to brac bo jak juz odloze to moment na porodowce wyladuje
magda to ty przynajmniej nie jestes tak chemiczna jak wiekszosc z nas. narzekasz na wyglad a to co liczy sie najbardziej czyli zdrowy organizm ktory dostarcza wszystko co potrzebne maluchowi to ty masz najlepszy:-)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

hihihi dobrze że jestem w ciąży to nie będzie krzykał

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
iwonka to gratuluje:-) mam nadz ze nie ma tam za malej windy zeby wozek wszedl:-P
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kalinko mój organizm to raczej czysty nie jest...hihihi szczególnie po tych 3-4 kawach dziennie i coli

Agamo ja już wiem o co chodzi z tym że nasze organizmy są takie mocne... a mianowicie pracowałyśmy bardzo długo, w pracy obie się nabiegałyśmy i pewno te nasze dzieci tak żeśmy wytrzepały że szyjki musiały się wzmocnić żeby to wszystko utrzymać... i teraz nie bardzo chcą puścić

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ps. Tez slyszalam ze po 36 tyg sie odstawia nospy i magnezy.
Iwonka super, nic sie nie chwalilas, chociaz mozę wspominalas przy okazji mebli ogrodowych ? Hmmm super wiesci wnioskuje z Twojego entuzjazmu

Magda powodzenia z tymi poprawkami, a jak by krzyczal to mafie ciezarowek massz za plecami wiec niech uwaza bo akina z Iva wpadna i mu naklepia

- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Madzia, powiem Ci, że tak mnie natchnęłaś z tym szablonem, że też się nakręciłam na malowanie. Tylko chcę sama coś namalować, może nawet takie sówki. Obawiam się rekacji mojego męża niestety, bo pewnie stwiwerdzi, że mi się nudzi, a on nie będzie po mnie poprawiał, jak zepsuję. I że się dość namęczył przy jej malowaniu

- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No nic jadę po te pędzle (oczywiście Nubi masz rację- poszukam jakiś malarskich) i będę próbowała ratować sytuację... bo sówki są takie słodkie

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madzia w tym mieszkaniu w którym mieszkamy teraz zaczyna się wszystko sypać! ściany pękają, wilgoć wychodzi zimą, poza tym daleko od miasta i mało miejsca... nie szukaliśmy na siłę ale akurat trafiło się większe i w centrum i prawie taka sama cena więc bardzo się cieszę

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasik tylko wiesz te ała ała tak z efektem w razie czego